Streljana Pampas opet ima novu najmenu
Moderator: Original_G
Streljana Pampas opet ima novu najmenu
Dragi nasi strijelci,
eto streljana pampas osim sajmovanja svega i svacega uvela je i novost a to su koncerti (aukustika je vauuuuu, mos mislit). Tako da slijedeci put kad dodjete kod nas na turnir morare imati obavezau obleku u obliku vjencanice koju ce te iznajmiti po povoljnim cijenama na startnom mjestu do sebe sa lijeve strane (nista drugo se ne priznaje) a sa desne strane mozete naruciti i omiljenu skladbu uz koju ste navikli trenirati. Decki sviraju za jeftine novce sve sto pozilte. Smatram da uvodimo jednu novost u svijetu pa cemo tako imati i medjunarodni turnir u vjencanicama ili pogrebnoj opremi uz glazbu po zelji natjecatelja.

eto streljana pampas osim sajmovanja svega i svacega uvela je i novost a to su koncerti (aukustika je vauuuuu, mos mislit). Tako da slijedeci put kad dodjete kod nas na turnir morare imati obavezau obleku u obliku vjencanice koju ce te iznajmiti po povoljnim cijenama na startnom mjestu do sebe sa lijeve strane (nista drugo se ne priznaje) a sa desne strane mozete naruciti i omiljenu skladbu uz koju ste navikli trenirati. Decki sviraju za jeftine novce sve sto pozilte. Smatram da uvodimo jednu novost u svijetu pa cemo tako imati i medjunarodni turnir u vjencanicama ili pogrebnoj opremi uz glazbu po zelji natjecatelja.
https://SecreLocal.com - Kayla Pupa Sonya Vibe Ashley Evelynn - No Verify - Anonymous Sex Dating - Secret Chat Dating
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Streljana Pampas opet ima novu najmenu
Čista glupost, namjena streljane je vježbanje strijelaca i održavanje natjecanja a ne praviti party i slušati glazbu, kod kuće mogu slušati glazbu kad poželim, a kad mi je do pucanja idem na streljanu pošto kod kuće ne mogu pucati!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Bio sam danas i mogu samo reći da je tako kretensko da se ne može drukčije opisati....možda da za vrijeme koncerta treniramo u Zrinjevcu....

- oštrostrijelac
- Poručnik

Vlast u Osijeku je baš kroativna
Ipak, streljana se povremeno može koristiti i za namjenu za koju su je između ostalih gradili i brigadiri ORB "Ilija Gregorić" iz Zaprešića, tamo negdje 1985.
Ipak, streljana se povremeno može koristiti i za namjenu za koju su je između ostalih gradili i brigadiri ORB "Ilija Gregorić" iz Zaprešića, tamo negdje 1985.
Oštri
katastrofa, sa ovakvim pristupom prema sportu moj glas neće doboti na idućim izborima 
Tko leti i puca vrijedi !
Uz koncerte i ostala kulturna odrzavanja, od proslog vikenda streljana Pampas je i izlozbeni prostor za old timer traktore i ostalu mehanizaciju...
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
- oštrostrijelac
- Poručnik

A situacija je postala pomalo zabrinjavajuca. Sada sa svim tim izvan streljackim aktivnostima poceli smo gubiti termine za treninge. Naime, gotovo svaki vikend se nesto odrzava pa se ne moze trenirati. Da situacija bude jos gora, uvijek nekoliko dana prije i poslije nekog sajma je streljana zatvorena radi namjestanja i raspremanja opreme. Ljudi koji rade uglavnom mogu vikendima trenirati i to je sada gotovo nemoguce. Eto niti ovaj vikend zbog old timera se nije odrzavao trening a bilo je svega 100-tinjak posjetitelja i to besplano (znaci nije isplativo) a sredinom mjeseca ide i novi sajam. Tako dragi nasi strijelci zaboravite pucanje u travnju. A najgore je to što na STRELJANI streljacki klubovi MORAJU mijenjati termine natjecanja zbog svih drugih IZVAN STRELJACKIH aktivnosti, koji naravno imaju prednost pred sportom.
https://SecreLocal.com - Kayla Pupa Sonya Vibe Ashley Evelynn - No Verify - Anonymous Sex Dating - Secret Chat Dating
Ma nab.... ja ovu gospodu iz Grada vise. U zadnjih mjesec dana kad god sam dosao dole uvijek zatvoreno.
A da stvar bude gora, kad to sve udje u neku "naviku" da se na Pampasu moze odrzavati sve i svasta sto Grad nezna gdje bi stavio necemo uopce imati termina.
Neznam jel canon prije spomenuo, ali dali znate da je nedavno odrzana i izlozba ptica a kako su one jako osjetljive i nema veze sto je bio iznajmljen mali sobicak za izlozbu, cijeli Pampas je bio zatvoren zbog buke da ptice ne bi posandrcale...
A da stvar bude gora, kad to sve udje u neku "naviku" da se na Pampasu moze odrzavati sve i svasta sto Grad nezna gdje bi stavio necemo uopce imati termina.
Neznam jel canon prije spomenuo, ali dali znate da je nedavno odrzana i izlozba ptica a kako su one jako osjetljive i nema veze sto je bio iznajmljen mali sobicak za izlozbu, cijeli Pampas je bio zatvoren zbog buke da ptice ne bi posandrcale...
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
- Original_G
- Cinker - bojna

