Projekt br.1 - Shurina kutijica
Projekt br.1 - Shurina kutijica
U prvoj godini športskog streljaštva i sineku i meni su puno pomagali dobri ljudi i kolege forumaši. Zdebat, Oštri, Shuro. Zaslužili su mali poklon u znak zahvalnosti. Kutijica za lakše rukovanje sitnim streljivom na takmičenjima. Evo kako je nastala Shurina kutijica:
Od daske crnog oraha kružno su izrezana dva komada. Pričvrščeno sa tokarskim vijkom. Poravnano s obadvije strane. Završeno izvana, premazano voskom i ispolirano. Prihvačeno izvana da bi se uredila unutrašnjost. Gotovo i ispolirano iznutra. Pažljivo pripasivanje preklopa. Početna skica vjeverice. Malo više detalja. Početno odvajanje dizajna od pozadine.
Od daske crnog oraha kružno su izrezana dva komada. Pričvrščeno sa tokarskim vijkom. Poravnano s obadvije strane. Završeno izvana, premazano voskom i ispolirano. Prihvačeno izvana da bi se uredila unutrašnjost. Gotovo i ispolirano iznutra. Pažljivo pripasivanje preklopa. Početna skica vjeverice. Malo više detalja. Početno odvajanje dizajna od pozadine.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Re: Projekt br.1 - Shurina kutijica
Bravo!
Imate zlatne ruke.
Imate zlatne ruke.
Obrada sitnijih detalja.
Malo izbližeg poslikano.
Pozadina na grubo maknuta, početak točkanja.
Gotovo.
Može na takmičenje. Probni u poklopac, bodovni u kutiju.
U ime sinekovo i osobno zahvaljujem se kolegama na pomoći, a svim vrijednima želim u Novoj godini svako dobro i puno uspjeha u radionicama!
Sretno! Brankec.
Sretno! Brankec.
Bravo, ovo se zove znak pažnje. 
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Još uvijek nemam prave riječi da se zahvalim na ovom predivnom poklonu, ali svejedno još jednom veliko hvala!
Kad sam došao doma, stavio sam ga pod bor i još ga uvijek s većinom poklona držim tamo.
A kad dođu tri kralja, vjerojatno će u zaglaviti u vitrini na počasnom mjestu gdje će biti sigurna od oštećenja. Još moram razmisliti da li ću riskirati i koristiti je na streljani
U svakom slučaju, ove slike su i i dobar vodič kako napraviti neke stvari koje imam na umu
Kad sam došao doma, stavio sam ga pod bor i još ga uvijek s većinom poklona držim tamo.
A kad dođu tri kralja, vjerojatno će u zaglaviti u vitrini na počasnom mjestu gdje će biti sigurna od oštećenja. Još moram razmisliti da li ću riskirati i koristiti je na streljani
U svakom slučaju, ove slike su i i dobar vodič kako napraviti neke stvari koje imam na umu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Odlicno =) 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Budući da sam ponosni vlasnik slične kutijice ne mogu ništa drugo reći nego BRAVO BRANKEC!
Za ovakav rad treba imati puno ljubavi, strpljenja i znanja.
Svaka čast!

Za ovakav rad treba imati puno ljubavi, strpljenja i znanja.
Svaka čast!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Predivno napravljena kutijica, i dobro ugravirana vjeverica!!!
Bravo, samo nastavi tako!!
Bravo, samo nastavi tako!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Brankec, zaslužuješ svaku pohvalu, i za trud, i za finalni proizvod - Shurinu kutijicu. 
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Puno hvala svima.
Drago mi je da vam se dopada Shurina kutijica.
Nije teško ući u radionu i napraviti neku vrstu poklona. Teže je naći nekoga ko to zaslužuje.
Činjenica je da dobrih ljudi još uvijek ima - puno.
Ja bi rado da ove godine napravim puno više sličnih zahvala.
Pozdrav.
Drago mi je da vam se dopada Shurina kutijica.
Nije teško ući u radionu i napraviti neku vrstu poklona. Teže je naći nekoga ko to zaslužuje.
Činjenica je da dobrih ljudi još uvijek ima - puno.
Ja bi rado da ove godine napravim puno više sličnih zahvala.
Pozdrav.
Ovo me podsjeća na ono što je Goethe rekao:brankec wrote:Puno hvala svima.
Pozdrav.
Lako je splesti vijenac, ali teško je naći glavu na koju ga staviti
Fini rad Brankec. Bravo...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.