Pljuca za vecu udaljenost ?
Moderator: karabalic
Pljuca za vecu udaljenost ?
Pozdrav !
Trazim pusku s kojom bi gadjao mete na sto vecoj udaljenosti (jer to volim) ,
malo citam razne postove i nemogu odlucit izmedu springerice ili pcp .
S jedne strane springerica dosta umara a za kvalitetan pcp mislim da nemal dosta love.
uglavnom zasad razmisljam o DIANA 440 , 470, i 56 TH ili CROSMAN Benjamin Discovery ili ROHM desperado
Mislim da je cijena tu negdje , e da i kvaliteta mi je dosta bitna ?
Pitanje je koju da odaberem jer nemogu odluciti sam ?
Ako ima neko slucajno nesto ovih navedenih a da nije puno rabljeno slobodno nek mi ponudi
Hvala !!
Trazim pusku s kojom bi gadjao mete na sto vecoj udaljenosti (jer to volim) ,
malo citam razne postove i nemogu odlucit izmedu springerice ili pcp .
S jedne strane springerica dosta umara a za kvalitetan pcp mislim da nemal dosta love.
uglavnom zasad razmisljam o DIANA 440 , 470, i 56 TH ili CROSMAN Benjamin Discovery ili ROHM desperado
Mislim da je cijena tu negdje , e da i kvaliteta mi je dosta bitna ?
Pitanje je koju da odaberem jer nemogu odluciti sam ?
Ako ima neko slucajno nesto ovih navedenih a da nije puno rabljeno slobodno nek mi ponudi
Hvala !!
Re: Pljuca za vecu udaljenost ?
a koliko to otprilike u metrima ,nekima je 20 m veča pošto treniraju i pucaju u streljani na 10m
, a za veče izazovee treba i više para.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Jako previše, dometom može ali prciznošču nikako, to je već za MK puške ili neke PCP modele.
http://www.youtube.com/watch?v=qHouh-rGfek
http://www.youtube.com/watch?v=qHouh-rGfek
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Kad ti prvo kazemo da su cijene takvih kvalitatnih i 100m sposobnih PCP pusaka 1000€+.... jel jos uvijek dolazi u obzir? =)
Za pocetak, kolika je do sada najveca udaljenost na koju si pucao sa zracnom puskom a da si pogodio to sto si gađao i koliko je to sto si gađao bilo veliko?
Za pocetak, kolika je do sada najveca udaljenost na koju si pucao sa zracnom puskom a da si pogodio to sto si gađao i koliko je to sto si gađao bilo veliko?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Nisi mi odgovorio na pitanje...
Mike_Torello wrote:Za pocetak, kolika je do sada najveca udaljenost na koju si pucao sa zracnom puskom a da si pogodio to sto si gađao i koliko je to sto si gađao bilo veliko?
O sorry, neznam vise kaj sam zadnje gadal to je bilo prije oko 7-8 god .....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

O kojoj svoti novaca razmisljas da ces moci potrositi na pusku i optiku?
Samo da vam zahvalim svima na pomoci mojoj potrazi je dosel kraj ,
od jucer sam vlasnik maraudera rabljenog , kupljenog u 1.mj ove god
ja sam ga kupil za 4500 sa pumpom optikom i torbom .
Bilo mi je cudno da ga prodaje vec nakon 2 mj pa se nadam da nije nekaj sje. ali mislim da ce se to brzo otkriti ako je.
S pljucom sam jako zadovoljan kaj se tice preciznosti i sveukupni dojam je jako dobar jedino nije bas jaka kakvu sam snagu ja htio al za te novce mislim da nema jace puske .
od jucer sam vlasnik maraudera rabljenog , kupljenog u 1.mj ove god
ja sam ga kupil za 4500 sa pumpom optikom i torbom .
Bilo mi je cudno da ga prodaje vec nakon 2 mj pa se nadam da nije nekaj sje. ali mislim da ce se to brzo otkriti ako je.
S pljucom sam jako zadovoljan kaj se tice preciznosti i sveukupni dojam je jako dobar jedino nije bas jaka kakvu sam snagu ja htio al za te novce mislim da nema jace puske .