sta je sa bokserom?
Re: sta je sa bokserom?
ahaaa..a cuj to ti je isto za samoobranu hehe salim se...ma eto tako malo nosam te felgice radi fore... 
aj linkaj mi taj forumvaldop wrote:ima jedan forum koji se zove preživljavanje, imaju temu preživljavanje na ulicama, govori o takvim "glupostima" od koplja, buzdovana, boksera, otvarača za konzerve i slićno . . . možda da se tamo probamo raspisati o takovom oružju . . . .
evo ti ga . . .
[nije dozvoljeno reklamirati druge forume - imate PP]
[nije dozvoljeno reklamirati druge forume - imate PP]
Last edited by Mike_Torello on 06 Sep 2011, 00:29, edited 1 time in total.
Reason: Edit
Reason: Edit
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
sjeti se mladost, skini crvenu ručku sa venila (najbolji su ventili u vatrogasnim ormarima). lijepo leži u ruci, služi svrsi a nije boxer.
- Attachments
-
- ventili_ms_m.jpg (4.42 KiB) Viewed 643 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Meni su to nasli u jakni... u ono vrijeme kad su se nosile duple jakne, idem na koncert, cistim jakne od nepozeljnih predmeta, pipam dzepove i izgledali prazni, reko valjda sam ga prije izvadio, dodjem na koncert, vidim prepipavaju + metal detektor, idem ponosno, reko nemam nista kod sebe BMK... kad ono "pip-pip-pip", policajka ruku u dzep od jakne kad unuta ventil, veli "a sta je ovo?", ja odgovorim "a mislio sam da sam ga izvadio!", stave to na hrpu sa ostalim zapljenjenim stvarima i puste me unutra...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
za ove heroje sa bokserima koji se plaše koga sve ne preporučam da si kupe najobičniji peper sprej ukoliko im stvarno treba za samoobranu...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to je bilo prije brat bratu 15 godina, ako ne i vise... sad sam pametniji =)
ma nema momka koji u nekom trenutku nije imao bokser u vlasništvu ili barem ventil o kojem si gore govorio. Takve stvari su razumljive upravo u razdoblju od 5 razreda do 2 srednje (+ - godinu dvi) ali kad osoba od 20 i više godina nosi boxer onda je to ruganje samom sebi. Nit je muško nit je baš sasvim svoj. Taj koji nosi bokser u kafić čini kazneno djelo a ujedno misli da je siguran. Ako naleti na pravoga fasovat će pepeljaru po tikvi i neće mu pomoć ni rocky a kamo li komad aluminija...
pozz
pozz
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Slazem se =) 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

duplo od cega tj. od koliko?bitanga wrote:iz osobnog iskustva-veću sam kaznu popušio za bokser i to duplo...
Evo čitao temu i sad imam zanimljivo pitanje. Kažeš da nitko ne smije tražiti od mene naprimjer na uvid dozvolu za držanji i/ili nošenje osim policije. Ja bio nekidan u trgovinu kupiti patrone i trgovac zatražio na uvid oružni list. Osim što je pregledao oružni, u svoju nekakvu evidenciju je zapisao moje podatke i podatke o onome što sam kupio. Ja sad pitam pa zašto?! Već sam kupovao streljivo kod vas i to nije bilo potrebno. On kaže da oni to zapisuju i šalju te podatke nadležnim policijskim uprava (mislim čak da je rekao sedmično). Ja sad pitam zašto pobogu jer znam da zakonom takvo nešto nije regulirano - osim ako mi je promaklo, u što ne vjerujem. On kaže da se u nekim krajevima to prakticira, u nekima ne. Vidio sam da nisam jedini na popisu pa rekoh nema veze, a i sve je u skladu sa zakonom s moje strane pa se nemam što bojat. Da nije bilo drugih rekao bih hvala i doviđenja.patch wrote:s druge strane, nitko od nas nije sluzena osoba i nema pravo traziti na uvid dozvolu za drzanje i/ili nosenje jer to pravo ima samo i jedino policija RH.
Pitanja su: da li je ovo u skladu sa zakonom, od kada se ovo prakticira, da li ja mogu doći u policijsku upravu i zatražiti tu "evidenciju" i provjeriti da li odgovara onom što sam kupio, te na kraju mogu li se moji podaci zloupotrijebiti (npr. trgovac nekome proda streljivo za koje nema oružni list (znači ilegalno) i u evidenciji prikaže da sam ja to kupio). I sad dok ovo pišem pada mi na pamet još jedno pitanje. Da li itko provjerava koliko trgovci nabavljaju streljiva i kome ga prodaju?
Trgovac te po zakonu mora pitati dozvolu na uvid i evidentirati te u smiješnu bilježnicu kao kupca određenog streljiva. Tvoji podaci se mogu definitivno zloupotrijebiti jer i trgovac je samo čovjek ALI ukoliko ga skuže gubi teško stečenu licencu za prodaju oružja tako da ne vjerujem da bi to netko radio. Trgovce se itekako provjerava koliko i šta nabavljaju i kome prodaju. Naime nedavno sam čuo da je Domjanković upao u ozbiljne probleme upravo radi streljiva. kako će se završit (ako već nije) neznam....
ja bi ti preporučil atletiku. al to sam jazOKy wrote:aha oke...znaci pocinjem kick box trenirat![]()
Mi smo definitivno ZEMLJA IZOKRENUTIH VRIJEDNOSTI, kao sto rece Sikic.... Maznes nekoliko miliona, sjebes tvornicu i 100 familija stavis na rub gladi onda si BIZNISMEN, kupujes municiju, oruzje ili zelis samo nosit oruzje....ODMAH SI KRIMINALAC, terorista, protudrzavni neprijatelj, psihicki cudna osoba..... da...da..da.... imamo Rvatcku !zenomorf wrote:.... Domjanković upao u ozbiljne probleme upravo radi streljiva. kako će se završit (ako već nije) neznam....
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Trgovac to može zlorabiti da bi prodao nekome streljivo "na crno" i pravdao ga na ime nekog legalnog kupca, ali nijedan normalan trgovac neće to napraviti jer su sankcije daleko veće nego profit od par kuna nelegalno prodanog streljiva
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
poznavanje borilačkih vještina ti nejde u korist ako dođe do sukoba...otegotna okolnost...(na sudu) sam velimzOKy wrote:aha oke...znaci pocinjem kick box trenirate hvala ti stvarno...ma necu ja njega ni nosit u grad ond kad mogu zaglavit u policijskoj postaji...
koristi običan upaljač...nek malo viri iz šake (kod malog prsta) palac obavezno vani!!! štiti ti šaku od učestalih prijeloma!!! a na subjektu čini maksimalnu "legalnu" štetu ...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

potpisujem ovo s upaljacem... svicarski nozic umjesto upaljaca jednako stiti od prijeloma, daje vecu masu i energiju ali oduzima brzinu, provjereno =)
slažem se... ali.. u slučaju da završiš na sudu?? ipak je nož.. što se može smatrati potencijanom opasnošću + namjera (zašto nosiš ne? na javnom mjestu i te pizdarijeMike_Torello wrote:potpisujem ovo s upaljacem... svicarski nozic umjesto upaljaca jednako stiti od prijeloma, daje vecu masu i energiju ali oduzima brzinu, provjereno =)
i ak ti ispadne TTO... kaznena ti ne gine ...