K: Zračnu pušku, 5,5 mm - ispravna, neispravna - 200 kn
K: Zračnu pušku, 5,5 mm - ispravna, neispravna - 200 kn
Kupujem zračnu pušku kalibra 5,5 mm, bilo koje marke.
Može i neispravna pošto mi je potrebna samo cijev, jer je na mom hatsanu pomotana, pa želim pokušat navarit drugu.
Nema se para za novu pušku, pa bih volio pokrpat ovu ako je moguće.
Ako ima netko iz sisačko moslavačke županije nek se javi...dajem max 200 kn za neispravnu zračnicu ili samo cijev od nje.
Ako netko ima ispravnu zračnicu za tu cijenu, može i to...znam da postoje ove kineske koje ni u trgovini ne koštaju puno više
Može i neispravna pošto mi je potrebna samo cijev, jer je na mom hatsanu pomotana, pa želim pokušat navarit drugu.
Nema se para za novu pušku, pa bih volio pokrpat ovu ako je moguće.
Ako ima netko iz sisačko moslavačke županije nek se javi...dajem max 200 kn za neispravnu zračnicu ili samo cijev od nje.
Ako netko ima ispravnu zračnicu za tu cijenu, može i to...znam da postoje ove kineske koje ni u trgovini ne koštaju puno više
Re: K: Zračnu pušku, 5,5 mm - ispravna, neispravna - 200 kn
Što se točno dogodilo sa starom cijevi ?
Jel sad puška puca u krug ili "suhi list"??? 
Luger je Luger, a sve ostalo su pištolji! NA KRAJU SVI LUGERI BUDU U VLASNIŠTVU 3 ČOVJEKA!
Ak imaš koga da dođe do Bistre, ja ti jednu staru al ispravnu poklonim.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Imaš novu kinesku za 280 kuna, šta ćeš se s tim gnjaviti!!! 
Luger je Luger, a sve ostalo su pištolji! NA KRAJU SVI LUGERI BUDU U VLASNIŠTVU 3 ČOVJEKA!
to i mene zanima? Taman bi mi takva jedna pasala kad mi dođe društvo u viksu za plinkanje da mi ne zaje... moju puškicu, ovak im dam kineza i nek rokaju. 
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
a staru sam s traktorom pregazio, i jebat ga...baksuz teški.
Boxi, ako budem do bistre išao, javit ću ti se...vjerojatno ću iza nove godine ić do Zagreba, pa mogu svratit...kad budem išao javim ti se na PM, pa se dogovorimo.
Hvala!!

Boxi, ako budem do bistre išao, javit ću ti se...vjerojatno ću iza nove godine ić do Zagreba, pa mogu svratit...kad budem išao javim ti se na PM, pa se dogovorimo.
Hvala!!
Puca frkanac u lijevo, ako uspije izbacit dijabolu...i to padne jako blizu..maki61 wrote:Jel sad puška puca u krug ili "suhi list"???
Po toj cijeni sam ju vidio u Pevecu, negdje krajem ljeta i nisam se mogao načuditi kako je jeftina. Čak i po izgledu nije loša, a kvaliteta???? Nemam pojma!!!
A da cijena je bila ista za 5,5 i 4,5
A da cijena je bila ista za 5,5 i 4,5
Pevec Jankomir?
----------------------------------------------------------------
Ma ima tamo u Kraljevom vrhu kod Franca...blizu Boxija i srpske zastave i to su puno bolje puške i nisu preskupe neznam točno ali oko 500 kunića, ma odlične su imaju ih klinci u streljačkom klubu tekstilac Zabok i precizne su vrlo a kvaliteta je u usporedbi s kinezima neusporediva, što se kvalitete tiće u svim segmentima, osim kineskinja naravno one su puno bolje za ispucavanje.....!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Dečki u Pevecu na Jankomiru nema više ni *o* od bilo kakvog oružja,jedino još imaju stare zalihe nekih nišana od gamo i hatsana,par kompleta za čiščenje zračnica i dva ili tri dioptera gamo (288kn).Bio sam tamo prije dva dana. 
to sam i ja primjetio ali u Osijeku
nema vise nista od oruzja kod Peveca
Evo je tu za 390 kn >> http://www.monster-rbs.hr/index.php?opt ... 4&Itemid=1
Kalibar: 4,5 mm; 5,5 mm
Du?ina cijevi: 480 mm
Du?ina puške: 1090 mm
Masa: 2,9 kg
Izlazna brzina: 170/140 m/s
Mislim da je to bolje nego dati za nekavu starudiju 200 kn!
