P: Nož Cold Steel Kobun
P: Nož Cold Steel Kobun
Dakle prodajem novi i nekorišteni boot knife tvrtke Cold Steel, model Kobun.
Specifikacije:
Dužina oštrice: 13.97 cm
Ukupna dužina noža: 25.08 cm
Čelik i vrsta oštrice: Japanski AUS 8A nehrđajući, tanto hollow grind
Težina: 125 grama
Dužina i materijal drške: 11.1 cm, Kraton
Futrola: Secure-Ex tvrda plastika
Cijena mu je 350 kn, plus troškovi poštarine (10 do 20 kn). Šaljem poštom po cijeloj HR preporučeno ukoliko mi uplatite novac na žiro/tekući račun ili pouzećem (dakle po sistemu otkupnine).
Kontakt u vezi kupnje ili dodatnih informacija na privatnu poruku ili email igsy@live.com .
Specifikacije:
Dužina oštrice: 13.97 cm
Ukupna dužina noža: 25.08 cm
Čelik i vrsta oštrice: Japanski AUS 8A nehrđajući, tanto hollow grind
Težina: 125 grama
Dužina i materijal drške: 11.1 cm, Kraton
Futrola: Secure-Ex tvrda plastika
Cijena mu je 350 kn, plus troškovi poštarine (10 do 20 kn). Šaljem poštom po cijeloj HR preporučeno ukoliko mi uplatite novac na žiro/tekući račun ili pouzećem (dakle po sistemu otkupnine).
Kontakt u vezi kupnje ili dodatnih informacija na privatnu poruku ili email igsy@live.com .
Re: P: Nož Cold Steel Kobun
Kaj su ti vragi jako oštri i zakaj se oni koriste mislim kolika je kvaliteta, istih malo pojašnjenja za nas koji nemamo baš previše pojma o njima!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Iako je deklariran kao boot knife (pomoćni), ja bi ga svrstao i u brzi all purposes taktički nož. Koristi se u borbi i u samoobrani, ali iako ga ja osobno nisam upotrebljavao, ne sumnjam da je i u svakodnevnom civilnom životu je itekako upotrebljiv. Evo jedne dobre recenzije noža na youtube-u http://www.youtube.com/watch?v=NVTvhZ6zuHI
BTW: Nova snižena cijena mu je 300 kn + 15 kn poštarine.
BTW: Nova snižena cijena mu je 300 kn + 15 kn poštarine.
Hvala na ponudi. Ali nažalost, ta ponuda mi je premala.toni_u wrote:nudim 200kn + postarina..
Evo moja zadnja fiksna cijena je 250 kn + poštarina.