Prodajem spremnik
Prodajem spremnik
evo imam novi spremnik, neznam od čega je, znam da je kalibar 7.65 mm, ali ovaj put je na prodaju, prošao je Božić... 
Last edited by Mike_Torello on 04 Jan 2011, 22:57, edited 1 time in total.
Reason: obrisane prevelike slike (850kb pa na vise) - nema potrebe za tolikom velicinom slika, OPET bi ih ja trebao smanjiti i staviti ponovo ali jednostavno sam pre ljen za to ovih dana.
Reason: obrisane prevelike slike (850kb pa na vise) - nema potrebe za tolikom velicinom slika, OPET bi ih ja trebao smanjiti i staviti ponovo ali jednostavno sam pre ljen za to ovih dana.
Re: Prodajem spremnik
Okvir je za pištolj zastavin M70
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
jurgen88 wrote:evo imam novi spremnik, neznam od čega je, znam da je kalibar 7.65 mm, ali ovaj put je na prodaju, prošao je Božić...
Halo susjed , nemaš sreće -božić opet za dva dana (ne moj)
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Jurgen, kolko pa ti imaš spremnika doma, kad niti neznaš od kojeg su pištolja

HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
TORCIDA VŽ wrote:Jurgen, kolko pa ti imaš spremnika doma, kad niti neznaš od kojeg su pištolja![]()
Pitanje je koliko je imao pištolja kad više ne zna koji je za koji pištolj . Sakuplja ih kao pivske čepove .Mogao bi nešto podijeliti sirotim susjedima
ma joj šta da kažem, svašta sam imao, još da se tog željeza riješim... ostala mi samo zbroja 7.65mm, pa onda mi još i zaduže službenu 9 mm. neka neka, a meni nitko da pomogne da ja nadjem svoj spremnik.
Sused (zgzagi) kaj sam ja bedak, kakav božić, nema božića za par dana....
- e da zakapareni su spremnici, ako propadne dil onda ču napomenut da su opet aktualni.
- e da zakapareni su spremnici, ako propadne dil onda ču napomenut da su opet aktualni.