LUKSUZNE PREZENTACIJSKE KUTIJE
LUKSUZNE PREZENTACIJSKE KUTIJE
Pozdrav svima,
Ovo su rezultati projekta koji sam upravo završio i čija bi komercijalna realizacija trebala započeti ovih dana.
Radni naziv projekta : LUKSUZNA PREZENTACIJSKA KUTIJA/KOFER ZA ORUŽJE
materijal - PUNO DRVO posebno odabrano i pripremljeno za obradu specijalnim termo-postupkom (dimenzionalna stabilnost)
način izrade - CNC glodanje , LASER graviranje (različiti sadržaji)
završna obrada - lak finiš za kutije i uljni finiš za kofere
izvedba - CUSTOM sa gnijezdima u drvetu , STANDARD sa gnijezdima u spužvi , UNIVERZAL sa spužvom bez gnijezda
oprema - kopče sa ključem , mesing pantovi , kožni graničnik otvaranja , kožna ručka , okov , spužva sa ili bez pliša
dimenzije - okvirno 300x200x80mm
težina - okvirno 2,5 ~ 3 kg.......................................i to je uglavnom to.
cijena - još nije formirana , ovisi o dosta faktora i nažalost neće moći biti mala a i ovo nije prodajni oglas.
Pucajte sa mišljenjima.
PS : svaka informacija o istom ili sličnom proizvodu , (kriterij - izrada iz punog drveta) , koji već negdje postoji na tržištu
biti će mi dragocjena.
Ovo su rezultati projekta koji sam upravo završio i čija bi komercijalna realizacija trebala započeti ovih dana.
Radni naziv projekta : LUKSUZNA PREZENTACIJSKA KUTIJA/KOFER ZA ORUŽJE
materijal - PUNO DRVO posebno odabrano i pripremljeno za obradu specijalnim termo-postupkom (dimenzionalna stabilnost)
način izrade - CNC glodanje , LASER graviranje (različiti sadržaji)
završna obrada - lak finiš za kutije i uljni finiš za kofere
izvedba - CUSTOM sa gnijezdima u drvetu , STANDARD sa gnijezdima u spužvi , UNIVERZAL sa spužvom bez gnijezda
oprema - kopče sa ključem , mesing pantovi , kožni graničnik otvaranja , kožna ručka , okov , spužva sa ili bez pliša
dimenzije - okvirno 300x200x80mm
težina - okvirno 2,5 ~ 3 kg.......................................i to je uglavnom to.
cijena - još nije formirana , ovisi o dosta faktora i nažalost neće moći biti mala a i ovo nije prodajni oglas.
Pucajte sa mišljenjima.
PS : svaka informacija o istom ili sličnom proizvodu , (kriterij - izrada iz punog drveta) , koji već negdje postoji na tržištu
biti će mi dragocjena.
Re: LUKSUZNE PREZENTACIJSKE KUTIJE
Izvrsno Capsa!
Jako lijepo i izgleda kvalitetno.
Mislim da bi ti projekt mogao biti i dobro realiziran.
S obzirom na navedenu tehnologiju, planiarš li i izradu drvenih rukohvata za pištolje/revolvere i sl?
Ima zainteresiranih za oba projekta.
Pozdrav
Jako lijepo i izgleda kvalitetno.
Mislim da bi ti projekt mogao biti i dobro realiziran.
S obzirom na navedenu tehnologiju, planiarš li i izradu drvenih rukohvata za pištolje/revolvere i sl?
Ima zainteresiranih za oba projekta.
Pozdrav
Moram priznati da vec dugo nisam vidio ovako dobra rjesenja za kutije. Mala kutija koju sam dobio sa svojim ganom je sve samo ne kvalitetno rjesenje.
Prvi dojam - jako dobro.
Sto se funkcionalnosti tice - sve ono sto stane u klasicnu kutiju, znaci gan i barem 1 spremnik, morali bi stati i ovdje.
Buduci je CNC gloganje u pitanju, nije problem, ispod spuzve ostaviti mali prostor i za bocicu ulja i osnovni pribor za ciscenje. Onda jedna kutija postaje pravi komplet.
I jos nesto. U ovim vremenima treba imati muda i mozga pokrenuti nesto od proizvodnje, makar bila polumanufaktura.
Samo naprijed!
Kada budes formirao cijene, obavezno ih postavi na forum, zainteresiranih ce biti, je ja svakako jesam.
Prvi dojam - jako dobro.
Sto se funkcionalnosti tice - sve ono sto stane u klasicnu kutiju, znaci gan i barem 1 spremnik, morali bi stati i ovdje.
Buduci je CNC gloganje u pitanju, nije problem, ispod spuzve ostaviti mali prostor i za bocicu ulja i osnovni pribor za ciscenje. Onda jedna kutija postaje pravi komplet.
I jos nesto. U ovim vremenima treba imati muda i mozga pokrenuti nesto od proizvodnje, makar bila polumanufaktura.
Samo naprijed!
Kada budes formirao cijene, obavezno ih postavi na forum, zainteresiranih ce biti, je ja svakako jesam.
long range
- Razvodnik

Izvrsno, ako se sve realizira realizira do prodaje, onda mislim daimaš kupca. Inače drvenu originalnu kutiju sam vidio samo jednom, i to na netu, a to je bilo za neki prigodni pištolj. Samo pazi da ti neko ne ukrade ideju.
Tested in fire