Kako omekšati okidanje na PAP M59/66
Kako omekšati okidanje na PAP M59/66
Može li mi netko objasniti kako omekšati okidanje na PAP, naime vidio sam da strijelci sami turpijaju određene djlove okidanja, ali nsam vidio koju površinu točno turpijaju.
Molim ne spominjite puškara.
Molim ne spominjite puškara.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kako omekšati okidanje na PAP M59/66
Sorry, al' meni ovo zvuci kao nekadasnja pitanja iz modre laste...
"Dragi lastane, mislim da sam trudna, sta da radim, molim te ne salji me doktoru!"
Puskar je svakako preporuka, ako neznas sto trebas raditi, ako tvoj puskar nije dovoljno dobar, pronađi nekoga koji je, prije nego sto sam krenes nesto brljati pa pokvaris, a ako neznas sto trebas raditi i kako vrlo lako mozes jebati situaciju.
to je samo mojih 20 lipa
"Dragi lastane, mislim da sam trudna, sta da radim, molim te ne salji me doktoru!"
Puskar je svakako preporuka, ako neznas sto trebas raditi, ako tvoj puskar nije dovoljno dobar, pronađi nekoga koji je, prije nego sto sam krenes nesto brljati pa pokvaris, a ako neznas sto trebas raditi i kako vrlo lako mozes jebati situaciju.
to je samo mojih 20 lipa
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Da sam htjeo odgovor iz modre laste tamo bih postavio pitanje.
i mene isto pitanje zanima za m76... ima li kakav kvalitetan puškar u istočnom dijelu zg i koliko cca para to veselje košta
Dedek je trebal najprije pitati:
" Dragi Zakone o oružju RH, smijemo li mi obični građani vršiti preinake i popravke na glavnim dijelovima vatrenog oružja bez službenog ovlaštenja? "
Odgovor bi bil "Samo probaj, bu te koštalo."
20 lipica sigurno!
" Dragi Zakone o oružju RH, smijemo li mi obični građani vršiti preinake i popravke na glavnim dijelovima vatrenog oružja bez službenog ovlaštenja? "
Odgovor bi bil "Samo probaj, bu te koštalo."
20 lipica sigurno!
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

gle, malo zajebancije ne skodi nikome, a konkretan odgovor si dobio, em nije po zakonu da brljas sam po oruzju, em nemas pojma sto treba brljati... Osobno cak i da znam gdje i sto treba napraviti na PAP-u nebih isao dalje od obicnog poliranja, a skidanje materijala mi ne pada na pamet, da nesto sjebem pa da "puska puca sama". Moj DEDA mi je znao reci, "mali, okani se corava posla!". A sta u Vinkovcima nema postenog puskara koji bi to mogao napraviti?Deda wrote:Da sam htjeo odgovor iz modre laste tamo bih postavio pitanje.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ima u Osijeku nekoliko puškara koji su sasvim dobri za odraditi taj posao i to nije skupo a tebi nije daleko od Vinkovaca. Ako treba kontakt javi se pa cu ti posalati. To turpijanje i poliranje nikako bez puškara.
https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
U Vinkovcima nema majstora puškara. U Osijeku sam u nedjelju na treningu upoznao jednog.