Kalibar: 4,5 mm; 5,5 mm
Du?ina cijevi: 480 mm
Du?ina puške: 1090 mm
Masa: 2,9 kg
Izlazna brzina: 170/140 m/s
Mislim da je to bolje nego dati za nekavu starudiju 200 kn!
- Attachments
-
- Shangai B2.jpg (6.01 KiB) Viewed 26294 times
E ovo je jeftino!!!
Puška zračna SHANGHAI B1 cal. 5,5mm 319 kn
http://www.lovactrgovina.hr/ponuda@g1=310&g2=24.html
NAVALITE KOME TREBA DOK JOŠ IMA!!!
INAĆE SU KINEZI NAPRAVILI NOVE PUŠKE SERIJE QB A CIJENA IM JE OD 499 DO 1200 KN TAKO DA OVIH STARIH JEFTINIH VJEROJATNO VIŠE NEĆE BITI!
Puška zračna SHANGHAI B1 cal. 5,5mm 319 kn
http://www.lovactrgovina.hr/ponuda@g1=310&g2=24.html
NAVALITE KOME TREBA DOK JOŠ IMA!!!
INAĆE SU KINEZI NAPRAVILI NOVE PUŠKE SERIJE QB A CIJENA IM JE OD 499 DO 1200 KN TAKO DA OVIH STARIH JEFTINIH VJEROJATNO VIŠE NEĆE BITI!
Pa sigurno su mu zabranili oružje nakon što je završio u zatvorupatch wrote:to sam i ja primjetio ali u Osijeku
Ovo što se tvrdi da je bolje nova kineska po 500 od neke "starudije" po 200, katkad baš i ne drži vodu jer mnogi bi potvrdili da je bolje kupiti neku staru kvalitetu nego kineski poluproizvod
slazem se s tobom.
kineska poslovica jeftino = dobro za 95% njihovih proizvoda sve govori.
osobno nisam pobornik njihove robe. u rijetkim sam situacijama naletio na pravi kvalitet.
kineska poslovica jeftino = dobro za 95% njihovih proizvoda sve govori.
osobno nisam pobornik njihove robe. u rijetkim sam situacijama naletio na pravi kvalitet.
Ovako, obnova teme uz malu promijenu...trebam isto što sam tražio i prije, zračnu pušku, može i neispravnu, ili samo cijev u kalibru 5,5 mm i ni u jednom drugom, i to sve da je u blizini Novske...znači može i Kutina, Nova gradiška, Lipik, Pakrac...a može proć i Sisak i Zagreb...uglavnom, da je blizu Novske.
Znam da ste mi rekli da kupim novu, da se ne zajebavam, al nisam, a po svemu sudeći i neću, a moja zračnica sa smotanom cijevi još čeka renoviranje...pa bih molio ako netko ima, a da mu stvarno ne treba staru zračnicu, ili samo cijev...ako može poklonit, ili prodat za sitne pare...ili...ako nekome trebaju drške za tt SFRJ (pronađeno..i već bilo na oglasu) , možemo mjenjat...meni ne trebaju, nemam tt, pa mi samo bezveze stoje kod kuće.
Eto molim vas, ako mi netko može pomoć po tom pitanju, nek se javi da se dogovorimo.
Znam da ste mi rekli da kupim novu, da se ne zajebavam, al nisam, a po svemu sudeći i neću, a moja zračnica sa smotanom cijevi još čeka renoviranje...pa bih molio ako netko ima, a da mu stvarno ne treba staru zračnicu, ili samo cijev...ako može poklonit, ili prodat za sitne pare...ili...ako nekome trebaju drške za tt SFRJ (pronađeno..i već bilo na oglasu) , možemo mjenjat...meni ne trebaju, nemam tt, pa mi samo bezveze stoje kod kuće.
Eto molim vas, ako mi netko može pomoć po tom pitanju, nek se javi da se dogovorimo.