Sam svoj majstor: Dijabole cal.45
Sam svoj majstor: Dijabole cal.45
Pošto imam sve pripremljeno krenuo sam da sam napravim koju dijabolu.
Kalupe naručio kolega iz USA, ostalo sve dostupno kod kuće.
Ovo su 200 gr, kalupi , olovo za balansiranje točkova, stara đezva za kavu, rešo, škrip i volja
Ovo je napravljeno za 30 minuta mada ima dijabola koje sam bacio, kad napravim par stotina komada biće bolje.
Ovo su 200 gr, kalupi , olovo za balansiranje točkova, stara đezva za kavu, rešo, škrip i volja
Ovo je napravljeno za 30 minuta mada ima dijabola koje sam bacio, kad napravim par stotina komada biće bolje.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Re: Sam svoj majstor: Dijabole cal.45
za koje oružje su te dijabole?
ovo mi izgleda jako zanimljivo, pošto ću nabavit revolver na crni barut!
Za ovu PCP Big Bore http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=14&t=3291hrvoje91 wrote:za koje oružje su te dijabole?
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Može li se znati adresa gdje se može kupiti ili naručiti takav stroj i koliko koštakarabalic wrote:Pošto imam sve pripremljeno krenuo sam da sam napravim koju dijabolu.
Ovo su 200 gr, kalupi , olovo za balansiranje točkova, stara đezva za kavu, rešo, škrip i volja![]()
isto LEE kliješta?
ovo olovo od utega za balansiranje nije baš preporučljivo jer je malo pretvedo.ima dosta cinka.probaj nabaviti što čišćeg olova.inače čestitam na volji za lijevati diabole.
ovo olovo od utega za balansiranje nije baš preporučljivo jer je malo pretvedo.ima dosta cinka.probaj nabaviti što čišćeg olova.inače čestitam na volji za lijevati diabole.
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija