POSJETA VOJNOM MUZEJU KALEMEGDAN
Moderator: BOXI
Re: POSJETA VOJNOM MUZEJU KALEMEGDAN
Hmm što nije u muzejima zabranjeno slikanje? Inače vidim ima lijepih komada, vjerujm da je uživo ipka onaj pravi doživljaj! Ali za ovo čista petica 
Prekrasni eksponati. Bio sam na Kalemegdanu kao klinac, čini mi se kad sam imao 10-tak godina.
Zašto takvo što nema u RH???
Ako uskoro budem išao u smjeru Beograda, sigurno ću ga posjetiti.
P.S.
Hvala na fotografijama.
Zašto takvo što nema u RH???
Ako uskoro budem išao u smjeru Beograda, sigurno ću ga posjetiti.
P.S.
Hvala na fotografijama.
Zašto nema u RH, pitaj tamo u Srbiji gdje su isti exponati izloženi a otuđeni iz svih vojnih muzeja u RH tijekom Domovinskog rata, kao i niz drugih stvari kulturnog i inog blaga...!!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Pajdo, ovaj Vojni muzej ima tradiciju još od 1878.god. i od tada se "fila" vojnim eksponatima vezanim za zbivanja na ovim turbulentnim prostorima sve do 1991.god. i kao takav jedan je od najjačih Vojnih muzeja i u Europi.............mislim da tvoja tvrdnja da su eksponati muzeja ratni plijen tijekom srpske agresije na Hrvatsku netočni.Papilon wrote:Zašto nema u RH, pitaj tamo u Srbiji gdje su isti exponati izloženi a otuđeni iz svih vojnih muzeja u RH tijekom Domovinskog rata, kao i niz drugih stvari kulturnog i inog blaga...!!!!
Kod nas imaš u ZG Hrvatski povijesni muzej, Muzej Domovinskog rata na Turnju,u Vukovaru koje treba obvezno posjetiti-preporuka!..............