sta je sa bokserom?
Re: sta je sa bokserom?
ma bokser je zakon...mozete vi prićat da ga samo pićke nose al sta me briga...mozes najmanje 3 lika sam sredit ak se imalo znas tuc,iskljucivo u samoobrani naravno...boserom u prsa i bježžž... 
http://slike.hr/slike/hroruzje001_df424.jpg.html
evo to je moj cisto da se pohvalim..izvinjavam sto nabijam post zaborvio sam ga prije stavit...
evo to je moj cisto da se pohvalim..izvinjavam sto nabijam post zaborvio sam ga prije stavit...
Pa ljudi zar ne kužite da vas lik vuče za nos ??? u temi je napisao kako da napravi korice za svog tetejca (ako je na dozvolu a i to je pitanje) odmah čim se potućeš ili nekom prijetiš ostao bi bez oružja zato molim moderatore da obrišu ove gluposti
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
o cemu ti pricas? na osnovu cega ti mene optuzujes..na osnovu toga sto trazim savjet ili na osnovu toga da mislis da lazem il nest?
decki spustite tenzije. svatko ima pravo pitati sto hoce dok je u okviru zakona RH.
na ovome forumu svi koji imaju oruzje, a nemaju dozvolu su nepozeljni i takve teme se zakljucavaju a clanovi brisu.
s druge strane, nitko od nas nije sluzena osoba i nema pravo traziti na uvid dozvolu za drzanje i/ili nosenje jer to pravo ima samo i jedino policija RH.
a prije ili kasnije se otkrije ima li tko dozvolu ili ne.
na ovome forumu svi koji imaju oruzje, a nemaju dozvolu su nepozeljni i takve teme se zakljucavaju a clanovi brisu.
s druge strane, nitko od nas nije sluzena osoba i nema pravo traziti na uvid dozvolu za drzanje i/ili nosenje jer to pravo ima samo i jedino policija RH.
a prije ili kasnije se otkrije ima li tko dozvolu ili ne.
pa tako je,al stvarno nezz zast mene sad optuzuje...al oke ajd sorry sto sam pitao jbt
nije mi jasno kako netko ko ima oružje može mu padat na pamet da se tuće 2-3 likova ako imaš oružje zaboravi tuču
iskljucivo samoobrana..to je mozda svrha same izrade tih stvarcica...samoobrana,samoobrana,samoobrana,samoobrana...da ti nacrtam il sta??? ak si razumio dosta svađe,svrha ovog foruma je pomoc jedni drugima ne nabijanje laznih cinjenica drugima na nos i optuzivanje na osnovu nicega...
Dobro je smiri se malo nije mi jasno kako meni netreba bokser za samoobranu?? te boksere nose večinom navijači i huligani niko to nenosi za samoobranu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zbog ovoga si zaradio prvu javnu opomenu, ukljuci mozak prije nego pišeš ovakve gluposti, dosta clanova foruma su službene osobe, a neki od njih nisu ovdje iz hobija već po službenoj dužnosti, dakle, pamet u glavu i ne laprdaj prvo sto ti padne na pamet... iduci put kratkotrajni ban (cca 3-7 dana)zOKy wrote:bokser je prava stvar sto se tice organiziranih tuča.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
ma najbolje da štap nosimo svi za samoobranu..pa čemo da vidmo ko će koga bokserom
hahahahhaha
ma najbolje je dobar šprint..inaće će biti puno ali baš puno papirologije i objašnjavanja na sudu i žaljenja iako nismo krivi..al cemo biti po tom pitanju krivi jel smo oružje nosili...a ako izvadiš i upotrijebiš to oružje, nimalo dobro ti se nepiše..po mom..jedino ako i suprotni neupotrebljava isto tad možeš upotrijebiti..ali mislim da ipak moraš imati neku dozvolu za upotrebljavanje!!
ma najbolje je dobar šprint..inaće će biti puno ali baš puno papirologije i objašnjavanja na sudu i žaljenja iako nismo krivi..al cemo biti po tom pitanju krivi jel smo oružje nosili...a ako izvadiš i upotrijebiš to oružje, nimalo dobro ti se nepiše..po mom..jedino ako i suprotni neupotrebljava isto tad možeš upotrijebiti..ali mislim da ipak moraš imati neku dozvolu za upotrebljavanje!!
nemoj svasta pisati. ovakvo razmisljanje unosi pomutnju i kaos. jedino pametna glava moze izbjeci konfliktnu situaciju. onaj tko trazi kavgu i tucu, taj ju i nadje.
Jos nekoliko podataka:
prvo - nositi oruzje smiju sluzbene osobe i oni pojedinci koji imaju dozvolu za drzanje i nosenje. nitko drugi.
drugo - strijelci imaju pravo koristiti oruzje samo na strelistu, lovci u lovistu. gradjanji koji imaju dozvole za drzanje, takodjer na strelistu. i nigdje drugdje.
trece - osoba koja ima dozvolu za drzanje ili dozvolu za drzanje i nosenje NECE si priustiti nepotreban konflikt - jer ostaje bez oruzja i nakon toga ga najcesce nema pravo dobiti natrag.
cetvrto - samo kriminalci stalno sa sobom nose oruzje bez dozvole. zato i jesu van zakona i imaju problema sa policijom. s razlogom. sva medijska haranga koja se provodi u RH i jest zbog njih. Kriminalac je svatko tko doma ima neprijavljeno oruzje - jer je gradjanin koji ne postuje zakone drzave u kojoj zivi.
peto - ne postoje dozvole za koristenje. tocno je propisano tko i gdje sve smije koristiti pistolj, kao i ostala sredstva za odvracanje agresije.
sesto (i zadnje) - na agresiju, kada si vec prisiljen, zakonom, smijes odgovoriti samo jednakom razinom agresije.
nikako drugacije, jer kako sam napisao, sve sto je vise od toga podlijeze kaznenom progonu. Tko to procjenjuje - policija, istrazni sudac i vjestak pa drzavni odvjetnik donosi odluku o kaznenom progonu.
