Prijevod knjige!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Prijevod knjige!!
Planiram prevesti knjigu od M. Spitzera - Scharfschützen: Taktik - Ausbildung - Einsatz jer je knjiga na njemačkom jeziku, a vjerujem da će mnogima koristiti jer ipak ima malo ovakve literature na hrvatskom jeziku!!
Prijevod je u tijeku, a cijena će biti 200 kn (jer ništa nije besplatno) pa mi se zainteresirani mogu javiti na pp ukoliko žele primjerak knjige.
P.S. - čim prijevod bude gotov bit ćete obaviješteni!!
Prijevod je u tijeku, a cijena će biti 200 kn (jer ništa nije besplatno) pa mi se zainteresirani mogu javiti na pp ukoliko žele primjerak knjige.
P.S. - čim prijevod bude gotov bit ćete obaviješteni!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prijevod knjige!!
Neznam koliko ti je to isplativo, buduci da knjiga postoji i na engleskom a dosta ljudi zna engleski pa snalaze nekako, budes vec vidio po odazivu, sretno s projektom.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Mike hvala na potpori, možda je neisplativo ali vidjet ću po odazivu, u svakom slučaju je lijepo imat primjerak ove knjige i na hrvatskom jeziku!!
P.S. - nadam se da će prijevod biti gotov do kraja 12 mjeseca ove godine, ako me nešto ne omete jer imam i drugih obveza!!
P.S. - nadam se da će prijevod biti gotov do kraja 12 mjeseca ove godine, ako me nešto ne omete jer imam i drugih obveza!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Razmisli još koliko ti se to sve skupa isplati, i možda radije ciljaj na neki net altruizam, da se ne bi u konačnici razočarao sa prodajom i bio nezadovoljan što si se uopće upustio u to.