GROM - Osijek 2011.
Moderator: Original_G
Re: GROM - Osijek 2011.
Najiskrenije čestitke Hrvatskim Gromovnicima na vrhunskim rezultatima i uspješnom turniru!

Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Evo slike što imam,nadam se da ćete biti zadovoljni za sada a ako treba neka moderatori urede po svojoj volji u jedan post ili nešto jer sam malo razvukao...
Na žalost nisam mogao prisustvovati proglašenju pa je ovo sve što sam slikao,netko će još postaviti sigurno svog materijala. Pozdrav svima od Snajpera! 
- oštrostrijelac
- Poručnik

Bilo vam je jaako zanimljivo.
Bilo je lijepih aparatića
Na Grobniku je bilo i strelica, gdi su se skrile vaše
Snajper, kaj si uz ovolko fotkanja još stigel i pucati, a da to nije utjecalo na pogađanje cilja
Hvala ti na puno tisuća riječi
Bilo je lijepih aparatića
Na Grobniku je bilo i strelica, gdi su se skrile vaše
Snajper, kaj si uz ovolko fotkanja još stigel i pucati, a da to nije utjecalo na pogađanje cilja
Hvala ti na puno tisuća riječi
Oštri
Cestitke svim strijelcima i nadam se da se vidimo i nagodinu
Prvi putam sam nastupio na ovakvom natjecanju tj. prvi puta pucao iz M-48 (ne racunajuci trening dan prije
) i s ostvarenim dobrim rezultatom (89) zauzeo 13. mjesto jako sam zadovoljan.
Posebne cestitke kolegi PATO na odlicno odradjenom poslu na upisu, zbrajanju rezultata i odlicnoj organizaciji!
Prvi putam sam nastupio na ovakvom natjecanju tj. prvi puta pucao iz M-48 (ne racunajuci trening dan prije
Posebne cestitke kolegi PATO na odlicno odradjenom poslu na upisu, zbrajanju rezultata i odlicnoj organizaciji!
- oštrostrijelac
- Poručnik

He,he, otkrio sam strelice u biltenu
svima.
Nađoh i zanimljivih učesnika i timova.
Na godinu valja razraditi dobru taktiku za učestvovanje.
Malo me hebe nedostatak adekvatnih aparatića u vlasništvu
Ove su mi se ležeće discipline počele zavlačiti pod kožu
Pri vas se još k tome more i puška nasloniti (na naslon, ne na slona)
Pozdrav v Slavoniju i Baranju zi Zagorja.
Nađoh i zanimljivih učesnika i timova.
Na godinu valja razraditi dobru taktiku za učestvovanje.
Malo me hebe nedostatak adekvatnih aparatića u vlasništvu
Ove su mi se ležeće discipline počele zavlačiti pod kožu
Pri vas se još k tome more i puška nasloniti (na naslon, ne na slona)
Pozdrav v Slavoniju i Baranju zi Zagorja.
Oštri
smo si bili risbo je pucao pored mene odlično sa tanđarom
sve u svemu odlično samo da je kvalitetmih aparata
sve u svemu odlično samo da je kvalitetmih aparata
ti si neki naivčina ??Snajper wrote:Zašto si ti sada zapeo za tog čovjeka? Jesi se našao možda uvrijeđen sa tim mojim postom ili šta pošto vidim da naglašavaš djelove iz njega?! Nije važno tko je čovjek, ime mu ni ja ne znam točno. Znam samo da ne priča gluposti nego iz očito velikog iskustva, da čovjek zna znanje.
Prijedlog: kak bi bilo da malo više pohvalite GROM - Osijek 2011 i šampione i sve nazočne oštrostrijelce i organizatore??
Balistika je bitna, IMHO ovo vaše "balističko" prepucavanje samo kvari pogled na jedan važni i uspješno organizirani športski događaj.
Možda da se "odrežete" prebacite negdje drugdje na forum i ostavite mjesta za čestitke i pohvale?
Lijepi pozdrav.
Balistika je bitna, IMHO ovo vaše "balističko" prepucavanje samo kvari pogled na jedan važni i uspješno organizirani športski događaj.
Možda da se "odrežete" prebacite negdje drugdje na forum i ostavite mjesta za čestitke i pohvale?
Lijepi pozdrav.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!