Prinova CZ 550
- hacklordsniper
- Desetnik

Re: Prinova CZ 550
Stigla ponuda, 152 EUR za nosače od http://warnescopemount.com i još nek carina otvori ispadne preskupo. Ipak odluka pada na Rusan i Schwenk s obzirom da ionako na puški treba obaviti par zahvata.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
a zašto ne rusanov picatinny sa brzoskidajučim prstenjem??hacklordsniper wrote:Stigla ponuda, 152 EUR za nosače od http://warnescopemount.com i još nek carina otvori ispadne preskupo. Ipak odluka pada na Rusan i Schwenk s obzirom da ionako na puški treba obaviti par zahvata.
- hacklordsniper
- Desetnik

Nisam još definitivno odlučio jer budem to dogovorio s njima na licu mjesta. Iskreno niti neznam što sve imaju u ponudi jer im je stranica dosta zastarjela
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
u SLO http://www.optik-trade.si Rusanivi 118 € brzoskidajuči a fixni 108 € ,meni je na telefon gos.Rusan rekao 1350 kn sa montiranjem optike i upucavanjem prije 2 godine , a ja sam na kraju na svoj stavio jednodjelnu fiksnu ČZ 790 kn Lovac Zagreb!
Ovo su na slici Rusanovi brzoskidajuči !
Ovo su na slici Rusanovi brzoskidajuči !
- hacklordsniper
- Desetnik

Budem provjerio kod Rusana dok ću imati sve na okupu jer optika još putuje. Inače nebi išao na fiksnu montažu nikako i svakako na jednodjelnu. Ako ovdje http://www.optics-trade.eu/shop/si/mont ... -30mm.html
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
možda im je stranica zastarjela ali tehnčka riješenja nosača su im naprednija i kvalitetnija od mnogih čije su stranice modernije i preglednije !!hacklordsniper wrote:Nisam još definitivno odlučio jer budem to dogovorio s njima na licu mjesta. Iskreno niti neznam što sve imaju u ponudi jer im je stranica dosta zastarjela
nosače ne proizvodi internet stranica....kolikogod to zvučalo čudno ali tako je !
Ja sam mislio da ste vi ozbiljni, Kvalitetna puska + kvalitetna optika = FIKSNA MONTAZA, sve ostalo mi djeluje kao zajebancija...šile wrote:.....nosače ne proizvodi internet stranica....kolikogod to zvučalo čudno ali tako je !
Novi sam u ovom sportu, no sudim po iskustvu sa drugih podrucja, odredis sto i kako, zasarafis ili zavaris i kraj price.. Sve ostale varijane ostavljaju mogucnost kasnijih problema....
Lp...
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Nisam ni mislio da Rusanovi nosači nevaljaju jer im je stranica malo starija, jednostavno sam mislio da nemaju na stranici baš sve gore. Zato sam odlučio otiči tamo i popričati s čovjekom i na licu mjesta dogovoriti sve, koliko sam o njemu čuo/pročitao stvarno je korektan čovjek, sve što napravi je vrhunsko i radi is voljom i znanjem
Danas je poštar donio dio opreme za LR, a dio i za općenito pucanje
S lijeva na desno:
Remington bench rest
Rear bean bag
MTM case guard
Firefield laser za upucavanje
Leupold štitnici za leće (za nepovjerovati koliko kvalitetno su napravljeni!)
Nešto Remington zaštitnih naočala
Danas je poštar donio dio opreme za LR, a dio i za općenito pucanje
S lijeva na desno:
Remington bench rest
Rear bean bag
MTM case guard
Firefield laser za upucavanje
Leupold štitnici za leće (za nepovjerovati koliko kvalitetno su napravljeni!)
Nešto Remington zaštitnih naočala
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
E, ne ide to baš tako. Imaš kvalitetnu pušku i Rusanovu Švenk montažu, (samo pohvale), a na istu po potrebi montiraš kvalitetnu optiku + kvalitetni noćni ciljnik + kvalitetni Red Dot, a sve izmijenjivu u par sekundi, tek tada imaš pravi setup. S Fiksnon montažon si jako usko orijentiran... Tako to mi lovci vidimo...lex-lutor wrote:Ja sam mislio da ste vi ozbiljni, Kvalitetna puska + kvalitetna optika = FIKSNA MONTAZA, sve ostalo mi djeluje kao zajebancija...
Novi sam u ovom sportu, no sudim po iskustvu sa drugih podrucja, odredis sto i kako, zasarafis ili zavaris i kraj price.. Sve ostale varijane ostavljaju mogucnost kasnijih problema.... Lp...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- hacklordsniper
- Desetnik

Za lov stoji, samo će ova moja prinova baviti se isključivo bušenjem papira 
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
A onda se slažen....Fiksna je zakon...hacklordsniper wrote:Za lov stoji, samo će ova moja prinova baviti se isključivo bušenjem papira
OK, pa rekoh da sam novi i da znam da malo znam na tom terenu, no iz prica ovih svojih lovaca vidim da im je problem nositi i onaj minimum koji treba imati sa sobom u lovu. Sve je ovo NICE sto si ti napisao ali ispada da moras sa sobom imati pomocnog fizickog radnika ukoliko zelis nesto od toga imati pri ruci, ili sa druge stanre ako odes na ceku opet treba nositi dodatni kufer opreme....Hawk wrote:.....E, ne ide to baš tako. Imaš kvalitetnu pušku i Rusanovu Švenk montažu, (samo pohvale), a na istu po potrebi montiraš kvalitetnu optiku + kvalitetni noćni ciljnik + kvalitetni Red Dot, a sve izmijenjivu u par sekundi, tek tada imaš pravi setup. S Fiksnon montažon si jako usko orijentiran... Tako to mi lovci vidimo...
Nemoguće je Nemoguće
E pa zato san ja pobornik lovačkog stažiranja, tu stažisti dobro dodju...
Ma ne, šalu na stranu, sve to skupa teži ka dvi litre vina, što ja ne nosin... ove ti stvari ne tribaju u iston momentu. Cila oprema je u autu, a samo ono što ti za taj izlazak triba uzmeš sa sobom...to je obično jedno od ova tri. Stvar je u tome što ti ne triba u radionu za to izminjati...ali Švenk je tu zakon...
Ma ne, šalu na stranu, sve to skupa teži ka dvi litre vina, što ja ne nosin... ove ti stvari ne tribaju u iston momentu. Cila oprema je u autu, a samo ono što ti za taj izlazak triba uzmeš sa sobom...to je obično jedno od ova tri. Stvar je u tome što ti ne triba u radionu za to izminjati...ali Švenk je tu zakon...
- hacklordsniper
- Desetnik

Stigao Atlas bipod s nekim rukavicama kao poklon, sve je kod Rusana na izradi picatinny šine pa prilažem samo jednu sliku iz auta.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- hacklordsniper
- Desetnik

Stigla optika, sjenila i štitnici leće kao i vaga za končanicu. Nosače sam uzeo original od ČZ, odvojive, ove: http://www.shop-cz.com/mount-cz-550-2-p ... m/d-70631/
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- hacklordsniper
- Desetnik

Ne, competition serija VX-3 8.5-25 X 50fricky wrote:Koji ti je to Leupold VX-III s osvijetljenom koncanicom??
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Iz kojeg razloga je pola teme obrisano (mislim znam
ali opet...). Da čujem taj famozni izgovor administratori 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Izbrisano je iz razloga jer je autor topica tako zamolio.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"