kako montirat optiku na zračnu pušku kad nema nikakve utore
Moderator: karabalic
-
markez1987
- Civil

kako montirat optiku na zračnu pušku kad nema nikakve utore
kako montirati optiku na crvenu zastavu 4.5 i dali se uopće isplati,nije loša puška u dobrom je stanju,bilo kakav savjet
-
markez1987
- Civil

Re: kako montirat optiku na zračnu pušku kad nema nikakve utore
to sam si i mislio,šteta!hvala ti!zdebat wrote:Preskupo zezanje.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Kazu da bi svaki tokar koji ima i glodalicu mogao to napraviti... druga caka bi mogla biti da kupis gotovu plocicu sa napravljenom 11 ili 22mm šinom (čeličnu) i daš nekom dobrom variocu da ti to "zatočka" na cilindar...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Gamo ima šinu 11mm koja je duga 15 cm, ima od gore uture pa bi mmogao i vijcima na 3 mjesta učvrstiti, ali trebao bi paziti na duljinu vijaka i da nebušiš di je cilindar, imam negdje sliku ako nađem pa ću staviti na forum.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Imam na raspolaganju strojeve i to se može napraviti ali se ne isplati. Bolje je uštedjeti nešto novaca pa kupiti bolju pušku sa original montažom a ovu ostaviti takvom kakva je.
Bez uvrede ali to je kao da staviš na fićeka mercedesovu trokraku zvijezdu na haubu.
Bez uvrede ali to je kao da staviš na fićeka mercedesovu trokraku zvijezdu na haubu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Na stranu isplativost, meni je isto zanimljiva optika na Zastavi i sam sam ju pozelio montirati tako da razumijem... ne neku teglu nego nesto tipa 4x20... tek radi fore, da postoji ta mogucnost...
postoji. ali i postoji mogućnost nepovratnog oštećenja.
Treba izmjerit debljinu sanduka na nekoj pušci sa utorom i ovoj, fino glodalica i eto utorčića za našeg mladića.
Ak progori sanduk, nema veze, malo zavarit, zbrusit, iznutra zakitat da ne pušća zrak i eto ti ko novo.
Ak progori sanduk, nema veze, malo zavarit, zbrusit, iznutra zakitat da ne pušća zrak i eto ti ko novo.
-
markez1987
- Civil

hvala svima, nisam znao sta da napravim pa sam je ko padavičar zaljepio i učvrstio, budem posliko pa ću vam pokazat, to je trenutačno riješenje! uglavnom moja ekipa je jučer u vojarni borongaj išla se zajebavat sa airsoft puškama, a ja uzo zračnicu i reko da im postavim sačekušu tri sata sam se po onim šikarama i šumama provlačio dok ih nisam našo, zakamufliro sam se, lego u travu i gađo sam pokraj njih, skontali su me nakon pola sata, jebeni cim!sam mi je krivo kaj sam Krunu u nogu pogodio sa 25metara, nije bila fora jbg!
Samo u nogu? To opce nije zanimljivo.

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ak' mu nisi oko izbio iz glave, nisi nista napravio, jebes nogu...
Markez, vidim da si pravi komandos, jesi li razmišljao o hladnom oružju? To bi ti bio pravi pothvat... 
Crosman 2240 5,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
-
markez1987
- Civil

to mi je dječaćki san koji još nisam preraso a stari mi kaže da sam retardiran!brijem da je u pravu!previše sam gledo dokumentaraca o blackwateru!kažu pravi jebači da je lakše ić na pištolj nego na nož,hladno oružje nepredvidljivo ako znaš rukovat s njime,noževa imam par dobrih al uvijek su me fascinirali oni šurikeni i mačevi
Bolje ni ne kupuj jer kako si krenuo, kad tad ces bez toga ostati 
- oštrostrijelac
- Poručnik

Sa svim igračkama valja biti posebno oprezan i voditi računa o sigurnosti okoline, a i o svojoj, naravno. 
Pozdrav.
oštri
Pozdrav.
oštri
Oštri