crvena zastava (kožica)
Moderator: karabalic
crvena zastava (kožica)
trebam pomoć.ne mogu nigdje naći kožu,kožno brtvilo na klipu za udarac,neznam kako da to nazovem (slab udarac mi ima zračna puška),a kod nas u Osijeku nitko ništa nema...strava.ako mi netko može pomoći neka javi.hvala.pozdrav
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: crvena zastava (kožica)
Čitati starije postove... pogotovo one koji se odnose na repataturu zastavinih zracnica...
U MetaliaCommerce-u imaš kože za pumpe od bicikla, ima veća i manja, tebi treba veća čini mi se, kosta oko 15kn, kad dođeš kupiti kožu za pumpu od bicikla, čovjek će te pitati za šta ti treba, slobodno mu reci =) više se kupuju radi reparature zracnih pusaka nego za same pumpe...
Neću ti reći gdje se nalazi MetaliaCommerce jer ni ti nama nisi rekao od kuda si... popuni si podatke u profilu vezano za lokaciju.
U MetaliaCommerce-u imaš kože za pumpe od bicikla, ima veća i manja, tebi treba veća čini mi se, kosta oko 15kn, kad dođeš kupiti kožu za pumpu od bicikla, čovjek će te pitati za šta ti treba, slobodno mu reci =) više se kupuju radi reparature zracnih pusaka nego za same pumpe...
Neću ti reći gdje se nalazi MetaliaCommerce jer ni ti nama nisi rekao od kuda si... popuni si podatke u profilu vezano za lokaciju.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Trazi u trgovinama koje drze dijelove za bicikle...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Imaš u Bjelovaru zove se Hubert dućan, ja sam tamo kupio dijelove za svoju CZ m56. Vjerojatno je lik voljan poslat poštom dijelove.
Hmmm, nisam siguran da mnoge to drže, pogotovo one moderne trgovine sa biciklima.Možda neke stare, ala neke željeznarije sa raznim dijelovima prastarim...Mike_Torello wrote:Trazi u trgovinama koje drze dijelove za bicikle...
Vjerujem i da ako kreneš u potragu za time da će se hrpa ekipe iznanaditi o čemu ih uopće pitaš