kupujem spyderco nož!!!
-
GROUND ZERO
- Pozornik

Re: kupujem spyderco nož!!!
Imaš u uvoznika za kupiti,teško je nači nekog tko zna njihovu kvalitetu da ih prodaje,po cijeni koja bi tebi odgovarala,a to da bude dosta jeftiniji nego u dučanu.
SLOBODNI LJUDI SLOBODNI SAMO AKO I KADA I ONI SMIJU POSJEDOVATI I NOSITI ORUŽJE DA BI ZAŠTITILI SVOJ ŽIVOT, IMOVINU, SVOJE SUGRAĐANE I OBITELJI OD DRUGIH NASILNIH GRAĐANA (vicious citizens) KAO I OD NEPOSTENE VLASTI (corrupt authorities) I DA SE OBRANE OD TIRANIJE VLADARA(tyrannical rulers)
Imam ja Enduru.Razrezala je par listova papira i obrijala par dlaka na ruci tek da se uvjerim da je to-to.I sad mi stoji u ladici i ne služi baš ničemu.
Puna oštrica,čelik VG-10.Dam ti ju 10% jeftinije nego u maestralpr.. Ili aj daj ponudu na PP.
Puna oštrica,čelik VG-10.Dam ti ju 10% jeftinije nego u maestralpr.. Ili aj daj ponudu na PP.
jel prodaje još neko osim uvoznika,,,mislim da možda ima kakvu vezu za povoljnije...Hvala unaprijed na pomoći.....GROUND ZERO wrote:Imaš u uvoznika za kupiti,teško je nači nekog tko zna njihovu kvalitetu da ih prodaje,po cijeni koja bi tebi odgovarala,a to da bude dosta jeftiniji nego u dučanu.
kupujem spyderco nož!!!
s vremena na vrijeme imas povremeno pokojeg Spyderca ovdje na forumu.
Ako to nije ono sto trazis, onda ti je najbolje i najjeftinije rjesenje ebay.
Ako to nije ono sto trazis, onda ti je najbolje i najjeftinije rjesenje ebay.
baš tražim preko ebaya ali nedaju kupnju u HR,,jel ima kakva dobra stranica za preporučiti al da nije cijena shipinga do nebesa...HVALA.....