Streljana u Čazmi
- hacklordsniper
- Desetnik

Streljana u Čazmi
Može li mi netko od forumaša reći radi li vikendom, koje je radno vrijeme, kome se javiti te s čime je dozvoljeno pucati i koje udaljenosti ima?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Re: Streljana u Čazmi
radi, manje više po dogovoru (zaboravih cijene), 098 9942158, svime zakonom dozvoljenim, do 100m.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us
Because none of us are as cruel as all of us
- hacklordsniper
- Desetnik

BoB wrote:radi, manje više po dogovoru (zaboravih cijene), 098 9942158, svime zakonom dozvoljenim, do 100m.
Super, hvala! Upravo nazvao čovjeka, iznimno ljubazan, cijena streljane je smiješna naspram drugih, izgleda da sam si nasao mjesto gdje cu ljetovati
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- hacklordsniper
- Desetnik

Naravno, bit ce mi drago.Spinnaker wrote:onda cemo se susretati hacklordsniper
dotada osposobi zvijerku
Sutra cu se zaletit isprobati XDM-a, mislio sam danas ali sam upravo skužio da nisam pitao jel ima tamo meta? Donesem samo svoj papir?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
nazvao sam danas čovjeka s ovog broja. brzo sam se dogovorio, lik je ljubazan i susretljiv.BoB wrote:radi, manje više po dogovoru (zaboravih cijene), 098 9942158, svime zakonom dozvoljenim, do 100m.
ispucao sam 50 metaka, ništa mi nije naplatio. sljedeći put se namjeravam učlaniti, 100 kn je članarina.
poštenije ne može bitiHackerivs wrote: nazvao sam danas čovjeka s ovog broja. brzo sam se dogovorio, lik je ljubazan i susretljiv.
ispucao sam 50 metaka, ništa mi nije naplatio. sljedeći put se namjeravam učlaniti, 100 kn je članarina.
Aaaaaaa kako povoljno, svaka cast ekipi u Cazmi, ima li sta slicno u ZG ili okolici Zg??
samo na divljakafricky wrote:Aaaaaaa kako povoljno, svaka cast ekipi u Cazmi, ima li sta slicno u ZG ili okolici Zg??
Dali je moguće pucati s oružjem od streljane (pretpostavljam da ga ima) ili se baš mora donijet svoje oružje?
Jel planira tko od forumaša ovaj vikend na kakvo pucanje u Čazmu?
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Srce kucaj, puško pucaj...