SNIPER KUP 2011- Rijeka
Moderator: Original_G
SNIPER KUP 2011- Rijeka
Pozdrav svim snajperistima,
da ne duljim, u prilogu je raspis za "Sniper Kup 2011". Natjecanje je ove godine organizirano u dva dana, subota 30.07. je dan za trening i upucavanje a nedjelja 31.07. je natjecanje. Rok za prijavu je 01.07. kako bi se mogao složiti jedan kvalitetni raspored obzirom da će to ove godine biti prava međunarodna tekma.
Wagner
da ne duljim, u prilogu je raspis za "Sniper Kup 2011". Natjecanje je ove godine organizirano u dva dana, subota 30.07. je dan za trening i upucavanje a nedjelja 31.07. je natjecanje. Rok za prijavu je 01.07. kako bi se mogao složiti jedan kvalitetni raspored obzirom da će to ove godine biti prava međunarodna tekma.
Wagner
- Attachments
-
- Raspis-Snajper kup 2011.pdf
- (218.11 KiB) Downloaded 116 times
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: SNIPER KUP 2011- Rijeka
Bilježim se za nastup na 300m
Uz mogučnost treninga sve bi moglo biti puno zanimljivije i sa daleko kvalitetnijim rezultatima.
Zapravo, puno toga ovisit će o zbivanjima u noči sa subote na nedjelju
Oblačan dan sa 23 celzijevca i povjetarcem u leđa pridonijet će dobrom raspoloženju i dobrim rezultatima 100-tinjak natjecatelja koji budu otpucali više od 50 krugova u subotnjim kvalifikacijama, a koje budu neminovne radi velikog interesa strijelaca, lovaca, te vojnika i policajaca.
Elektronske mete budu pun pogodak jer će biti puno lakše i natjecateljima i organizatorima, te brojnim gledateljima.
Pozdrav.
Uz mogučnost treninga sve bi moglo biti puno zanimljivije i sa daleko kvalitetnijim rezultatima.
Zapravo, puno toga ovisit će o zbivanjima u noči sa subote na nedjelju
Oblačan dan sa 23 celzijevca i povjetarcem u leđa pridonijet će dobrom raspoloženju i dobrim rezultatima 100-tinjak natjecatelja koji budu otpucali više od 50 krugova u subotnjim kvalifikacijama, a koje budu neminovne radi velikog interesa strijelaca, lovaca, te vojnika i policajaca.
Elektronske mete budu pun pogodak jer će biti puno lakše i natjecateljima i organizatorima, te brojnim gledateljima.
Pozdrav.
Oštri
Hm, pa zar ne postoji mogućnost treninga na Vrapčaku ?oštrostrijelac wrote:Bilježim se za nastup na 300m![]()
Moram priznati da vam pomalo zavidim. Ali ako će biti sreće, možda se slijedeće godine i ja upustim u nabavku neke duže cijevi adekvatne za navedeni kup.
Ne očekivam puno, ali jedno je jasno bitno je sudjelovati.
Dolazim! Remdžo
Dolazim! Remdžo
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Pomalo zaostajemo za susjedima.
Crnogorci su organizirali zanimljivo natjecanje.
Bude li nas Grobnik ove godine ugodno iznenadio?
Živi bili, pa vidjeli.
Crnogorci su organizirali zanimljivo natjecanje.
Bude li nas Grobnik ove godine ugodno iznenadio?
Živi bili, pa vidjeli.
Oštri
Dečki pripreme su počele dobro je, ali može i bolje
U meti su 5 metaka kal.308 Win Sierra MatchKing 190 gr(12.3g)
PihMilje wrote:100 metara
Takve grupe radim 22 LRom na 100
Sala mala, odlicno
- oštrostrijelac
- Poručnik

I jeste li se svi koji mislite učestvovati na natjecanju na vrijeme i sa voljom prijavili
Ja startam sa razvojem novog metka za ovogodišnju tekmu.
Umjesto 70 probat ću sa 87grs zrnima, možda mi se posreći dobra laboracija za moju cijev.
Vidimo se na Kovačevu.
Ja startam sa razvojem novog metka za ovogodišnju tekmu.
Umjesto 70 probat ću sa 87grs zrnima, možda mi se posreći dobra laboracija za moju cijev.
Vidimo se na Kovačevu.
Oštri
mogao si to i ranije napisatioštrostrijelac wrote:I jeste li se svi koji mislite učestvovati na natjecanju na vrijeme i sa voljom prijavili![]()
![]()
![]()
valjda će uvažiti prijavu, skroz sam pozabil
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Hoce, uvazit ce =) ja sam se isto zadnji dan sjetio, al' Wagner je rekao ovako:
primat ćemo prijave još neko vrijeme (ima uvijek zakašnjelih) dok ne popunimo neku normalnu kvotu natjecatelja
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Prijave se uvažavaju, upravo sam kontaktirao, ali ne zadugo
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Danas na potočiću od 4 laboracije odabrah onu koja bude upotrebljena na ovogodišnjem natjecanju.
Slijedeči tjedan slijedi upucavanje na daljini od 300 metara, da ne bi bilo iznenađenja kao lani.
U međuvremenu valja napuniti dovoljnu količinu metkova za upucavanje, trening, natjecanje i da se ima za kakvog gosta.
Vidimo se
P.S.
Slovenska je repka danas trenirala za Rio, konkurencija bude jaka ako se vrate do 31., uključujuči i naše vojne reprezentativce.
Slijedeči tjedan slijedi upucavanje na daljini od 300 metara, da ne bi bilo iznenađenja kao lani.
U međuvremenu valja napuniti dovoljnu količinu metkova za upucavanje, trening, natjecanje i da se ima za kakvog gosta.
Vidimo se
P.S.
Slovenska je repka danas trenirala za Rio, konkurencija bude jaka ako se vrate do 31., uključujuči i naše vojne reprezentativce.
Oštri
- oštrostrijelac
- Poručnik

Evo kako to rade najbolji:
http://www.strelec.si/forum/download/fi ... &mode=view
Ako je do kalibra, onda moj prijatelj nije pogriješio u odabiru
Na Grobniku 2012. bumo vidli kaj taj strojček more.
http://www.strelec.si/forum/download/fi ... &mode=view
Ako je do kalibra, onda moj prijatelj nije pogriješio u odabiru
Na Grobniku 2012. bumo vidli kaj taj strojček more.
Oštri
- oštrostrijelac
- Poručnik

Ima li približan broj onih koji budu pucali na 300 metara
Bude li predhodnog rasporeda po grupama i streljačkim mjestima
Unaprijed hvala
Damir
Bude li predhodnog rasporeda po grupama i streljačkim mjestima
Unaprijed hvala
Damir
Oštri
Bio bih zahvalan da netko objasni ili linka sa google mapsa najbrzi ili najlaksi put do strelista iz smjera Zg.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Starom cestom ili autoputpm do grobnika, moras doci na desnu stranu gledajuci prema rijeci, onda vozis koji km i skrenes desno makadamskim putem i eto te na strelistu 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- oštrostrijelac
- Poručnik

Odmah poslije naplatnih kučica prema automotodromu, te onda kod oznake za strelište desno.
Ako ideš starom cestom pri spuštanju sa Jelenja na jednom se djelu da vidjeti strelište desno dolje.

http://maps.google.hr/maps?hl=hr&tab=wl
Ako ideš starom cestom pri spuštanju sa Jelenja na jednom se djelu da vidjeti strelište desno dolje.
http://maps.google.hr/maps?hl=hr&tab=wl
Oštri