Moj Hs (95)
Moj Hs (95)
Evo da i ja zaljepim par slika svog pištoljčića. Već sam duže na forumu ali jednostvano nisam imao vremena da ga predstavim.
Imam ga tek par mjeseci, bio sam jednom na streljani i služio je sasvim oke.
Par slika za početak, pištolj s kutijom, 2 prišadajuća okvira.
Futrola + futorla za rezervni okvir
Pribor za čišćenje
Nešto streljiva raznih proizvođaća (ppu, geco, s&b)
(isprićavam se na lošim slikama, ali zasad nemam bolju kameru)
Imam ga tek par mjeseci, bio sam jednom na streljani i služio je sasvim oke.
Par slika za početak, pištolj s kutijom, 2 prišadajuća okvira.
Futrola + futorla za rezervni okvir
Pribor za čišćenje
Nešto streljiva raznih proizvođaća (ppu, geco, s&b)
(isprićavam se na lošim slikama, ali zasad nemam bolju kameru)
Re: Moj Hs (95)
Čestitam na prvom pištolju. Ako sve funkcionira s raznim vrstama streljiva i uz redovno održavanje nema razloga da
ne budeš zadovoljan. Sada nabavi PHP MV pa da imaš neki slijed.
ne budeš zadovoljan. Sada nabavi PHP MV pa da imaš neki slijed.
Php me baš ne privlači što izgledom što upitnom kvalitetom. Radije bi išao na hs 2000 
Pucao sam sa više vrsta streljiva, a probleme sam imao sa argentinskim streljivom (bijela kutija) njihova zrna su više okrugla nego špičasta i nije metak ušao u cijev nego se zaglavio... ali to se potrošilo
Pucao sam sa više vrsta streljiva, a probleme sam imao sa argentinskim streljivom (bijela kutija) njihova zrna su više okrugla nego špičasta i nije metak ušao u cijev nego se zaglavio... ali to se potrošilo
Imao sam 2 kutije tog streljiva a najviše problema sam imao sa predzadnjim i zadnjim metkom u spreminku. Ali to se potrošilo, pucao sam sa ovim gecom iz plave kutije i s njim nije bilo nikakvih zastoja.
Samo izbjegavaj okidanje na prazno.
Ima neugodnu naviku pucanja udarne igle.
Ima neugodnu naviku pucanja udarne igle.
Onda je vjerojatno problem, kao i obično, u nagibnom kutu ulaza metka u ležište, koji je nerijetko različit kada je spremnik pun do kraja, ili kada ima samo 1-2-3 metka u sebi, plus nadodaj još to što ima kako si rekao čudno zaobljena zrna.insensate wrote:Imao sam 2 kutije tog streljiva a najviše problema sam imao sa predzadnjim i zadnjim metkom u spreminku. Ali to se potrošilo, pucao sam sa ovim gecom iz plave kutije i s njim nije bilo nikakvih zastoja.
Kut nagiba metka u spremniku bi moral uvijek biti isti bez obzira na broj metaka u spremniku. Moral bi biti!
Probaj staviti novu ili jaču oprugu pa nam javi rezultate!
Poz.
Probaj staviti novu ili jaču oprugu pa nam javi rezultate!
Poz.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Čuo sam da je udarna igla pucala prilikom okidanja na prazno i to izbjegavam.
Imam dva okvira pa ću isprobati sa par metaka dali će i dalje biti zastoja, al očito ona municija nije odgovarala tom pištolju, a kako vidim ni ostalima.
Mislim da nije stvar u okvirima jer su relativno malo korišteni i nisu bili nikad napunjeni do vrha i tako pospremljeni.
U jednom imam 5 komada dok je drugi prazan. Isto tako je i imao prijašnji vlasnik. Vidim da se povoljno prodaje tu jedan i vjeojatno ću uzeti (spremnik)
Imam dva okvira pa ću isprobati sa par metaka dali će i dalje biti zastoja, al očito ona municija nije odgovarala tom pištolju, a kako vidim ni ostalima.
Mislim da nije stvar u okvirima jer su relativno malo korišteni i nisu bili nikad napunjeni do vrha i tako pospremljeni.
U jednom imam 5 komada dok je drugi prazan. Isto tako je i imao prijašnji vlasnik. Vidim da se povoljno prodaje tu jedan i vjeojatno ću uzeti (spremnik)
pufer patrone u tom kalibru imaš kupit svugje,tako da ne bude straha za okidanje u prazno
Da da, svašta bi moralo biti,brankec wrote:Kut nagiba metka u spremniku bi moral uvijek biti isti bez obzira na broj metaka u spremniku. Moral bi biti!
ne kaže se bezveze da je teže dizajnirat kvalitetan i pouzdan spremnik nego cijelokupno oružje.
Slažem se!
Kad se radi o problemu sa zadnja dva metka moja prva provjera bi bila opruga.
Poz.
Kad se radi o problemu sa zadnja dva metka moja prva provjera bi bila opruga.
Poz.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!