10.000 metaka
Re: 10.000 metaka
Eh, steta i auta i metaka.
Imati takav auto a nemati za popravak. Isto kao i nemati za gorivo.
Imati takav auto a nemati za popravak. Isto kao i nemati za gorivo.
- Fleet Admiral

nije stvar u tome da on NEMA za popravak... vjerojatno slucaj slican ovome...
http://automoto-portal.hr/auto/cekicima ... i-gallardo
http://automoto-portal.hr/auto/cekicima ... i-gallardo
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
razumijem, ali ne opravdavam... vise od 95% stvari je popravljivo, a ako i nije, vratis natrag...
ovako su porsche a pogotovo lamborghini dobili lekciju...
meni je zao i auta i metaka. ne znam tko je ludji - onaj koji je postavio auto kao metu ili oni koji su oucali (ili lupali).... mislim da ima niz mogucnosti kako ovakve situacije rijesiti - ali koliko ljudi - toliko cudi.
ovako su porsche a pogotovo lamborghini dobili lekciju...
meni je zao i auta i metaka. ne znam tko je ludji - onaj koji je postavio auto kao metu ili oni koji su oucali (ili lupali).... mislim da ima niz mogucnosti kako ovakve situacije rijesiti - ali koliko ljudi - toliko cudi.
- Fleet Admiral

Stvar je u tome da vlasnici tih auta imaju vise novaca nego zivaca pa ih boli ona stvar valjda =) kad krpas kraj s krajem, popravljas sve sto se popraviti dade, a kad brises guzicu sa stoticama* onda pokvareno bacas i kupujes novo ispravno...
*pri tome ne mislim na sve bogate ljude, ima ih bogatih koji će također popravljati sve, mislio sam na ove malo bahatije i arogantnije radi svojeg bogatstva.
*pri tome ne mislim na sve bogate ljude, ima ih bogatih koji će također popravljati sve, mislio sam na ove malo bahatije i arogantnije radi svojeg bogatstva.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
-
GROUND ZERO
- Pozornik

ma sve je to odlično ali izgleda da su malo glupasti,pa kad več ideš to raditi onda se makar potrudi to kvalitetno snimiti,znači šta nisu uzeli recimo bolje hd kamere i koristili nogare,jedna snima strijelce a druga auto,još se tu dalo svašta toga lipo snimiti al izgleda da su oni ipak u pogledu videoprodukvije mentalno ograničeni
ustvari vidi im se po drobovima
ustvari vidi im se po drobovima
SLOBODNI LJUDI SLOBODNI SAMO AKO I KADA I ONI SMIJU POSJEDOVATI I NOSITI ORUŽJE DA BI ZAŠTITILI SVOJ ŽIVOT, IMOVINU, SVOJE SUGRAĐANE I OBITELJI OD DRUGIH NASILNIH GRAĐANA (vicious citizens) KAO I OD NEPOSTENE VLASTI (corrupt authorities) I DA SE OBRANE OD TIRANIJE VLADARA(tyrannical rulers)
-
tehnotezak
- Razvodnik

Pitaj tržište komercijalne elektronike i informatičkih komponentipatch wrote:razumijem, ali ne opravdavam... vise od 95% stvari je popravljivo, a ako i nije, vratis natrag...
Na to sam i mislio kada sam rekao 95%... premda kod nas vaze sasvim drugi zakoni.