@Canon11
kad je raspored za EXTREME?
to bi si priuštil ove godine.
kad je raspored za EXTREME?
to bi si priuštil ove godine.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Pa fala bogu da i ti dodjes, navjerojatnije 21. svibanj 2011. Nadam se da ce i Istra imati volje dovuci svoju malenkost da popijemo koju ljutu rakiju 
Tocno cu jos znati kad uskladim termine ali to je 95% taj datum.
a evo i ostali:
15.01 2011 – Siječanjski turnir - održano
23.04 2011 – Trofej SK Metak
21.05 2011 – 2. Extreme Metak
30.05 2011 – Dan sporta
05.08 2011 – Dan domovinske zahvalnosti
01.10 2011 Liga SK Metak (15.10 -22.10 – 29.10 – 05.11)
Tocno cu jos znati kad uskladim termine ali to je 95% taj datum.
a evo i ostali:
15.01 2011 – Siječanjski turnir - održano
23.04 2011 – Trofej SK Metak
21.05 2011 – 2. Extreme Metak
30.05 2011 – Dan sporta
05.08 2011 – Dan domovinske zahvalnosti
01.10 2011 Liga SK Metak (15.10 -22.10 – 29.10 – 05.11)
Je, tako je imas pravo, to sam i zaboravio. Ptice su bile smještene u jednoj sobi od 20 kvadrata a cijeli objekt streljane je bio zatvoren kako se ptice ne bi uznemirile. Da situacija bude smijesna, upravo taj dan sam isao na trening i lijepo pitao vlasnike ptica da li im smeta pucanje. Naravno, ljudu su mi kulturno odgovorili - NE, samo vi trenirajte koliko hocete, nama to ne smeta. E sad se postavlja pitanje tko koga hebe i brani treninge i zeli streljastvo izbaciti iz objekta? Al dobro, volju nam nitko ne moze uzetiLucciano wrote:Ma nab.... ja ovu gospodu iz Grada vise. U zadnjih mjesec dana kad god sam dosao dole uvijek zatvoreno.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zalosno =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Dali netko zna dali je streljana otvorena za pucanje velikog kalibra ?
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
Ispravak 21.05 2011 – 2. Extreme Metak, kolege pucat ćemo 4.Extreme Metak
Za sada je otovrenakarlo22hr wrote:Dali netko zna dali je streljana otvorena za pucanje velikog kalibra ?
Lucciano wrote:Ma nab.... ja ovu gospodu iz Grada vise. U zadnjih mjesec dana kad god sam dosao dole uvijek zatvoreno.
......
Nije problem u gradu nego u Vama i osobama odgovornima za streljanu, ODLICNA strana birokracije je upravo ta sto je sama sebi svrha ali treba je znati iskorisiti u svoju korist......
1. prvo zoves novinare i dignes buku oko toga kako netko za svoj djep iznajmljuje streljanu..
2. zatim trazis na uvid PISMENO odobrenje za ono sto se desava na streljani
3. drugo potrazis u arhivi za koga i cega je streljana namjenjena i tko sto odobrava i potpisuje....
Naravno da je to posao za nekoga tko ima dosta vremena....
Nemoguće je Nemoguće
-
Highroller
- Skupnik

Evo bit ću zloban, nisam iz Osijeka ali sam upućen u problematiku oko streljane Pampas, sportskih objekata i osječkog sajma. Jedno jednostavno pitanje: koliko košta sat vremena korištenja streljane?