nigdi bajkala MP-153 u Hrvatskoj
nigdi bajkala MP-153 u Hrvatskoj
Marrochi A-12 povrat plinova SI-12 inercijski mehanizam
Stoeger 3500 inercijski mehanizam
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?
Hvala unaprid!
Re: nigdi bajkala MP-153 u Hrvatskoj
Mislim da sam vidio mp 153 u trgovini dobra kob u splitu i da je cijena bila 4000 kn ako se ne varam.
Jesi probao zavti Lapis plus ili Detonex u ZG, mislim da bi oni mogli imati.
zva san redom:detonex,bruner,dalmatiner,benko lov i ribolov,dobra kob,jarebica,lupis-plus,a to su otprilike trgovine koje drze bajkala a za ostale ne znam
ako neko zna jos koju trgovinu 
Monster-RBS je u zadnje vrijeme počeo držati lovačko oružje. Konkretno Baikal, pa probaj...
koliko znam nema trenutno nitko u HR, Detonex naručio nekih petnaestak komada, skoro svi prodani (naručeni), nazovi ih i rezerviraj svoj komad . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
bog momci! zva san jos nista od bjkala toliko me snervalo nebi da je neki opijat ili nesto slicno a i to bi lakse nabavija cini mi se !! U iscekivanju san gleda oglase i naletija na njuskalu na franchia 712 malo koristen 2005gza 7000kn za te novce ima marocchia a12 ,znan da san dosadija sa ovim mojim "problemom " al stacu dakle???
hvala svima na pomoci u trazenju i isprike zbog mog dosadjivanja pozz!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sretno, nadam se da ce te dugo i dobro sluziti =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Konačno pronašao svoju sreću, uživaj !!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Jel znaš možda koja će to trgovina uvozit Stoegere i hoće li ih stalno dobivat, ili je to samo bilo nekakvo popunjavanje narudžbi??barba wrote:evo vec misec ipo da zoven trgovine oruzjem i opremom za lov niko mi nemoze rec kad ce ga i oce li nabavljat .Jedna trgovina u splitu ce nabavljat stoegera al nisan cuja za tu marku do sada a obzirom da mi je izbor bija i marrochi onda moze anketa za/protiv sta vi mislite?
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?![]()
![]()
Hvala unaprid!
Evo i ja trčim več mjesec dana po Zagrebu tražeći Babušku (MP153 sa 30" cijevi) i čini mi se da se sve polako pretvara u nemoguću misiju. U Detonexu kažu ima i košta 4,680 kn i dolaze za dva tjedna, al ne znaju dal će biti s drvenim kundakom il sa sintetikom i koje će duljine cijevi doći. Ja dođem, vele opet za dva tjedna. Uspio sam jednu naći u Lovcu u Teslinoj i to za Američko tržište sa Remingtonovom oznakom SPR453, al 24" cijev, 5,200 kn al to neću.barba wrote:evo vec misec ipo da zoven trgovine oruzjem i opremom za lov niko mi nemoze rec kad ce ga i oce li nabavljat .Jedna trgovina u splitu ce nabavljat stoegera al nisan cuja za tu marku do sada a obzirom da mi je izbor bija i marrochi onda moze anketa za/protiv sta vi mislite?
Malo san googla i kazu da je sve to dio beretta koncerna pa ako ima ko jos kakvi podatak o kvaliteti ili ako ima ko iskustva jos bolje?![]()
![]()
Hvala unaprid!
I onda ko za inat uletim u Puškarnicu Zagreb u Dugavama i frajer mi veli : "Ma kakvi Rusi, imam ja za tebe nešto bolje" i da mi u ruke Berettu Uriku 2. Ja se zaljubio na prvi pogled, sve si mislim, sad će žena spavat s klincima a ja s Berettom, no kad sam vidio da oće za nju 13 somova, mislim si: Ej sirotinjo i Bogu si teška"
Moram priznati da sam totalno razočaran ponudom u našim dućanima,u principu i da imaš lovu, nemožeš si kupit ono što bi htio, jer ili nema ili će doći al se nezna kad.
Kontakt
Adresa: SPLIT, Petrova 33
Telefon: 021/488803
Fax: 021/339953
E-mail: dalmatiner1@st.t-com.hr
Osoba za kontakt: Marin Mulić
nisan zva odavno al je covik reka da ce nabavljat u 9 misec i da ce ih imat u programu a to je novo na trzistu tako da bi tribalo vec bit tu a cijena odokativno 6500-7000 kn sta se tice bajkala izgubija san zivce trazec i cekajuc pa san pa na talijanku
a sta se tice nabave u detonexu ta 2 tjedna su meni obecana ima 3 miseca i kad god zovnes doce za 2 tjedna pa neznan koliko u njih traje tjedan mozda pola godine
i nije bilo govora o sintetici samo drvo ,taj izbor imas u bih, tamo kosta 1080 km i biras sta oces al kod uvoza na to ide pdv23%+carina15%+na sve to porez na luksuz30% a tada bajkal dodje oko 6500 kn sta je vec para di mozes trazit vise od grube obrade i jeftinog drveta 
Adresa: SPLIT, Petrova 33
Telefon: 021/488803
Fax: 021/339953
E-mail: dalmatiner1@st.t-com.hr
Osoba za kontakt: Marin Mulić
nisan zva odavno al je covik reka da ce nabavljat u 9 misec i da ce ih imat u programu a to je novo na trzistu tako da bi tribalo vec bit tu a cijena odokativno 6500-7000 kn sta se tice bajkala izgubija san zivce trazec i cekajuc pa san pa na talijanku
Napokon, jučer sam konačno kupio MP 153-jku u Datonexu u Zagrebu.
Ima ih još, pa ko želi nek ih zove odmah jer ko zna hoće li ih više biti.
Ja sam uzeo s drvenim kundakom (s plastičnim nisu ni dobili) s duljinom cijevi od 28" (71,12 cm) mada sam htio od 30" al imaju samo to što imaju.
Ima ih još, pa ko želi nek ih zove odmah jer ko zna hoće li ih više biti.
Ja sam uzeo s drvenim kundakom (s plastičnim nisu ni dobili) s duljinom cijevi od 28" (71,12 cm) mada sam htio od 30" al imaju samo to što imaju.