P: Štence američkog stafordskog terijera
Dakle, prodajem štence američkog stafordskog terijera. Štenci imaju odličnu rodovnicu i gene. Otac je svjetski prvak (SOLA DILS PROUD TO BE MINE), a kuja (ROCK AND ROLL OF GOLD COURT) se nalazi kod mene. Prvobitno je nabavljena kao kućni ljubimac. Držimo je u kući, spava s nama. Jako je druželjubiva. Štenci, kao i kuja, su naučeni na kornjaču i mačku, tako da nema problema, socijalizirani su i ne grizu. Cijepljeni su dva puta, tretirani protiv parazita četiri puta, imaju rodovnicu i veterinarsku knjižicu (dobijete odmah oboje, nema čekanja) i tetovirani su prema broju iz rodovnika. Nakon kupnje morate obavit cijepljenje protiv bjesnoće i čipiranje najkasnije s 6 mjeseci starosti.
Pas je univerzalan, može biti sve zbog svoje snažne i robusne građe, od kućnog ljubimca, čuvara, sve do lovačkog psa, ovisno o odgoju. Ako ste zainteresirani, mogu vam dat brojeve ljudi koji su već kupili psa (ako se slažu), pa možete pitat sve što vas zanima (uvjeti u kojima držimo pse, jesu li zadovoljni itd.) ako meni ne vjerujete. Najbolje da se čujemo telefonski pa pitate sve što vas zanima. Ako želite broj, pošaljite PM.
Cijena štenca je 2500 kn. Možemo se dogovorit za dostavu ili putne troškove ako dolazite po psa. Ako pogledate orodovnicu i ostale cijene u uzgajivačnicama, vidjet ćete da je i više nego povoljno. Psi su odgojeni s puno ljubavi. Želim dobrog vlasnika koji će brinuti o njima.
Bijeli pas je mužjak, a tigrasti je ženka.
Pas je univerzalan, može biti sve zbog svoje snažne i robusne građe, od kućnog ljubimca, čuvara, sve do lovačkog psa, ovisno o odgoju. Ako ste zainteresirani, mogu vam dat brojeve ljudi koji su već kupili psa (ako se slažu), pa možete pitat sve što vas zanima (uvjeti u kojima držimo pse, jesu li zadovoljni itd.) ako meni ne vjerujete. Najbolje da se čujemo telefonski pa pitate sve što vas zanima. Ako želite broj, pošaljite PM.
Cijena štenca je 2500 kn. Možemo se dogovorit za dostavu ili putne troškove ako dolazite po psa. Ako pogledate orodovnicu i ostale cijene u uzgajivačnicama, vidjet ćete da je i više nego povoljno. Psi su odgojeni s puno ljubavi. Želim dobrog vlasnika koji će brinuti o njima.
Bijeli pas je mužjak, a tigrasti je ženka.
Last edited by Mike_Torello on 27 Sep 2010, 22:42, edited 1 time in total.
Reason: IZNIMNO DOZVOLJEN KRATKOTRAJNI OGLAS IZ USLUGE - Admin
Reason: IZNIMNO DOZVOLJEN KRATKOTRAJNI OGLAS IZ USLUGE - Admin
Re: P: Štence američkog stafordskog terijera
Kaj su to cucki za lov ili za nekaj drug ???
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Preljepi su , ali to su ti kucni ljubimci u HR, a brzo za koju godinu vlasnistvo samo uz dozvolu !!!
Za lov su divljih svinja su u Arizoni, Floridi, idt. divljoj Americi jos im se i pancirka stavi da ih svinje ne srede

Za lov su divljih svinja su u Arizoni, Floridi, idt. divljoj Americi jos im se i pancirka stavi da ih svinje ne srede
- Original_G
- Cinker - bojna

Ma neće do dozvola doći, nadam se da nismo tolko blesavi.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Jao prekrasan je!
Imao sam puno pasa za kućne ljubimce ali ovaj mi je najdraži!
Imao sam puno pasa za kućne ljubimce ali ovaj mi je najdraži!
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
-
Mladilovac
- Civil

Ženka preljepa ali Vlasniče pogledajte boju muškog šteneta mislim da bi trebali napomenut neke stvari.
najbolja pasmina ikad, imao sam njemačkog ovčara, šnaucera pa staforda. Staf je br.1. Nikad pametnijeg psa u kvartu niko nije vidio. Ako ikad ubuduće budem kupovao psa Staff je jedini izbor.
a čemu služi taj pas, lov, čuvanje, ili nešto drugo ?
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Isto ko' i pudlica =) za ukras i drustvo =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"