Jos nekoliko podataka:
prvo - nositi oruzje smiju sluzbene osobe i oni pojedinci koji imaju dozvolu za drzanje i nosenje. nitko drugi.
drugo - strijelci imaju pravo koristiti oruzje samo na strelistu, lovci u lovistu. gradjanji koji imaju dozvole za drzanje, takodjer na strelistu. i nigdje drugdje.
trece - osoba koja ima dozvolu za drzanje ili dozvolu za drzanje i nosenje NECE si priustiti nepotreban konflikt - jer ostaje bez oruzja i nakon toga ga najcesce nema pravo dobiti natrag.
cetvrto - samo kriminalci stalno sa sobom nose oruzje bez dozvole. zato i jesu van zakona i imaju problema sa policijom. s razlogom. sva medijska haranga koja se provodi u RH i jest zbog njih. Kriminalac je svatko tko doma ima neprijavljeno oruzje - jer je gradjanin koji ne postuje zakone drzave u kojoj zivi.
peto - ne postoje dozvole za koristenje. tocno je propisano tko i gdje sve smije koristiti pistolj, kao i ostala sredstva za odvracanje agresije.
sesto (i zadnje) - na agresiju, kada si vec prisiljen, zakonom, smijes odgovoriti samo jednakom razinom agresije.
nikako drugacije, jer kako sam napisao, sve sto je vise od toga podlijeze kaznenom progonu. Tko to procjenjuje - policija, istrazni sudac i vjestak pa drzavni odvjetnik donosi odluku o kaznenom progonu.
oke sve 5 ali ja nisam reko da se slazem s tim "organiziranim tucama" vec samo iznosim stvarnost kakva je vani na ulici...izađite na ulicu i svaka treća,cetvrta osoba sigurno ima neko neprijavljeno oruzje bez dozvole,nije u redu al tako je kako je...sto se tice oruzja ja nemam nista bez dozvole i nisam kriminalac kako me opisujete i optuzujete,a i bokser prodajem i rjesavam ga se kad je i to ilegala kod nas...
nitko tebe ovdje nije optuzio, niti je itko optuzen.
prethodno sam napisao upravo iz razloga da se ne brkaju kruske i jabuke.
cinjenica je da RH ima velikih problema i velikih količina oružja iz rata kojemu se tesko ulazi u trag. a pouceni stim tim dogadjajima ljudi nemaju povjerenja i ne vracaju oruzje gdje bi trebalo biti - u skladista. jer tamo je cuvano, servisirano i odrzavano.
prethodno sam napisao upravo iz razloga da se ne brkaju kruske i jabuke.
cinjenica je da RH ima velikih problema i velikih količina oružja iz rata kojemu se tesko ulazi u trag. a pouceni stim tim dogadjajima ljudi nemaju povjerenja i ne vracaju oruzje gdje bi trebalo biti - u skladista. jer tamo je cuvano, servisirano i odrzavano.
pa slazem se s tim...cak je i hrvatska policija i vojna i interventna za vrijeme rata zaduzila skorpione koje nakon prestanka rada u sluzbi vecina nije vratila,nastala je pomutnja u zemlji oko tog oruzja to je strasno al dobro sad se nedrzimo teme vise...ali nadam se da se razumijemo??!!
ima jedan forum koji se zove preživljavanje, imaju temu preživljavanje na ulicama, govori o takvim "glupostima" od koplja, buzdovana, boksera, otvarača za konzerve i slićno . . . možda da se tamo probamo raspisati o takovom oružju . . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A i što će ti.. 2 razloga... 1. koliko prstenja imas na ruci, ne treba ti boxer, 2. koliko prstenja imas na ruci nemozes ga ni staviti na ruku...zOKy wrote:a i bokser prodajem i rjesavam ga se kad je i to ilegala kod nas...
hvala netreba....valdop wrote:ima jedan forum koji se zove preživljavanje, imaju temu preživljavanje na ulicama, govori o takvim "glupostima" od koplja, buzdovana, boksera, otvarača za konzerve i slićno . . . možda da se tamo probamo raspisati o takovom oružju . . . .
ala pa to je samo slika na brzinu sam ga slikao...i sta to treba znacit uopce??? aj necemo se vise svađat skrećemo sa teme totalno..nije u reduMike_Torello wrote:A i što će ti.. 2 razloga... 1. koliko prstenja imas na ruci, ne treba ti boxer, 2. koliko prstenja imas na ruci nemozes ga ni staviti na ruku...zOKy wrote:a i bokser prodajem i rjesavam ga se kad je i to ilegala kod nas...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to znaci da te malo zezam =) slikano nabrzinu ili ne... sto ce ti toliko felgi na prstima?