Pitanje Steyer ssg 09 308 w korištenje za lov i naravno stre
Pitanje Steyer ssg 09 308 w korištenje za lov i naravno stre
http://www.steyr-mannlicher.com/en/spor ... yr-ssg-08/ mi je dostupan i obožavam Hi Tech puške, ovdje mislim da nema rasprave oko preciznosti full podesivog kundaka, okidača i razno raznih railova za điđa miđe
Sada dožeš u lov i pojaviš se s ovaki nečim mislim da ni bi bilo prvo
, puška je teška ali i ssg 69 je težak, bila bi šina za više vrsta optika.
Najviše me vodi da kada nešto iskeširam debelo može pucati i na 600 metara ,a može se koristiti i za lov. Možda pretjerujem ali
Sada dožeš u lov i pojaviš se s ovaki nečim mislim da ni bi bilo prvo
Najviše me vodi da kada nešto iskeširam debelo može pucati i na 600 metara ,a može se koristiti i za lov. Možda pretjerujem ali
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Re: Pitanje Steyer ssg 09 308 w korištenje za lov i naravno
Dobar si nema sta......karabalic wrote:Sada dožeš u lov i pojaviš se s ovaki nečim mislim da ni bi bilo
Ako te vec zuljaju pare i ne znas kako da ih potrosis svejedno mislim da ovo nema smisla za lov, puca za LR bi ipak trebala biti mazena i pazena a ne da se vuce po sumi i po cekama. ( plus toga municija Lapua mag. kosta ko suho zlato), Ovo fino kupis i podesis za papir a za lov kupis neki Mauser-98 kojeg das puskaru da napraavi Nice kundak, okidanje, neku optiku do 500-Eur i imas pravu stvar za sumu...sve skupa manje od 4 kg. Tesko da ces u lovu pucati na nesto sto je udaljeno vise od 250m...
Ja bih tako....mozda opet krivo razmisljam.
Nemoguće je Nemoguće
I ova je u 308w kalibru jedino me taj kalibar zabima 
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Najbrže ju kupiš - da ti ne pobjegne. Za papir si osiguran. Za lov probaš - ako ne ide - kupiš još nekaj.
Sretno!
Sretno!
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!