Pucanje u zrak na slavlju
Pucanje u zrak na slavlju
http://www.youtube.com/watch?v=XP48UFTG ... r_embedded
Trazio sam nesto sasvim drugo vezano za reloading, a naletio na temu sa linka, ako se moze u Americi, zasto se ne moze i kod nas? Kada vec kopiramo zapad onda neka bude kvalitetna i potpuna kopija ( mislim na liberalnost pucanja, naravno)....

Trazio sam nesto sasvim drugo vezano za reloading, a naletio na temu sa linka, ako se moze u Americi, zasto se ne moze i kod nas? Kada vec kopiramo zapad onda neka bude kvalitetna i potpuna kopija ( mislim na liberalnost pucanja, naravno)....
Nemoguće je Nemoguće
Re: Pucanje u zrak na slavlju
To ti nije na zapad, već divlji istok u Americi.
Nigdje u svijetu katolici ne bi trebali slaviti Božić bukom, cugom i neredom.
Ali kad to rade Srbi onda je baš sipatično, jeli?
Uspjeli su, poslije Uskrsa, najveći katolički blagdan koji slavi mir i ljubav prema bližnjem spojiti sa bjesomučnom pucnjavom i to još u gradu.
Svaka čast...
Uspjeli su, poslije Uskrsa, najveći katolički blagdan koji slavi mir i ljubav prema bližnjem spojiti sa bjesomučnom pucnjavom i to još u gradu.
Svaka čast...
Zaboravi na onaj religijski ili nacionalni dio, manje bitno u cijeloj prici. Fascinantno je dobiti odobrenje za pucnjavu u samom gradu, a jos interesantnije je odobravanje pucanja od strane prolaznika, cak je po njima i simpaticna tradicija....to je ono sto me cudi.Žac wrote:... divlji istok u Americi............sppojiti sa bjesomučnom pucnjavom i to još u gradu.
Svaka čast...
Nemoguće je Nemoguće
Pucaju i u pod i na sve moguce nacine, nemoguce da je unutra sacma. Ma da, kad ovo gledam, nista nije nemoguce. Thumb down 
Čuješ, ja koji iman oruzje i volin pucati, to nikada nebi ni pomslija raditi i nebi dozvolija da tako neko po mome kvartu radi. A onda, mogu misliti kako bi na to gledali ljudi koji mrze oružje ??? To je vrlo opasno i to je teški primitivizam. Volija bi znati di je zavrila sva ona sačma, ili što je već iz svih onih cijevi izletilo ???lex-lutor wrote:Zaboravi na onaj religijski ili nacionalni dio, manje bitno u cijeloj prici. Fascinantno je dobiti odobrenje za pucnjavu u samom gradu, a jos interesantnije je odobravanje pucanja od strane prolaznika, cak je po njima i simpaticna tradicija....to je ono sto me cudi.Žac wrote:... divlji istok u Americi............sppojiti sa bjesomučnom pucnjavom i to još u gradu.
Svaka čast...
Već smo dosta gluposti kopirali sa dekadentnog zapada, a isto tako još dekadentnijeg istoka, još bi nan samo i ovo tribalo. A pucnjave po gradovima, meni je bila puna kapa još prije 20 godina...ne ponovilo se !!!
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- hacklordsniper
- Desetnik

