Austrijski kratki mač, nova drška
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Austrijski kratki mač, nova drška
nova drška koju sam zasrao i morat ću je radit otpočetka. Ipak, ne stoji mu loše
Kupljena oštrica na buvljaku za 200 kn, nakon 2 mjeseca konačno sam se uhvatio da mu napravim nekakvu dršku... al kao što rekoh, morat ću je radit otpočetka jer sam ovu malo zasrao
slike
Kupljena oštrica na buvljaku za 200 kn, nakon 2 mjeseca konačno sam se uhvatio da mu napravim nekakvu dršku... al kao što rekoh, morat ću je radit otpočetka jer sam ovu malo zasrao
slike
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Austrijski kratki mač, nova drška
Mogao si slikati malo detaljnije, pa da vidimo sto si to "zasrao"?! Ovako izdaleka izgleda sasvim ok.
- Dežurni Dušebrižnik

Ja i na ovoj vidim šta sam zasrao...patch wrote:Mogao si slikati malo detaljnije, pa da vidimo sto si to "zasrao"?! Ovako izdaleka izgleda sasvim ok.
hint: nisu vijci kojima sam učvrstio dršku
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kad se vec posipas pepelom =) mislim da si zasrao sa odabirom drveta i povrsinskom obradom istog... =) jesi na to mislio?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- stari-nakovanj
- Desetnik

istina...ajde malo detaljnije slike i to ne samo drske. bilo bi zanimljivo vidjeti i koji presjek u krupnom planu, stitnik i takve stvari. meni takve stvari najbolje ispadaju u podne u sjeni sa dugom ekspozicijom i naravno sa stalkom ili necim tak....ili si to mislio staviti kad bude nova drska gotova?
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Nisam razmišljao da mu radim stalak... vidiš! Dobra ideja... poslikam i stavim kad me uhvati opet volja da se bavim njime... bilo mi je bitno da dobije bilo kakvu dršku jer me iritirala samo oštricastari-nakovanj wrote:istina...ajde malo detaljnije slike i to ne samo drske. bilo bi zanimljivo vidjeti i koji presjek u krupnom planu, stitnik i takve stvari. meni takve stvari najbolje ispadaju u podne u sjeni sa dugom ekspozicijom i naravno sa stalkom ili necim tak....ili si to mislio staviti kad bude nova drska gotova?
Daljnjih brusačkih radova neće više biti ni po oštrici ni po štitnicima... bit će jedno detaljno pjeskarenje kad se dignem sa debelog lijenog dupeta i kupim kvarcni pijesak da se to odradi
- stari-nakovanj
- Desetnik

e to me zanima...jel moze koja slika stroja za pjeskarenje neki parametri i slicno ili koristis home made venturijevu cijev i kompresor?
jesi li razmisljao o ciscenju "metodom" octa/solne kiseline pa cetkanjem? po meni, dusu dalo za skidanje oksida.
jesi li razmisljao o ciscenju "metodom" octa/solne kiseline pa cetkanjem? po meni, dusu dalo za skidanje oksida.
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Kompresor + komercijalni nastavak za kompresor za pjeskarenje (dođe cca 400 kn) - ima cijev za dovod zraka i drugu cijev koju gureš u vreću s pijeskom i onda - pjeskariš! I zagadiš pola susjedstva prašinom al to nema veze jer ionako svi znaju da si lud pa ti niš neće rećistari-nakovanj wrote:e to me zanima...jel moze koja slika stroja za pjeskarenje neki parametri i slicno ili koristis home made venturijevu cijev i kompresor?
Nisam... imam neki neugodan osjećaj da bi dugoročno time napravio samo više štete. Uvijek se desi da se u nekom pittingu zaglavi malo tih govana i po meni mogu napraviti samo još veće sranje na karbonskoj oštrici... kažem opet dugoročno... ovo je sistem koji pali, 10-12 punjenja kompresora i 3 kile pijeska i gotovo! za 10 minuta nema 'rđe!stari-nakovanj wrote:jesi li razmisljao o ciscenju "metodom" octa/solne kiseline pa cetkanjem? po meni, dusu dalo za skidanje oksida.