K:AKM bakelitni spremnik
K:AKM bakelitni spremnik
Kupujem AKM bakelitni spremnik Ruske proizvodnje.
Proizvođač:Tula/Izmash
Stanje:Bez vecih ostecenja
Sve ponude putem Privatne poruke!
Proizvođač:Tula/Izmash
Stanje:Bez vecih ostecenja
Sve ponude putem Privatne poruke!
Re: K:AKM bakelitni spremnik
Jel imaš dozvolu za sakupljanje starog oružja ??
Ak imaš onda se javi jer ja imam 2 kom.
Ak imaš onda se javi jer ja imam 2 kom.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- istra champion
- Cinker - bojna

Ne treba ti za kupnju spremnika nikakva dozvola!
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Druže Tita, nešto bi te pita, ima li u tvome spremniku narangjastog bakelita ? 
Ima družegun_hater wrote:Druže Tita, nešto bi te pita, ima li u tvome spremniku narangjastog bakelita ?
Meni to treba za airsoft,jer se mogu konvertirati u midcapove.
http://www.red-alliance.net/forum/index ... pic=8774.0
Osobno sam vidio potvrdu o oduzimanju 5 (pet) spremnika za automatsku pušku, jednog vojničkog noža (bajunete) i "lisica".istra champion wrote:Ne treba ti za kupnju spremnika nikakva dozvola!
To je sve što je pronađeno prilikom pretresa stana jednog našeg kolege koji sakuplja ordenje i ostalu militariju a ovo malo "naoružanja" mu se našlo usput da ima za zamjenu.
Isti je te spremnike kupio na aukcijama od "poznatog" kolekcionara (kojemu je bila oduzeta dozvola za sakupljanje a to nikome nije rekao). Rezultat te akcije znaš, pretres stanova većine kolekcionara, oduzimanje zbirki i pokretanje postupka.
Ovaj prvi je zaradio samo prekršajnu prijavu (jer nisu našli oružje) ali postupak još nije gotov pa ne zna ishod tj dali će ga sudac za prekršaje kazniti ili osloboditi.
Oni kojima su našli oružje bez dozvole za sakupljanje su podignute optužnice i već je doneseno nekoliko presuda.
Ima ih dosta koji su i na ovom forumu pa nek se "pohvale" koliko su dobili.
U ovoj državi nas više ništa nemože iznenaditi
A ako je tako onda se s tim necu boksat...
A ako je tako onda se s tim necu boksat...
Ma stvar je u tome da ako to kupiš od nekoga koji se bavi nečin nelegalnim i nezakonitim, a trenutno je pod prismotrom onda se može dogoditi da i tebi "pokucaju na vrata".To je rizik za tebe kao kupca.
Druga varijanta je da se možda kupac bavi sa nečim takvim ili da jednog dana napravi nešto slično i nitko se ne usudi prodati da nebi imao kakvih neugodnosti.
Zadnja akcija MUP-a od prije nekoliko mjeseci je mnogima "prisjela", neki su nayebali (sa razlogom jer su se bavili nedopuštenim radnjama) a neki su imali iznenadne posjete i preglede te im je privremeno oduzeta kolekcija te ista poslana na vještačenje ??? a sve je počelo zbog kontakta i kupnje par "lamica" od krivog čovjeka koji je isto prodavao na aukcijama.
Neugodnosti su imali i ljudi koji rade u državnim službama, koji se dugi niz godina bave kolekcionarstvom, koji su (bar sam ja ubijeđen) savjesni i sigurno su se pridržavali zakona i propisa te sukladno njima postupali........ pa ipak .....još uvijek se čeka ishod. Oni su još uvijek u neizvjesnosti.
Sad se pak pitaju..... dali mi je to trebalo ??? Lova i lova je završila za zbirke i sad jedan krivi potez i ode sve u p**ku mate***
Druga varijanta je da se možda kupac bavi sa nečim takvim ili da jednog dana napravi nešto slično i nitko se ne usudi prodati da nebi imao kakvih neugodnosti.
Zadnja akcija MUP-a od prije nekoliko mjeseci je mnogima "prisjela", neki su nayebali (sa razlogom jer su se bavili nedopuštenim radnjama) a neki su imali iznenadne posjete i preglede te im je privremeno oduzeta kolekcija te ista poslana na vještačenje ??? a sve je počelo zbog kontakta i kupnje par "lamica" od krivog čovjeka koji je isto prodavao na aukcijama.
Neugodnosti su imali i ljudi koji rade u državnim službama, koji se dugi niz godina bave kolekcionarstvom, koji su (bar sam ja ubijeđen) savjesni i sigurno su se pridržavali zakona i propisa te sukladno njima postupali........ pa ipak .....još uvijek se čeka ishod. Oni su još uvijek u neizvjesnosti.
Sad se pak pitaju..... dali mi je to trebalo ??? Lova i lova je završila za zbirke i sad jedan krivi potez i ode sve u p**ku mate***
Znači li ako slučajno kupiš PC igricu od nekog tipa koji je jednom na aukcijama prodavo nešto nelegalno i tebe dođu pretresti bez obzira na tvoju kupnju ili samo one koji su kupovali nedozvoljeno!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
U našj državi te ništa nebi trebalo iznenaditi. Najvjerojatnije bi pomislili da su PC igrice piratske tj nedozvoljene kopije pa ako ti ništa drugo ne pronađu mogli bi ti to nakalemiti.
Zato se treba držati pravila i strogo po PS-u.
-ne sakupljati ništa nedozvoljeno
-ne posjedovati ništa nedozvoljeno
-ne baviti se nedozvoljenim radnjama
......vrijeme je da instalirate na komp i licencirane softvere jer je pitanje dana kad bi i za to mogli početi odgovarati.
.......kolege koji skupljaju ordene ???? nek malo prouče zakon !!!! možda im prisjedne to što su kolekcije slikali i stavljali po net-u (sami su ponudili dokazni materijal).
Jedino kolekcionarstvo u kojem se ne možeš ogriješiti je "sakupljanje sličica životinjskog carstva".
Zato se treba držati pravila i strogo po PS-u.
-ne sakupljati ništa nedozvoljeno
-ne posjedovati ništa nedozvoljeno
-ne baviti se nedozvoljenim radnjama
......vrijeme je da instalirate na komp i licencirane softvere jer je pitanje dana kad bi i za to mogli početi odgovarati.
.......kolege koji skupljaju ordene ???? nek malo prouče zakon !!!! možda im prisjedne to što su kolekcije slikali i stavljali po net-u (sami su ponudili dokazni materijal).
Jedino kolekcionarstvo u kojem se ne možeš ogriješiti je "sakupljanje sličica životinjskog carstva".