moja mini kolekcija
moja mini kolekcija
Nije nista posebno ali covijeka veseli!
Pokrio sam sve discipline kojima se bavim tj. jos jedna je u planu sam kad bude malo vise love (IPSC)!
Ukratko HS2000 mi je prvo vatreno oruzje koje sam kupio i njega sam koristio za klasicno streljastvo za pocetak a IPSC je bio u planu dok nisam vidio da ce mi trebati malo vise novaca nego sam trenutno u mogucnosti bio za izdvojiti! Tanfoglio sam kupio sasvim slucajno listajuci oglase pa mi nebilo tesko osao sam po njega skroz do Knina iz Osijeka i nisam pozalio pokazao mi se odlican za klasicno streljastvo! S&W sam kupio ovdje u OS nakon duge potrage za revolverom! Na treningu sam opalio 186 krugova i nisam bio ispod 175 tako da sam jako zadovoljan.
Evo i slike
Pokrio sam sve discipline kojima se bavim tj. jos jedna je u planu sam kad bude malo vise love (IPSC)!
Ukratko HS2000 mi je prvo vatreno oruzje koje sam kupio i njega sam koristio za klasicno streljastvo za pocetak a IPSC je bio u planu dok nisam vidio da ce mi trebati malo vise novaca nego sam trenutno u mogucnosti bio za izdvojiti! Tanfoglio sam kupio sasvim slucajno listajuci oglase pa mi nebilo tesko osao sam po njega skroz do Knina iz Osijeka i nisam pozalio pokazao mi se odlican za klasicno streljastvo! S&W sam kupio ovdje u OS nakon duge potrage za revolverom! Na treningu sam opalio 186 krugova i nisam bio ispod 175 tako da sam jako zadovoljan.
Evo i slike
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Re: moja mini kolekcija
Glavno da čovjeka veseli!
Što je još na listi želja
? 
Što je još na listi želja
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Hvala
A zelje su mi jako velike taman bi mi trebala jos jedna dozvola da je popunim i onda bi bio zadovoljan!
Nesto u malom kalibru kao Ruger Mark3 target onda nesto malo veci kalibar neki 1911 u 45acp i da zaokruzim zelje s jednom puskom SSG-om ili M76 s kojim sam se druzio u vojsci (rocnoj) 6 mjeseci
I kad bi sve to stavio na papir trebalo bi mi jos 15000 do 20000 kuna kojih nemam!
Puno Lada bi jos trebao posarafati da bi mi nesta ostalo!! A revolver me je ove godine kostao mora
Treba biti zadovoljan s onim sto imam a ostalo cemo rijesiti mlad sam imam vremena

A zelje su mi jako velike taman bi mi trebala jos jedna dozvola da je popunim i onda bi bio zadovoljan!
Nesto u malom kalibru kao Ruger Mark3 target onda nesto malo veci kalibar neki 1911 u 45acp i da zaokruzim zelje s jednom puskom SSG-om ili M76 s kojim sam se druzio u vojsci (rocnoj) 6 mjeseci
I kad bi sve to stavio na papir trebalo bi mi jos 15000 do 20000 kuna kojih nemam!
Puno Lada bi jos trebao posarafati da bi mi nesta ostalo!! A revolver me je ove godine kostao mora
Treba biti zadovoljan s onim sto imam a ostalo cemo rijesiti mlad sam imam vremena
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Jako lijepa kolekcija!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
želje koštaju da, al kao što si i rekao mlad si, stigneš..
i ja imam želju nabavit barem jedan pištolj, samo da imam rekreativno za otić na streljanu pucat...sad kako će to proć u mup-u s tim da nisam član tog streljačkog kluba niti sam lovac...
al ak bude potrebe, uplatit ću godišnju članarinu, pa da i to bude čisto
i ja imam želju nabavit barem jedan pištolj, samo da imam rekreativno za otić na streljanu pucat...sad kako će to proć u mup-u s tim da nisam član tog streljačkog kluba niti sam lovac...
al ak bude potrebe, uplatit ću godišnju članarinu, pa da i to bude čisto
Oooo pa kolega neka si se ti pohvalio nama.
Čim mi drška bude gotova na Taurusu morat cemo jedan okršaj međusobni ugovorit pa da vidimo tko tu koga...
Čim mi drška bude gotova na Taurusu morat cemo jedan okršaj međusobni ugovorit pa da vidimo tko tu koga...
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Prihvcam izazov kolega
Nadam se da neces imati neki izgovor zasto sam te dobio
Standardna oklada? Ko izgubi placa cugu!
Nadam se da neces imati neki izgovor zasto sam te dobio
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Lijepa lista želja, neka se što prije ostvare!risbo wrote:Nesto u malom kalibru kao Ruger Mark3 target onda nesto malo veci kalibar neki 1911 u 45acp i da zaokruzim zelje s jednom puskom SSG-om ili M76 s kojim sam se druzio u vojsci (rocnoj) 6 mjeseci![]()
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Ja vec znam koji ce od vas dvojice pobijediti, a na cugu idem i ja svakako, pa koji izgubi od vas dvojice placa svimarisbo wrote:Prihvcam izazov kolega![]()
Nadam se da neces imati neki izgovor zasto sam te dobio![]()
![]()
https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
Risbo zaboravio sam ti pohvaliti ovaj stoljanjak ispod oružja, pravi slavonski

https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
kolega pa jel to kad bio problem!!canon11 wrote:Ja vec znam koji ce od vas dvojice pobijediti, a na cugu idem i ja svakako, pa koji izgubi od vas dvojice placa svimarisbo wrote:Prihvcam izazov kolega![]()
Nadam se da neces imati neki izgovor zasto sam te dobio![]()
![]()
Standardna oklada? Ko izgubi placa cugu!![]()
A stoljnjak rucna izrada by my stara
Evo da malo napravimo update nisu SSG ili 1911 ali mislim da su odlicna zamjena 
- istra champion
- Cinker - bojna

Čestitke na prinovamarisbo wrote:Evo da malo napravimo update nisu SSG ili 1911 ali mislim da su odlicna zamjena
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Hahahhahahahah....hvala na info.....znas da je ovo bilo pitanje bez veze, jer sva ostala ce biti o oruzju.....!!!risbo wrote:Petrof nije klavir pianino
Tangfolio mi je uvijek bio prekrasan gun po designu...
Nemoguće je Nemoguće
Hvala na lijepim zeljama treba ce miistra champion wrote:Čestitke na prinovamaImaš bolji i precizniji pištolj od 1911, limited verzije su gotov proizvod, sređene, nije potrebno nikakvo dodatno sređivanje; sretno na natjecanjima
Nije napacke to je bas za mene (levata) ljevakadejandlesk wrote:Je li film razvijen naopačke, ili je ručica zatvarača s krive strane?
Ma znam! Nemas beda skonto sam odmalex-lutor wrote:Hahahhahahahah....hvala na info.....znas da je ovo bilo pitanje bez veze, jer sva ostala ce biti o oruzju.....!!!risbo wrote:Petrof nije klavir pianino
Tangfolio mi je uvijek bio prekrasan gun po designu...