Moj novi nož
Re: Moj novi nož
Ma dušu dalo za narezati malo prštića i koju fetu sira, a ako trebaš pomoć u kojoj litrici..... samo se obrati Boxi i ja čekamo ionako nemamo kam s vinom!!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Opet tu neke "pretnje" o pršutiću, sireku, vinćeku, a na kraju nebu ništ od toga 
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Trebam savjet...nosio sam nož na oštrenje...ovaj gore sa slike...i idiot mi je napravio sranje..tj uništio dio oštrice
naoštro ga je lijepo, ali jedan dio oštrice bliže drške je dobio laganu krivinu..
to me toliko naživciral..ne znam jel da ga prebijem ili šta..ako ima netko da može popravit ovo nek se javi...stavit ću slike kad mognem pa ćete vidjet točno o čemu je riječ..a zasad ću vam probat to dočarat na ovaj način
__
l l
l l
l_l__
l l
l ( - znači ovo je napravio na oštrici ako ste shvatili..ok, ne toliko kao oblik ove zagrade, ali se vidi..jel ima tko prijedlog
l l
l l
l l
)/
Ako netko ima iz okolice zg, kutine, novske, nove gradiške..i da zna kako bi ovo ispravio, popravio, poravnao..nek se javi u inbox..da se dogovorimo..
Hvala unaprijed
naoštro ga je lijepo, ali jedan dio oštrice bliže drške je dobio laganu krivinu..
to me toliko naživciral..ne znam jel da ga prebijem ili šta..ako ima netko da može popravit ovo nek se javi...stavit ću slike kad mognem pa ćete vidjet točno o čemu je riječ..a zasad ću vam probat to dočarat na ovaj način
__
l l
l l
l_l__
l l
l ( - znači ovo je napravio na oštrici ako ste shvatili..ok, ne toliko kao oblik ove zagrade, ali se vidi..jel ima tko prijedlog
l l
l l
l l
)/
Ako netko ima iz okolice zg, kutine, novske, nove gradiške..i da zna kako bi ovo ispravio, popravio, poravnao..nek se javi u inbox..da se dogovorimo..
Hvala unaprijed
ekipa sa nekog drugog foruma kao kvalitetnog lika za oštrenje i održavanje noževa spominje nekog djedicu na dolcu u ZG. koliko ga spominju mislim da ti ga nebi trebao biti problem locirat kad već dođeš u ZG.
Btw, nož je lijep, šteta šta ga je spiz...o
Btw, nož je lijep, šteta šta ga je spiz...o
Hm, ja sam odnio neke Glockove noževe na oštrenje u onaj dućan podno dolca i desila se ista stvar. Na jednom više na drugom dosta manje, ali ... Nije baš da je posao odrađen majstorski.
Jedino mislim da ih nije brusio djedica nego neki mlađi lik. S druge strane nož košta malo preko 200kn i oba su zamišljeni kao radni tako da mi nije jako smetalo.
Jedino mislim da ih nije brusio djedica nego neki mlađi lik. S druge strane nož košta malo preko 200kn i oba su zamišljeni kao radni tako da mi nije jako smetalo.
našao sam u slavoniji jednog koji mi je pomalo izravnao nož i nabrusio ga jako dobro...mislim da sa sljedeća dva brušenja bude opet bio ko novi
kad ga izravanam više ga ne nosim na strojno brušenje, nego sve na ruke..ovo mi je bila dobra škola..
shuro, ovaj mi je i radni i za sve ostale potrebe...al svejedno me naživciralo to što je napravio...jer je i meni i ocu sjebao noževe i masno ih naplatio
p.s. kasnim jako puno sa odgovorom, sad sam gledao svoje postove i naišao slučajno na ovaj...i et..moja isprika za to :/
kad ga izravanam više ga ne nosim na strojno brušenje, nego sve na ruke..ovo mi je bila dobra škola..
shuro, ovaj mi je i radni i za sve ostale potrebe...al svejedno me naživciralo to što je napravio...jer je i meni i ocu sjebao noževe i masno ih naplatio
p.s. kasnim jako puno sa odgovorom, sad sam gledao svoje postove i naišao slučajno na ovaj...i et..moja isprika za to :/
-
Woolf Blaser
- Natporučnik