Norica storm cl.
Moderator: karabalic
Norica storm cl.
Ima li netko iskustva s ovom puškom i koje dijabole su najbolje za nju s obzirom na njenu snagu i brzinu! Ja inače koristim Crosman Ultra Magnum a sve ostale dijabole su pre lagane!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Norica storm cl.
probaj sa Diana High Power i JSB Exact, to su jos neke od tezih i kvalitetnijih diabola...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ako je obični exact onda razbacuje, on je 14 gr i lakši je od CPUM-a, moraš 16 ili 18 greina JSB koristiti ili Diana HP.jakov16 wrote:jsb mi lete svugdi.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a jeli 4,5 ili 5,5mm? Koliko si ispucao i kad si zadnji put cistio cijev?
Ako je 4,5 zaboravi pero lake JSB, a kako se čisti cijev, Balistol, WD, ćetkica, šipkicajakov16 wrote:4.5 cijev nijev nisam čistio od kad je imam godinu dana jer neznam kako!
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma dosta je mesingana cetkica i poslije suhom krpicom i gotovo...
Sto se tice tezine, JSB Exact nisu bas "lagani" poput GECO*, ali jesu laksi od DHP...
*ako me pamcenje sluzi, ne ide mi se sad opet vagati, nije mi bas pri ruci...
Sto se tice tezine, JSB Exact nisu bas "lagani" poput GECO*, ali jesu laksi od DHP...
*ako me pamcenje sluzi, ne ide mi se sad opet vagati, nije mi bas pri ruci...
Ja najcesce koristim ultra magnum jer ima najbolju grupaciju,a doma imam dosta vrsta dijabola a nijedna ne odgovara sve lete svugdi previse su lagane za snagu od 23,8 J! 
Probaj nabaviti Jsb Exact Monster 4,52 -13,43gr.jakov16 wrote:jsb mi lete svugdi.
Ja sam dobio dvije kutije iz Slovenije i mogu reći da su najpreciznije diabole koje sam isprobal na D470TH.
evo tek sam sada vidio ovu temu pa da se uključin sa svojim pitanjem
za noricu storm cal.5.5 koje diabole da uzmen,do sada san koristia šiljate od norice i jako mi je loša grupacija
za noricu storm cal.5.5 koje diabole da uzmen,do sada san koristia šiljate od norice i jako mi je loša grupacija
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a probaj koristiti neke od onih par koje se preporucaju...