Top 5 smiješnih mitova o oružju
Top 5 smiješnih mitova o oružju
http://www.index.hr/xmag/clanak/top-5-s ... 32947.aspx
Nakon duuuuuuugo vremena pročitao sam članak koji je vrijedan kakvog-takvog spomena. Što mislite o članku, da li je utemeljen, da li je sve tako kako tu piše?
Nakon duuuuuuugo vremena pročitao sam članak koji je vrijedan kakvog-takvog spomena. Što mislite o članku, da li je utemeljen, da li je sve tako kako tu piše?
Re: Top 5 smiješnih mitova o oružju
Decibeli su logaritamske vrijednosti, tako da sniženje sa 140 na 120 nije malo kako se u textu može sugerirat.
svaka čast za članak...jer većina filmova je puna nelogičnosti...teško je naći jedan dobar realan film 
Jedan od "domaćih" mitova, koji se pojavil početkom 90tih o nožu sa živom u vrhu, kad ga baciš, uvijek se zabode.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Postoji li uopće takav nož, ili je to još jedan mit ?
Btw. promatrat filmove kroz totalnu realističnost je nerealno jer onda bi se moglo prigovorit i za mali milijun drugih stvari, i nitko više ne bi mogao uživat u filmu.
Btw. promatrat filmove kroz totalnu realističnost je nerealno jer onda bi se moglo prigovorit i za mali milijun drugih stvari, i nitko više ne bi mogao uživat u filmu.
ako ga baciš u more, ja sam siguran da će tamo i ostati....ne odbija se jer ima živu na vrhuLegion66 wrote:Jedan od "domaćih" mitova, koji se pojavil početkom 90tih o nožu sa živom u vrhu, kad ga baciš, uvijek se zabode.