stari revolveri
Moderator: BOXI
Re: stari revolveri
puska napoleonka mod 1822 st etentijen,1 austriska kubura lorenz,jedna engleska,1 spanska,i turske
dio kolekcije sablji tacnije polovina a ostale cu prikazati kada slikam ukupno imam 25 kom
neznam ni ja tacno od malena ali vecinom sam nabavio zadnjih 15tak god,ali nazalost sve je teze naci dobar komad,kod nas su trenutno najveci problem rusi kupuju antikvitete a ne pitaju za cjeneSpinnaker wrote:jako lijepa kolekcija
koliko dugo si to skupljao?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Vidim Remington New Army Blackpowder, a kakav je ono "kaubojski colt"? Nesto mi je neobican, za tu duzinu cijevi izbijac cahura obicno bude kraci od same cijevi.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
on je njemacka replika bezveze je nadam se da cu ga jednog dana zamjeniti originalomMike_Torello wrote:Vidim Remington New Army Blackpowder, a kakav je ono "kaubojski colt"? Nesto mi je neobican, za tu duzinu cijevi izbijac cahura obicno bude kraci od same cijevi.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moze par detalja, prizvodjac, kalibar i to... i jos koja slika? moze i zasebna tema
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
njemacki reck cal 22 al sam mu ispunio cjev olovom i digo feder tako da je sad cisto za ukras,postavit cu jos fotografija i otvoriti neke druge postove, problem mi je fotoaparat nemogu slike sa njega da se postaju izgleda da imaju previse piksela pa mi izbaci da je data prevelika pa moram da prebacujem slike sa mob telefona ,stavit cu uskoro slike jos dva mitraljeza sa vojnog otpada brede m37 i jedne zb 37 od kraljevine malo su ih zasjekli brenerima ali dace se izvariti popuniti i poslje ismirglati i hladno izbrunirati taj dio pa ce biti ljepi eksponati deaktivirani,pozdravMike_Torello wrote:moze par detalja, prizvodjac, kalibar i to... i jos koja slika? moze i zasebna tema
Impozantna kolekcija! Pregledao sam to nekoliko puta i ne mogu se dovoljno nagledati.
Kad smo već kod revolvera zanima me jel gdje kod nas ima kakv majstor, tokar, puškar koji bi mogao napraviti bubanj za start revolver, rupe 6mm (za to nije potrebna dozvola).
Kad smo već kod revolvera zanima me jel gdje kod nas ima kakv majstor, tokar, puškar koji bi mogao napraviti bubanj za start revolver, rupe 6mm (za to nije potrebna dozvola).
Luger je Luger, a sve ostalo su pištolji! NA KRAJU SVI LUGERI BUDU U VLASNIŠTVU 3 ČOVJEKA!