Došla beba!
- Original_G
- Cinker - bojna

Došla beba!
tj. vratila se s "tjuninga"
sredil ju je puškar iz Velike Gorice, Kavur N&M
stavljeni su mikrometarski nišani, skinuta je kilaža i uglađen je okidač, polirani svi pokretni dijelovi.... obratite pozornost na detalj polirane cijevi i hex šaraf na koricama
stavljeni su mikrometarski nišani, skinuta je kilaža i uglađen je okidač, polirani svi pokretni dijelovi.... obratite pozornost na detalj polirane cijevi i hex šaraf na koricama
- Attachments
-
- 1.jpg (44.12 KiB) Viewed 1792 times
-
- 2.jpg (39.33 KiB) Viewed 1792 times
-
- 3.jpg (56.08 KiB) Viewed 1792 times
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Došla beba!
gdje si skidao kilazu?
polirana cijev se slabo vidi?
o-ring na cijev nisi stavljao?
korice su originalne? ili naknadno kupljene?
koliko $$ za nisane?
kakav je okidac sada? meksi?
ukupno zahvat???
polirana cijev se slabo vidi?
o-ring na cijev nisi stavljao?
korice su originalne? ili naknadno kupljene?
koliko $$ za nisane?
kakav je okidac sada? meksi?
ukupno zahvat???
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Velika Gorica, Miroslav KavurMike_Torello wrote:gdje si skidao kilazu?
loš fotić, a i fotograf nije neštopolirana cijev se slabo vidi?
nisam još, malo sam zaštekao s nabavom o-ringa, čekam teflonski na mjeruo-ring na cijev nisi stavljao?
korice orig., ali su šerafi promjenjeni, da ne budu obični križni (to ima svaka šušakorice su originalne? ili naknadno kupljene?
724 kn bez montaže, LPA crni/takmičarski, model bez rezanja navlake i izgleda OK, ne stoji previše gore, jedino je prednji malo visoki, ali mora takokoliko $$ za nisane?
konačno kako spada, SA je kratak i samo klik od cca. 1.7-1.8 kg, skraćeni je i omekšani i DA, najviše se osjeti jer sad nema koljeno osim zadnje prije okidanja ostalo prekrasno mekano, u konačnici bolje nego na P226 koji je do po sad probanom imao najbolji!kakav je okidac sada? meksi?
724 + 500 kn za sve, još je ubacil i te šerafe, upucavenje na streljani i 5 kom hollow point win...ukupno zahvat???
sve u svemu, jeftin, odličan posao, super zadovoljan, a i Miro je mlad, željan, interesantan, i dobro upućen u posao !!! preporuka !!!
upucavali smo na streljani u VG, na moju ruku i oko
danas imaju klupsko raspucavanje, ali nažalost moram biti na poslu
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislio sam gdje na pistolju =)Original_G wrote:Velika Gorica, Miroslav KavurMike_Torello wrote:gdje si skidao kilazu?
BTW. kakav je majstor za puske? Meni bi trebao jedan dio za moju Wincesterku, pitam se moze li nabaviti
- Original_G
- Cinker - bojna

Nemoj se uvrijediti, ali ovako izgleda tuning na pištolju. Ovo što su tebi napravili je preveliko(nišani), smeta, drapa jaknu ili sako pri nošenju, reže ruku pri repetiranju ili rukovanju, a ne služi ničemu, osim ako pucaš disciplinu koju ja zovem "NE DIHAT" (25 m, 10 minuta za 10 metaka - dosadno, pospano). I pitanje je kada će otpasti, što sam vidio puno puta.Original_G wrote:tj. vratila se s "tjuninga"![]()
Pozdrav
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

tako izgleda tuning koji se placa 724 + 500 DOLARA a ne kuna...nobile157 wrote:Nemoj se uvrijediti, ali ovako izgleda tuning na pištolju...
Da budem precizan - 1.000,00 eura samo dijelovi, bez radova. Ali vrijedi svaki cent.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