Pa corci su u pitanju, nisi slusao kometar spikera na kraju? Ali da je suludo je. Zamisli sada nekog tko se bavi oruzijem malo vise od "prolaznika" sto mu sve prozuji glavom kada vidi hordu kako puca po ulici. Vjerovatno je vec sav krvav i prasnjav od bacanja po podu da sacuva zivu glavu dok shvati da nekto luduje corcima......Ah ta Amerika....IgyBoy wrote:Pucaju i u pod i na sve moguce nacine, nemoguce da je unutra sacma. Ma da, kad ovo gledam, nista nije nemoguce. Thumb down
Nemoguće je Nemoguće
Biseru to je pravoslavni Božić ne naš katolički,oni tako slave Božić od uvijek.....Žac wrote:To ti nije na zapad, već divlji istok u Americi.
Svaka čast...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ako je rijec o onom videu gdje srbi u Jacksonu slave pravoslavni bozic pucajuci po gradu, da, koriste blank patrone, bez zrnja...IgyBoy wrote:Pucaju i u pod i na sve moguce nacine, nemoguce da je unutra sacma. Ma da, kad ovo gledam, nista nije nemoguce. Thumb down
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ćuturica, oni i mi smo katolici, oni su Grkokatolici a mi smo Rimokatolici.
Slavimo isti Božić samo po različitim kalendarima.
Ali očito na malo drugačiji način...
Potpisujem od prvog do zadnjeg slova.Hawk wrote:Čuješ, ja koji iman oruzje i volin pucati, to nikada nebi ni pomslija raditi i nebi dozvolija da tako neko po mome kvartu radi. A onda, mogu misliti kako bi na to gledali ljudi koji mrze oružje ??? To je vrlo opasno i to je teški primitivizam. Volija bi znati di je zavrila sva ona sačma, ili što je već iz svih onih cijevi izletilo ???lex-lutor wrote:Zaboravi na onaj religijski ili nacionalni dio, manje bitno u cijeloj prici. Fascinantno je dobiti odobrenje za pucnjavu u samom gradu, a jos interesantnije je odobravanje pucanja od strane prolaznika, cak je po njima i simpaticna tradicija....to je ono sto me cudi.Žac wrote:... divlji istok u Americi............sppojiti sa bjesomučnom pucnjavom i to još u gradu.Svaka čast...
Već smo dosta gluposti kopirali sa dekadentnog zapada, a isto tako još dekadentnijeg istoka, još bi nan samo i ovo tribalo. A pucnjave po gradovima, meni je bila puna kapa još prije 20 godina...ne ponovilo se !!!
evo kolega,pošto si napisa da su pravoslavci grkokatolici i s time pokazao svoje znanje,odlučio sam ti dati par linkova koji ce ti pojasniti razliku između rimokatolika,grkokatolika i pravoslavaca.Preporucia bi ti župni vjeronauk ako voliš ulaziti u vjerske raspraveŽac wrote:Ćuturica, oni i mi smo katolici, oni su Grkokatolici a mi smo Rimokatolici.
http://www.krizevci.net/hr/html/grkokatolici1.html
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rimokatoli%C4%8Dka_Crkva
Istina, nenamjerno sam i brzopleto pobrkao dva pojma.
Netrebam ničije preporuke ili mišljenja na tu temu, hvala.
Netrebam ničije preporuke ili mišljenja na tu temu, hvala.
http://www.youtube.com/watch?v=a9IvfuhfAi0
i ovi slave al nisu sigurno balnk patrone
i ovi slave al nisu sigurno balnk patrone
Eto vidis, svi to znamo i opet se guramo tamo di nam nije mjesto....EU jadna nema ni pojma koliko rupa u zakonu ima dok mi ne udjemo u tu zajednicu...bitanga wrote:svi smo mi balkanci i to nam je u genima,a bogami i odgoju...
Nemoguće je Nemoguće
A... pa ko van je kriv ???bitanga wrote:svi smo mi balkanci i to nam je u genima, a bogami i odgoju...
E, sad još samo reci i da smo svi mi bitange
Božić je uvijek bio, i treba ostati ''tiha noć''. Protivnik sam svake vrste pucanja za Božić tim više što kad pogledamo odakle dolazi pucanje i što se s njim želi postići, jasno je da se za Božić ne bi trebalo pucati.
Pucanje pri slavlju zapravo potječe sa dalekog istoka, iz Kine. Naime, tamo se od davnina pucalo za Novu godine, jer su pucanjem (petardi i vatrometa) ljudi htjeli preplašiti, te na taj način otjerati sve ''zle duhove'' i razne ''aveti'' stare godine kako se ne bi ponovo pojavili u novoj godini.
Pa ne želimo valjda pucanjem potjerati dobri duh Božića…
Druga stvar je da pucanje iz vatrenog oružja u naseljenom mjestu može biti opasno, jer svaki metak koji se ispali u zrak, mora negdje pasti. Na nečiji auto (kao što se meni dogodilo prije dvadesetak godina), krov, ili nedajbože glavu…
No, kad je Nova godina u pitanju, e to je već druga stvar. Za tu svrhu se i ja opskrbim raznim pirotehničkim sredsvtvima. Naravno, samo onim koji su dozvoljena u te dane.

Ovo je moja novogodišnja kolekcija.
A što se tiče pucanja iz vatrenog oružja, za to postoji i vrijeme i mjesto.
P.S. – onaj Fiocchi se tu slučajno našao
Pucanje pri slavlju zapravo potječe sa dalekog istoka, iz Kine. Naime, tamo se od davnina pucalo za Novu godine, jer su pucanjem (petardi i vatrometa) ljudi htjeli preplašiti, te na taj način otjerati sve ''zle duhove'' i razne ''aveti'' stare godine kako se ne bi ponovo pojavili u novoj godini.
Pa ne želimo valjda pucanjem potjerati dobri duh Božića…
Druga stvar je da pucanje iz vatrenog oružja u naseljenom mjestu može biti opasno, jer svaki metak koji se ispali u zrak, mora negdje pasti. Na nečiji auto (kao što se meni dogodilo prije dvadesetak godina), krov, ili nedajbože glavu…
No, kad je Nova godina u pitanju, e to je već druga stvar. Za tu svrhu se i ja opskrbim raznim pirotehničkim sredsvtvima. Naravno, samo onim koji su dozvoljena u te dane.

Ovo je moja novogodišnja kolekcija.
A što se tiče pucanja iz vatrenog oružja, za to postoji i vrijeme i mjesto.
P.S. – onaj Fiocchi se tu slučajno našao
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Potpisujem post, potpuno se slazem =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"