Članstvo u streljani LAS - posebna ponuda
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Članstvo u streljani LAS - posebna ponuda
http://hr.kolektiva.net/zagreb/507/74-p ... -klubu-las
74% popusta na godišnju članarinu u streljačkom klubu Las - platite 155kn za godišnju članarinu u vrijednosti od 600kn!
naletio na link pa reko, mozda nekome bude od koristi.
74% popusta na godišnju članarinu u streljačkom klubu Las - platite 155kn za godišnju članarinu u vrijednosti od 600kn!
naletio na link pa reko, mozda nekome bude od koristi.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Članstvo u streljani LAS - posebna ponuda
Tamo se polaže licenca za zaštitara...sad bih kroz mjesec il dva trebao počet ić na tečaj tamo. 
-
vojnomir791
- Pozornik

Kaj nisi več u vojsci....fajerunt!!!siniša wrote:Tamo se polaže licenca za zaštitara...sad bih kroz mjesec il dva trebao počet ić na tečaj tamo.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
E pozdrav kolega..znam da puuuno kasnim sa odgovorom, ali prije nisam bio u mogućnosti...pa da ti sad odgovorim.Papilon wrote:Kaj nisi več u vojsci....fajerunt!!!siniša wrote:Tamo se polaže licenca za zaštitara...sad bih kroz mjesec il dva trebao počet ić na tečaj tamo.
Vojska nas je sve stavila na čekanje, ono što je planirano za 3. mjesec, odgođeno je za 9.
A pošto ne želim sjedit kod kuće i čekat bez da išta radim, odlučio sam se i ovo položit. Tko zna šta mi nosi sutra, i hoće li nas zvat u vojsku.
Bolje mi je imat licencu i za zaštitara, kao rezerno zanimanje, a i kao posao do tad.
Što se LAS-a tiče, predavanja su završila prije tjedan dana...išli smo i na gađanje...i mogu reć da sam zadovoljan sa streljanom. Osoblje je također na mjestu, na čelu sa šefom, gospodinom Rajkom koji mi je predavao dio vezan za oružje. Gotovo sam siguran da ću nakon položenog ispita, uplatit godišnju članarinu u LAS-u...bez obzira na cijenu...ipak je to ono što volim
I za kraj pozdrav svim forumašima, nakon malo dužeg izbivanja sa foruma
Ajde sretno onda!!! 
Dali netko zna radno vrijeme streljane kroz dane u tjednu...dali radi nedjelom (pretpostavljam da ne) ?
LAS radi svaki radni dan od 16-20 sati... radi i svake prve subote u mjesecu prijepodne (mislim da od 9-13). Nedjeljom ne radi.
Od 1.8.2011. do (ako se točno sjećam) 22.8.2011. je godišnji odmor i streljana ne radi.
Od 1.8.2011. do (ako se točno sjećam) 22.8.2011. je godišnji odmor i streljana ne radi.
I tako tece jos jedan dan manje do penzije...
ok, hvala na odgovoru..znači 8. mjesec ipak aut..morat ću se strpit
Sad je ionako sezona kiselih krastavaca, a to znači kreni u lov na Mađarice,Čehinje....pusti pušku, pucaj drukčije dok još možeš!!!!
Last edited by Papilon on 29 Jul 2011, 09:34, edited 1 time in total.
hehe, hvala na savjetu, ali meni je sasvim dovoljna moja hrvatica 
Al da gospodin Rajko hvata Mađarice i Čehinje, u to ne sumnjam, on je pravi zavodnik..
Pozdrav gosp. Rajku od njegovog učenika ako čita ovo
Al da gospodin Rajko hvata Mađarice i Čehinje, u to ne sumnjam, on je pravi zavodnik..
Pozdrav gosp. Rajku od njegovog učenika ako čita ovo