:P Leatherman Fuse
:P Leatherman Fuse
Prodajem multi-tool Leatherman Fuse, korišten svega par puta, praktički kao nov.
http://www.leatherman.com/products/prod ... 12&f=6&c=1
Tools:
* 420HC Clip Point Knife
* Needlenose Pliers
* Regular Pliers
* Wire Cutters
* Hard-wire Cutters
* Wire Stripper
* Small Screwdriver
* Large Screwdriver
* Phillips Screwdriver
* Scissors
* Bottle Opener
* Can Opener
* 8 in | 19 cm Ruler
Features:
* Stainless Steel Handles with Zytel® Comfort-grip Inserts
* Stainless Steel Body
* Black Oxide Version Available
* All-locking Blades and Tools
* Lanyard Ring
* Leather or Nylon Sheath
* 25-year Warranty
Measurements:
* 4 in | 10 cm (closed)
* 6 oz | 170 g
* 3.0 in | 7.62 cm (blade length)
Jedino oštećenje su dva mala zubića pri vrhu oštrice manja od pola milimetra(vidi sliku br. 3). Slučajno naletio na kamen prilikom rezanja grančice... To se da ispraviti s brusnim kamenom ali nisam ja ništa htio brusiti jer je ostatak oštrice i dalje kao tvornički i nije nimalo istupljen. Razlog prodaje, prešao sam na model Blast koji više odgovara mojim potrebama. Verzija koju prodajem je "premium sheath" znači da za razliku od običnih pakiranja koje se isporučuju s najlonskom futrolom, ova dolazi s kožnom crnom futrolom.
Cijena mu je 300 kn, s tim da ja plaćam sve troškove poštarine. Šaljem poštom po cijeloj HR preporučeno ukoliko mi uplatite novac na žiro/tekući račun ili pouzećem (dakle po sistemu otkupnine). Kontakt u vezi kupnje na privatnu poruku ili igsy@live.com .
http://www.leatherman.com/products/prod ... 12&f=6&c=1
Tools:
* 420HC Clip Point Knife
* Needlenose Pliers
* Regular Pliers
* Wire Cutters
* Hard-wire Cutters
* Wire Stripper
* Small Screwdriver
* Large Screwdriver
* Phillips Screwdriver
* Scissors
* Bottle Opener
* Can Opener
* 8 in | 19 cm Ruler
Features:
* Stainless Steel Handles with Zytel® Comfort-grip Inserts
* Stainless Steel Body
* Black Oxide Version Available
* All-locking Blades and Tools
* Lanyard Ring
* Leather or Nylon Sheath
* 25-year Warranty
Measurements:
* 4 in | 10 cm (closed)
* 6 oz | 170 g
* 3.0 in | 7.62 cm (blade length)
Jedino oštećenje su dva mala zubića pri vrhu oštrice manja od pola milimetra(vidi sliku br. 3). Slučajno naletio na kamen prilikom rezanja grančice... To se da ispraviti s brusnim kamenom ali nisam ja ništa htio brusiti jer je ostatak oštrice i dalje kao tvornički i nije nimalo istupljen. Razlog prodaje, prešao sam na model Blast koji više odgovara mojim potrebama. Verzija koju prodajem je "premium sheath" znači da za razliku od običnih pakiranja koje se isporučuju s najlonskom futrolom, ova dolazi s kožnom crnom futrolom.
Cijena mu je 300 kn, s tim da ja plaćam sve troškove poštarine. Šaljem poštom po cijeloj HR preporučeno ukoliko mi uplatite novac na žiro/tekući račun ili pouzećem (dakle po sistemu otkupnine). Kontakt u vezi kupnje na privatnu poruku ili igsy@live.com .