Mach zračni pištolji
Moderator: karabalic
Mach zračni pištolji
Nudi mi se prilika za kupnju FB C10...cijena malo paprena 3500,00 kuna, pa me zanima vaše mišljenje o tom pištolju i njegovoj vrijednosti...
Pištolj izgleda ovako (bez red dota) i u vrlo je dobrom stanju: Hvala svima na kometarima, a ponaviše o omjeru cijene i kvalitete.....
Također mi se nudi i zračna puška Feinwerkabu 300S....tu nismo definirali cijenu
Pištolj izgleda ovako (bez red dota) i u vrlo je dobrom stanju: Hvala svima na kometarima, a ponaviše o omjeru cijene i kvalitete.....
Također mi se nudi i zračna puška Feinwerkabu 300S....tu nismo definirali cijenu
-
Highroller
- Skupnik

Re: Mach zračni pištolji
Prijatelju, ovo na slici je C20. Ako je u tip-top stanju ( vjerojatno nije jer je ispucao vagon diabola ) ima rezervnu ampulu , adapter za punjenje, maticu za pražnjenje ampule i to sve u koferu 3500 je OK. Pitaj svog predsjednika u BM da ti skine nešto sa egun-a ,,, proći ćeš sigurno jeftinije.
Ima sve nabrojano osim kofera (u onom stiroporu je)....za egun sam čuo (baš od njega), ali to su mi izgleda poprilično zamršeno (nije baš da volim slati novce za robu koju ne vidim)....

Kada se gledaju cijene na eganu, izgledaju i više nego pristojno, ali 100 puta sam čuo od ljudi da im kod takvih kupovina "pita bude skuplja nego tepsija"....

Kada se gledaju cijene na eganu, izgledaju i više nego pristojno, ali 100 puta sam čuo od ljudi da im kod takvih kupovina "pita bude skuplja nego tepsija"....
-
Highroller
- Skupnik

100 x si ćuo????,,, probaj pitat ljude koji su stvarno nešto kupili na egun-u,,, sve što imam sve je kupljeno na egun-u.
Ma, govorim ti o mjenjanju konačne cijene, od one koju vidiš pa dok taj predmet ne dođe do tebe (carina, poštarina i ostala davanja).... i opet je to kupovina polovne stvari na neviđeno:roll:Highroller wrote:100 x si ćuo????,,, probaj pitat ljude koji su stvarno nešto kupili na egun-u,,, sve što imam sve je kupljeno na egun-u.
Pištolj je genijalan, nevjerovatno precizan...jedina "zamjerka" što ima malo prejaku izlaznu brzinu...to ću srediti, ako se može po potrebi vratiti na staro... 
- oštrostrijelac
- Poručnik

150 - 160 m/s ti je čisto OK
Koliko piče dijabole iz tvojeg
Kako si savladao punjenje kartuše
Koliko piče dijabole iz tvojeg
Kako si savladao punjenje kartuše
Oštri
Ne znam, moram izmjeriti....Koliko piče dijabole iz tvojeg![]()
Tu nije bilo problema, ohladi se, zašarafa se na bocu i to je to...Kako si savladao punjenje kartuše
Potražiti ću ga....hvalazdebat wrote:To se da regulirati, ima vijak u ručki odozada.