rohm twinmaster
Moderator: karabalic
Re: rohm twinmaster
fala drugari..
iskreno dobijem cir na zelucu od same pomisli da moram ici tamo kod njih.. ali boze moj..
iskreno dobijem cir na zelucu od same pomisli da moram ici tamo kod njih.. ali boze moj..
Dali si ti kupac za Twinmastera. Ja ga imam i prezadovoljan sam ,ugradio sam i red dot ako te zanima možda ga i prodam čisto malo radi promjene pa da uzmem nešto još bolje. Bio je nedavno jedan Feinwerkbau za 1000 eura.
- oštrostrijelac
- Poručnik

A zašto baš Roehm
Meni na prvi pogled baš i ne ulijeva povjerenje, djeluje nekako prosječno.
Možda se i varam, da budem iskren, nisam pucao iz njega, tako da nemogu biti objektivan.
Koji te od Twinmastera interesira, pošto ih rade u nekoliko inačica
Meni na prvi pogled baš i ne ulijeva povjerenje, djeluje nekako prosječno.
Možda se i varam, da budem iskren, nisam pucao iz njega, tako da nemogu biti objektivan.
Koji te od Twinmastera interesira, pošto ih rade u nekoliko inačica
Oštri
zanima me ili trainer ili sport model...
uglavnom sport mi je zanimljiviji.
sca.. koji model ti imas.. i o koliko cifri si razmisljao..
uglavnom sport mi je zanimljiviji.
sca.. koji model ti imas.. i o koliko cifri si razmisljao..
Imaš slike od 6 siječna 2010 . Uglavnom kao TOP drvena drška za dešnjaka gola cijev ja sam stavio i mali prigušivač na CO2 ampule.Sa jednom možeš 40 do 50 ispucat a da ne slabi i ampula drži mjesec dva neograničeno a da ne ispusti.Kada nema snage jednostavno više neče. Ampula ima u Detonexu po 5 kn. Ima dva bubnjića po 8 metaka orginal kofer i očuvan je kao nov. Red dot je Gamov onaj po 400 i nešto kuna i na 10 metara klasična meta možeš sve u crno bare ja sa varijantom pojedinačno da napnem onaj mali bat ručno a može i sam da se napinje potežuči okidač. poluautomatski ali su rezultati nešto slabiji . Neznam odakle si voli bi da ga isprobaš pa čemo se dogovorit.