Aplikacija za smartphone
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Aplikacija za smartphone
za korisnike ANDROID platforme, u suradnji sa kolegom razrađujem aplikaciju za pomoć pri "upucavanju" optika
ima mogucnost rada metricki i imperijalni, dakle ili metar/centimetar ili yard/inch (inch se moze upisati u razlomcima 3/4 ili 5/8 itd.)
(ideja od Accuscope i Mildot Master analognih kalkulatora)
aplikacija za sada daje rezultate (odjednom) za optike sa 1/2, 1/4 i 1/8 MOA klikovima.
Jos je u fazi ustimavanja (dizajnerski) pa ce mozda biti besplatno dostupna za sire mase uskoro (vjerojatno preko android marketa, radi lakseg updatea) ako ima zainteresiranih.
Kritike i sugestije su dobrodosle da se stigne napraviti ili prepraviti dok je jos u fazi razvoja prije pustanja u javnost =)
P.S. vidim da je "value" krivo napisano sa "W"
ima mogucnost rada metricki i imperijalni, dakle ili metar/centimetar ili yard/inch (inch se moze upisati u razlomcima 3/4 ili 5/8 itd.)
(ideja od Accuscope i Mildot Master analognih kalkulatora)
aplikacija za sada daje rezultate (odjednom) za optike sa 1/2, 1/4 i 1/8 MOA klikovima.
Jos je u fazi ustimavanja (dizajnerski) pa ce mozda biti besplatno dostupna za sire mase uskoro (vjerojatno preko android marketa, radi lakseg updatea) ako ima zainteresiranih.
Kritike i sugestije su dobrodosle da se stigne napraviti ili prepraviti dok je jos u fazi razvoja prije pustanja u javnost =)
P.S. vidim da je "value" krivo napisano sa "W"
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Aplikacija za smartphone
Zainteresiran sam, ovo bi mi jako dobro došlo!!
Svaka čast na tako nekoj aplikaciji, vjerujem da će mnogima dobro doć!!
Svaka čast na tako nekoj aplikaciji, vjerujem da će mnogima dobro doć!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

isprobao sam ju samo na HTC desire, mogao bih ju eeeeeventualno probati na SE X10mini, za ostale nemam pojma kako bi se ponasala...
Ja koristim dva SE Xperie pa kako da se dokopam togaMike_Torello wrote:isprobao sam ju samo na HTC desire, mogao bih ju eeeeeventualno probati na SE X10mini, za ostale nemam pojma kako bi se ponasala...
Volim crno pa makar i ofarbano.......
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Da li bi se ta aplikacija mogla koristiti i na samsungu sgh g800??
I odakle i kako ju skinuti?
I odakle i kako ju skinuti?
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

PUNISHER1987 wrote:Da li bi se ta aplikacija mogla koristiti i na samsungu sgh g800??
Mike_Torello wrote:isprobao sam ju samo na HTC desire, mogao bih ju eeeeeventualno probati na SE X10mini, za ostale nemam pojma kako bi se ponasala...
PUNISHER1987 wrote:I odakle i kako ju skinuti?
odgovori na tvoja pitanja su vec napisani iznad...Mike_Torello wrote:Jos je u fazi ustimavanja (dizajnerski) pa ce mozda biti besplatno dostupna za sire mase uskoro (vjerojatno preko android marketa, radi lakseg updatea) ako ima zainteresiranih.
Ima jedna super aplikacija,a ne tice se oruzja
Google sky map
Odlicno izgleda na HTC Desire HD
Google sky map
Odlicno izgleda na HTC Desire HD
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

prosirio sam applikaciju i na 1 klik / 0,1 i 0,05 MRAD podesavanja, ali ju nisam smanjio da sve stane u jedan ekran bez skrolanja, i u medjuvremenu je ukinuta podrska tj, web program za izradu aplikacije pa cekam da se to osposobi ponovo... u medjuvremenu sam poceo pisati HOW-TO stranicu za prvu verziju aplikacije...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ne, radio sam ju samo na engleskom, ali ako mislis na how-to, engleski je napisan a hrvatski je djelomicno gotov
Znači staviš ga na 100 m i gađaš u "calculate"...nadam se da vrijedi toliko...
Šalim se...kada već pričate o "pucačkim" aplikacijama za Androide, da li koristite i kako vam radi IPSC Shot Timer?
Šalim se...kada već pričate o "pucačkim" aplikacijama za Androide, da li koristite i kako vam radi IPSC Shot Timer?
- hacklordsniper
- Desetnik

Naravno, kad ju dežurni lijenčina preda nekom radišnijemhrvoje91 wrote:pozdrav!
i kako napreduje aplikacija, će biti uskoro gotova?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!