"GROM"-"LONG RANGE" natjecanje u Osijeku
Moderator: Original_G
"GROM"-"LONG RANGE" natjecanje u Osijeku
Pozdrav snejperistima i onima koji to žele biti,
u prilogu je raspis za "long range" ilitiga snajpersko natjecanje u Osijeku. Nadam se da se vidimo. Ekipa, slaganje metaka, glancanje cijevi i pravac-Osijek.
W
u prilogu je raspis za "long range" ilitiga snajpersko natjecanje u Osijeku. Nadam se da se vidimo. Ekipa, slaganje metaka, glancanje cijevi i pravac-Osijek.
W
- Attachments
-
- GROM.pdf
- (46.33 KiB) Downloaded 77 times
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: "GROM"-"LONG RANGE" natjecanje u Osijeku
Hmm, ima tu nedorečenosti.
Ne bih volio potegnuti do Osijeka, a da mi tamo netko ne dozvoli nastup iz razloga za koje ja predhodno ne znam da mogu biti razlogom da ne mogu nastupiti.
http://www.lovac.info/index.php?option= ... Itemid=195
Govorim naime o ovome, ipak je nedovoljno opširno.
" Za sve ostalo što nije obuhvaćeno gore navedenim pravilima primjenjuju se pravila HSS-a za puške velikog kalibra - nacionalni program."
Ne bih volio potegnuti do Osijeka, a da mi tamo netko ne dozvoli nastup iz razloga za koje ja predhodno ne znam da mogu biti razlogom da ne mogu nastupiti.
http://www.lovac.info/index.php?option= ... Itemid=195
Govorim naime o ovome, ipak je nedovoljno opširno.
" Za sve ostalo što nije obuhvaćeno gore navedenim pravilima primjenjuju se pravila HSS-a za puške velikog kalibra - nacionalni program."
Oštri
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Steta sto nisam u mogucnosti otici na ovo natjecanje =( kmeeee 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Highroller
- Skupnik

-
Highroller
- Skupnik

Pozdrav snajperistima, oštrostrijelcima, spotterima
u prilogu su rezultati sa natjecanja, zasebno 100 i 300 metara. Stavit ću i fotke koje sam dobio samo kad ih "risajzam". Bilo je lijepo, organizator se potrudio i stvarno je "letvica visoko postavljena".... Slijedeće godine na Grobniku (prema prijedlogu 30/31. srpnja 2011.) ćemo nastojat približit se novopostavljenom standardu iz Osijeka. Za tamburaše neznam, možda ubacimo sopile...
Hvala osiječanima, posebno ekipi iz rova, Darku i suradnicima na trudu a posebno Goranu na strpljenju i "konjskim živcima". Nije se lako nositi sa satnijom snajperista željnih pucanja. Natjecanje je proteklo glatko, rezultati su sjajni (vidi biltene) a sad ajmo dalje...neka se snajperska priča širi i na ostale krajeve Hrvatske. Dalmatinci i Zagorci sad ste vi na redu, prodrmajte uspavale streljačke krugove i pokrenite odgovorne za streljačke objekte. Ništa bez borbe, kako to već uvijek i biva...
Pozdrav do slijedeće tekme.
W
u prilogu su rezultati sa natjecanja, zasebno 100 i 300 metara. Stavit ću i fotke koje sam dobio samo kad ih "risajzam". Bilo je lijepo, organizator se potrudio i stvarno je "letvica visoko postavljena".... Slijedeće godine na Grobniku (prema prijedlogu 30/31. srpnja 2011.) ćemo nastojat približit se novopostavljenom standardu iz Osijeka. Za tamburaše neznam, možda ubacimo sopile...
Hvala osiječanima, posebno ekipi iz rova, Darku i suradnicima na trudu a posebno Goranu na strpljenju i "konjskim živcima". Nije se lako nositi sa satnijom snajperista željnih pucanja. Natjecanje je proteklo glatko, rezultati su sjajni (vidi biltene) a sad ajmo dalje...neka se snajperska priča širi i na ostale krajeve Hrvatske. Dalmatinci i Zagorci sad ste vi na redu, prodrmajte uspavale streljačke krugove i pokrenite odgovorne za streljačke objekte. Ništa bez borbe, kako to već uvijek i biva...
Pozdrav do slijedeće tekme.
W
- Attachments
-
- Rezultati Grom 2010-100 metara.pdf
- (32.64 KiB) Downloaded 65 times
-
- Rezultati Grom 2010-300 metara.pdf
- (32.8 KiB) Downloaded 66 times
- oštrostrijelac
- Poručnik

Lijepo, lijepo.
Brojna i kvalitetna ekipa se skupila na Pampasu.
Šteta što su se termini preklopili, pa nismo mogli nastupiti i još poneki.
Vidimo se slijedeće godine.
Naravno, čestitke svima skupa.
Brojna i kvalitetna ekipa se skupila na Pampasu.
Šteta što su se termini preklopili, pa nismo mogli nastupiti i još poneki.
Vidimo se slijedeće godine.
Naravno, čestitke svima skupa.
Oštri