K: spremnik za MK Brno 511/581,
K: spremnik za MK Brno 511/581,
kupujem spremnik za poluautomatsku malokalibarsku pušku Čz Brno 511/581 model.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: K: spremnik za MK Brno 511/581,
Velis, nije da ti vadim mast ali.... =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Valjda ću i ja vidjeti kako je to pucati iz spremniika, pošto sam bio idiot i posijao svoj 
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Čisto sumnjam da ćeš naići na nekoga tko će ti prodat spremnik za navedenu malokalibarku!!
Moj savjet: odi kod onog kod kog si kupio pušku i pitaj da li ima spremnika za prodaju, a ako nema pitaj da ti nabavi, tako bih ja napravio da sam na tvom mjestu!!
Moj savjet: odi kod onog kod kog si kupio pušku i pitaj da li ima spremnika za prodaju, a ako nema pitaj da ti nabavi, tako bih ja napravio da sam na tvom mjestu!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
hmm, ma pušku sam kupio od poznanika, to mu je bio jedini. a od ovih "puškara" kod nas svi me blijedo gledaju ko da tražim bojnu glavu za tomahawka. a ne komad spiganog lima sa federom
znam covijeka koji ih ima 3, ali ga nemogu slomit, jer je on u zabludi da sa puškom dolaze tri spremnika, jer je on eto imao srecu da mu netko da pušku sa tri spremnika ( liiiiiiiiiiiikkkkkk)