eto vidis, dakle ono sto je on platio 700kn + 500kn takodjer vrijedi svaku lipu, da je ulozio toliko eura, pistolj bi izgledao i ponasao se bolje ali za ulozeno-dobiveno i ono dovoljno... s malim stvarima se pocinje, nemaju svi novaca za pistolj od 10.000kn + jos toliko za tuning ako se s necim bave za razonodu a ne za profit...
Ma nije stvar u tome. Govorim o praktičnoj vrijednosti. Mikrometarski nišani zapinju, režu ruku, puno su bolji Novak ili Hainie. A za ovaj tuning čekao sam i štedio 5 godina i prodao 2 pištolja da ga platim.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

isto tako si mogao reci da taj pistolj nije za IPSC i da nek si skupi novaca pa kupi nesto bolje, to je stvar osobnog ukusa, ako njemu ne smeta da mu zapinje onda super za njega...
to me podsjeca na jednom prilikom kad sam kupio svoj prvi auto (fiću) za 1000 DM i veli mi poznanik na benzinskoj, "jebateto, sto nisi dodao jos 3000 DM pa si kupio "pravi" auto?" prvo, ne domice se 3x vise nego sto si platio nesto, a drugo da sam imao, a nisam, jos te 3000 sigurno bi kupio... tako i sa ovim tuningom.
Ja osobno nebih nikad toliko ulozio u tuning, radije bi si kupio jos jedan pistolj...
zelim reci, sva ulaganja ovise o tome koliko si duboko usao u taj sport...
npr, ako se rekreativno bavis tenisom neces kupovati karbonske rekete od 2000€, bit ce ti dobar i neki 10x skromniji da se izgustas...
to me podsjeca na jednom prilikom kad sam kupio svoj prvi auto (fiću) za 1000 DM i veli mi poznanik na benzinskoj, "jebateto, sto nisi dodao jos 3000 DM pa si kupio "pravi" auto?" prvo, ne domice se 3x vise nego sto si platio nesto, a drugo da sam imao, a nisam, jos te 3000 sigurno bi kupio... tako i sa ovim tuningom.
Ja osobno nebih nikad toliko ulozio u tuning, radije bi si kupio jos jedan pistolj...
zelim reci, sva ulaganja ovise o tome koliko si duboko usao u taj sport...
npr, ako se rekreativno bavis tenisom neces kupovati karbonske rekete od 2000€, bit ce ti dobar i neki 10x skromniji da se izgustas...
Gledaj, odmah sam napisao "nemoj se ljutiti"..., dakle, dobronamjerno sam prenio neka svoja iskustva. I ja sam nekada patio od "mikrometarskih nišana" jer je to bila moda i "nešto". Kako sam učio nove stvari, shvatio sam da postoje faze koje prevaziđeš i odeš na višu razinu, a tamo shvatiš da su najjednostavnije stvari često i najbolje.
Nakon silne love za tuning IPSC pištolja, sada pucam s Glockom 17, no to je duga priča.
Nekada sam čistio pištolj odmah poslije gađanja, sada ga bacim u range bag i očistim nakon druge tekme, škljocao sam samo s puferima, sada znam da pištolj MORA škljocnuti na svakom stageu kada ga završiš i na kraju - to je samo alat. Za svaku svrhu drugačiji, ali samo alat. I služi meni a ne ja njemu.
Nakon silne love za tuning IPSC pištolja, sada pucam s Glockom 17, no to je duga priča.
Nekada sam čistio pištolj odmah poslije gađanja, sada ga bacim u range bag i očistim nakon druge tekme, škljocao sam samo s puferima, sada znam da pištolj MORA škljocnuti na svakom stageu kada ga završiš i na kraju - to je samo alat. Za svaku svrhu drugačiji, ali samo alat. I služi meni a ne ja njemu.
- Original_G
- Cinker - bojna

