NV monookular
NV monookular
Dakle kupio sam u nv monookular Yukon twilight 5x50 i super sam zadovoljan s njim.Došao sam na ideju da ga probam staviti ispred optike na zraćnici,idealno za nočno tamanjenje štakora oko staje na selu. Da li je netko pokušavao nešto slićno?
S googlom si nisam baš nešto pomogao.
S googlom si nisam baš nešto pomogao.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: NV monookular
m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/results?q=night%20vision%20airgun%20rats
Davno sam gledao takav video od nekog engleza koji je takav setup sa NV i kamerom imao na condoru ili na hw, ne sjecam se, ali u svakom slucaju nebih riskirao staviti to na sprringericu, samo na pcp...
Davno sam gledao takav video od nekog engleza koji je takav setup sa NV i kamerom imao na condoru ili na hw, ne sjecam se, ali u svakom slucaju nebih riskirao staviti to na sprringericu, samo na pcp...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Našao sam sa kamerom ali sa nv monookulaaarom nisam.U principu me zanima da li je bolje staviti ga naprijed ili iza optike.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ja bih rekao ispred optike... no to ne znaci da sam u pravu
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"