P: Karabin 8x57IS
P: Karabin 8x57IS
Prodaje se (imaocu nabavne dozvole) karabin kalibar 8x57IS. Puška je bazirana na sistemu Mauser 98 sa dodacima:
-Hogue kundak sa napravljenim bedingom.
-Okidanje sa kočnicom od Rusana (001-03) sa podesivim hodom okidača i silom okidanja.
-Optika 6-24x44 sa podesivom kompenzacijom paralakse i turetima sa podešavanjem 1/8 MOA.
-Montaža Schwenk skidajuča od EAW-a
-Nožice Harris
Puška je do sada ispucala svega stotinjak metaka i u savršenom je stanju.
Cijena 7500 kn. Sve dodatne informacije i ponude na PP.
-Hogue kundak sa napravljenim bedingom.
-Okidanje sa kočnicom od Rusana (001-03) sa podesivim hodom okidača i silom okidanja.
-Optika 6-24x44 sa podesivom kompenzacijom paralakse i turetima sa podešavanjem 1/8 MOA.
-Montaža Schwenk skidajuča od EAW-a
-Nožice Harris
Puška je do sada ispucala svega stotinjak metaka i u savršenom je stanju.
Cijena 7500 kn. Sve dodatne informacije i ponude na PP.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: P: Karabin 8x57IS
jel ta puska mozda bila u nedelju na snajper kupu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

I no? rezultati? sa kojeg mjesta je pucano s njom? Kolega Ostrostrijelac i ja smo pucali 6 i 7 grupu na 19-om mjestu!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Kolega je pucao predzadnju, a ja grupu prije njega sa mjesta 17. Ja sam napravio jedva preko pedest bodova, ali malo mi je spoter zakazo jer nije vidio pogotke tako da mi je grupa bila nekih 8 cm previsoka, tj. na gornjem rubu crnog kruga. Inače sam zadovoljan jer sve pogreške su ljudski faktor, a sama puška je sposobna za subMOA i svoj dio je odradila bez zamjerke. Za sljedeću godinu će biti bolje.