K: zracnu pusku
K: zracnu pusku
Pozdrav ekipi na forumu
Znaci u potraznji san za zracnom puskom.
Ako neko ima a da mu netreba tu san.
Isto tako iman neke stvari kojih bi se volia rjesit, a mozda nekome treba pa mozemo napravit i neku zamjenu.
Iman:
monitor lg flatron f720p----17inca,ravni ekran
skener mustek,spaja se preko usb-a s dva cd-a
dvd przilica
hdd 80 gb
valjak za peglanje(mislite na zenu
)
i jos iman mali simpatican mobitel nokia 3600 slide s folijom na ekranu u kutiji(mislite na curu
)
Otvoren san na sve ponude, pa ako ko sta ima, niko sritniji od mene.
ps. iman i mlin za grozde, savrsen,svako zrno melje
Znaci u potraznji san za zracnom puskom.
Ako neko ima a da mu netreba tu san.
Isto tako iman neke stvari kojih bi se volia rjesit, a mozda nekome treba pa mozemo napravit i neku zamjenu.
Iman:
monitor lg flatron f720p----17inca,ravni ekran
skener mustek,spaja se preko usb-a s dva cd-a
dvd przilica
hdd 80 gb
valjak za peglanje(mislite na zenu
i jos iman mali simpatican mobitel nokia 3600 slide s folijom na ekranu u kutiji(mislite na curu
Otvoren san na sve ponude, pa ako ko sta ima, niko sritniji od mene.
ps. iman i mlin za grozde, savrsen,svako zrno melje
Re: K: zracnu pusku
http://www.gsmarena.com/nokia_3600_slide-2356.php
Zar je to taj mobitel, i je li novi i ima li garanciju i hr meni, ako je crne boje...te koliko novaca ???
Zar je to taj mobitel, i je li novi i ima li garanciju i hr meni, ako je crne boje...te koliko novaca ???
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Je to je taj, crne boje.Nema garanciju, imas hr meni. Citaj ka nov, nisan stiga naljepnicu odlipit.Papilon wrote:http://www.gsmarena.com/nokia_3600_slide-2356.php
A neznan, tija san minjat stvari za pusku.
Ako nikoga ne bude interesiralo, javin ti:A25:
Tek san stavia oglas, pricekaj dan,dva.
jos nudin RChelikopter,zagarantirana zabava.
ps. molin moderatora da iz naslova teme izbrise slavia.
ps. molin moderatora da iz naslova teme izbrise slavia.
Samo kaj smo mobitel nažalost kupili, pa cajti nam bežiju!!!! 
Pita Boxija na pm. možda ima on kaj u zalihi pa dogovorite....kod njega svega ima...i dobroga vina!!!! 
Imam ja Slavia 631 i mjenjal bi za valjak za peglanje tak da sam prije gotov kad me žena zaposli.
Daj posalji slike tog "valjka" na moj privatni mail (ne na privatne poruke na forumu) možda se dogovorimo.
Daj posalji slike tog "valjka" na moj privatni mail (ne na privatne poruke na forumu) možda se dogovorimo.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Nemogu virovat, jesan li ja na pravome forumu, pa da niko nema pusku za prodat, niti jedna ponuda.
Razocaran san
Razocaran san
Lakše ćeš tu prodat pušku nego kupit 
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
Pa mogel si prodat mobač pa si uz koju kunicu dodataka i kupiti pušku u nekom od dućana sa zračnim da ih sad ne reklamiram a ima ih kao u priči nek si čekal i telio se...... i kaj sad se plačeš da nema puške, ma sve si opcije imao a ti pričao ima vremena..... 
Ma koje opcije, navedi jednuPapilon wrote:Pa mogel si prodat mobač pa si uz koju kunicu dodataka i kupiti pušku u nekom od dućana sa zračnim da ih sad ne reklamiram a ima ih kao u priči nek si čekal i telio se...... i kaj sad se plačeš da nema puške, ma sve si opcije imao a ti pričao ima vremena.....
A koliko mogu za mob dobit max 200kn(i za to nisan siguran), i koja kunica, triba mi jos 6-7 puta toliko da nesto nabavin.
A i da je tebe interesira mob za stvarno, sam bi se javia, a ne kasnije zayebava.
I ne placen nego samo kazen sta je, otkad san stavia oglas niti jedne ponude, jeli to normalno, pa cini mi se da san stavia oglas na forumu za poljoprivredu da bi prije nabavia. A s onin Boxijen neman pojma sta je, da je bar bia covik pa odgovoria na pm ili bar email
I meni se cini, a nista cekat cu, valjda ce naletit nestomesko wrote:Lakše ćeš tu prodat pušku nego kupit
Pa dobio si odgovor u povratnom e-mailu nakon što si mi poslao slike valjka za peglanje.lopi wrote: A s onin Boxijen neman pojma sta je, da je bar bia covik pa odgovoria na pm ili bar email
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
Skuzaj, ja nisan nista dobia, ali to sad nije vazno.BOXI wrote:Pa dobio si odgovor u povratnom e-mailu nakon što si mi poslao slike valjka za peglanje.lopi wrote: A s onin Boxijen neman pojma sta je, da je bar bia covik pa odgovoria na pm ili bar email