ZRAČNA PUŠKA GAMO HUNTER 1250 5.5mm
PRODAJEM
Gamo Hunter 1250 5.5mm
Izlazna brzina 275 m/s
kinetična energija 36 djula
Ukupna doužina 123 cm
Dužina cijevi 45 cm
Težina 4,1 kg
Upotrebljiv domet 80 m
NA PUŠCI NAPRAVLJEN SERVIS UPUCANA NA 20 m .
Uz pušku poklanjam futrolu za pušku,držač dijabola sa ćićkom na kundaku i 300-tinjak diabola.
099/8820228
Gamo Hunter 1250 5.5mm
Izlazna brzina 275 m/s
kinetična energija 36 djula
Ukupna doužina 123 cm
Dužina cijevi 45 cm
Težina 4,1 kg
Upotrebljiv domet 80 m
NA PUŠCI NAPRAVLJEN SERVIS UPUCANA NA 20 m .
Uz pušku poklanjam futrolu za pušku,držač dijabola sa ćićkom na kundaku i 300-tinjak diabola.
099/8820228
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Re: ZRAČNA PUŠKA GAMO HUNTER 1250 5.5mm
Zboravio sam napisati da na pušci je šinja 11mm i da ima gamo scope stop.
Pušku prodajem jer mi je za moje potrebe prejaka.
Pušku prodajem jer mi je za moje potrebe prejaka.
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI! ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Možda okvirna cijena, starost puške i garancija? Pošto je bila na servisu ispucala je barem 5-10 tisuča dijabola?
Volim crno pa makar i ofarbano.......
HA HA HA 5-10 tisuća diabola
bila je na servisu jer sam ju kupio a bila je korištena pa da provjerim stanje puške .
Garanciju više nema stara je ? kod mene 2mj kob bivšeg gazde 1 godina je rekao.
Cijena 2 tisuće kunića bagatela.
bila je na servisu jer sam ju kupio a bila je korištena pa da provjerim stanje puške .
Garanciju više nema stara je ? kod mene 2mj kob bivšeg gazde 1 godina je rekao.
Cijena 2 tisuće kunića bagatela.
EVO KAKO IZGLEDA GH1250 5.5mm .
Gamo hunter 1250 5.5mm
2000 kn
2000 kn
MOŽE BRISANJE OGLASA NE PRODAJEM GH1250 5.5mm
napravih stol za upucavanje i mete niz od deset komada prvi krug 10 cm pa sve di 1cm
Tako da mislim da ću se malo ipak pozabaviti sa puškom nije to tako ni loše ,društvo mete tko najmanje pogodi u nizu zavrne rundu i eto ti veselja .
napravih stol za upucavanje i mete niz od deset komada prvi krug 10 cm pa sve di 1cm
Tako da mislim da ću se malo ipak pozabaviti sa puškom nije to tako ni loše ,društvo mete tko najmanje pogodi u nizu zavrne rundu i eto ti veselja .