khm, priča se o mojoj pljuci a ne zove se mene
nemože to tako
pucam disciplinu "NE DIHATI"
ima i 10+10 i 15+15, tj. 5 za 5 min i 5 za 10 sec u dvije serije, tj. u tri serije
prvenstvo RH je ovaj vikend u Vrapčanskom p. to je po ISSF, kaj je naime olimpijski sport
ne smeta za izvlačenje, a ne nosim nikad ispod sakoa ili sl.. to je samo za sport...
za IPSC ako bu smetalo, napalil sam se na CZ75 Champion pa bum si to nabavil ako budu mi probleme stvarali nišani...a imam i opciju p226, glock 21 a i onaj tvoj iz oglasa nije loš, samo mi se čini malo veliki kalibar, za sport
btw. namjerno su stavljeni viši nišani, jer nisam dal rezati navlaku....
nije prepreka $$$ ali ne želim kupiti tjunirani pištolj iz USA ili slično, radije ja s poznatim puškarom malo po malo....
ajde neki savjet kak poboljšati tu moju ČEZU? dolaze mi opruge iz USA već mjesec dana i nikak da dođu
nemože to tako
pucam disciplinu "NE DIHATI"
prvenstvo RH je ovaj vikend u Vrapčanskom p. to je po ISSF, kaj je naime olimpijski sport
ne smeta za izvlačenje, a ne nosim nikad ispod sakoa ili sl.. to je samo za sport...
za IPSC ako bu smetalo, napalil sam se na CZ75 Champion pa bum si to nabavil ako budu mi probleme stvarali nišani...a imam i opciju p226, glock 21 a i onaj tvoj iz oglasa nije loš, samo mi se čini malo veliki kalibar, za sport
btw. namjerno su stavljeni viši nišani, jer nisam dal rezati navlaku....
nije prepreka $$$ ali ne želim kupiti tjunirani pištolj iz USA ili slično, radije ja s poznatim puškarom malo po malo....
ajde neki savjet kak poboljšati tu moju ČEZU? dolaze mi opruge iz USA već mjesec dana i nikak da dođu
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Dakle, moj Heckler je .45, dakle kategorija STANDARD koja se kod nas ne puca, puca se samo PRODUKCIJA (to ti je 9-ka). Jednostavno, 9-ka je upola jeftinija od .45-ice. Ako si za čezu, onda si uzmi SP-01 SHADOW, košta 7.000 kuna, lovac ZG, to sada koriste gotovo svi.
Ako hoćeš nešto raditi na čezi, javi se Bori Ličini u Ljubljanu PROGUNS CUSTOM, on je radio moj PARA ORDNANCE i napravit će ti sve što hoćeš, samo moraš znati što hoćeš.
Ako hoćeš nešto raditi na čezi, javi se Bori Ličini u Ljubljanu PROGUNS CUSTOM, on je radio moj PARA ORDNANCE i napravit će ti sve što hoćeš, samo moraš znati što hoćeš.
Last edited by nobile157 on 03 Mar 2009, 23:20, edited 1 time in total.
- Original_G
- Cinker - bojna

gle ove:
http://czcustom.com/catalog/index.php?c ... 7976eb4f6b
a meni je srcu priraslo (vidi sliku), makar se ne proizvodi više od 2007 pa se može nabaviti samo rabljeno, zamjena za to je http://www.czub.cz/index.php?p=32&idp=1 ... 18&lang=en
http://czcustom.com/catalog/index.php?c ... 7976eb4f6b
a meni je srcu priraslo (vidi sliku), makar se ne proizvodi više od 2007 pa se može nabaviti samo rabljeno, zamjena za to je http://www.czub.cz/index.php?p=32&idp=1 ... 18&lang=en
- Attachments
-
- cz75champion.jpg (13.24 KiB) Viewed 1662 times
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Je, ali ima kompenzator, to bi bila open klasa, a za nju moraš imati i optiku i puno veći spremnik. To je neuspješni model čeze, zato je više ne proizvode. SP-01 SHADOW je za sada najbolje što česi imaju.
- Original_G
- Cinker - bojna

aaa vidiš vidiš, a baš je kulerski s tim kompenzatorom, probal sam SP-01 par metaka i moram priznati da nisam primjetil neku veliku razliku do moje 75b, barem na okidanju i na nišanima...
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Zato je i dobra za one koji su imali običnu prije. Ali pazi: SHADOW, prednji ciljnik je crveno optičko vlakno, a gan je napravljen baš za IPSC production, 18 *1 metak, sa tri spremnika kod kupnje.
- Original_G
- Cinker - bojna

ova 25m disciplina mi ide čisto OK, probam IPSC i ako me zainteresira (u kaj ne sumnjam , ali moram si dati malo vremena) mislim da bu tak nekaj palo, s tim da imam ovaj p226 ma raspolaganju ako mi slućajno zatreba a ne nabavim si nešt prikladnije....
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
-
strsljen411
- Pozornik