Kupnja zračnice...
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kupnja zračnice...
Ako se ne varam, radis i sa autisticnom djecom, terapijsko jahanje ili tako nesto? Inace ne poznamo se.bubacigo wrote:MIKE a kak znaš da imam konje kaj se mi znamo od nekud.....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Tako je mike onda znaš sve u pravu si.A kolko se tiče zračnice mislim da sam odlučil d470th ili hw97kt u 5.5 kalibru-POZDRAV SVIMA 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Moj glas ide za HW, za nijansu su mi bolje puske od Diane...
MIKE puno ti hvala onda ču čekat dok dođe Domjankoviću pa ču tam uzat,jel znaš jel dobivam optiku ili ju moram kupit i koju da uzmem HVALAMike_Torello wrote:Moj glas ide za HW, za nijansu su mi bolje puske od Diane...
Mogao bi se načekati.bubacigo wrote:.. onda ču čekat dok dođe Domjankoviću pa ču tam uzat,jel znaš jel dobivam optiku ili ju moram kupit i koju da uzmemMike_Torello wrote:Moj glas ide za HW, za nijansu su mi bolje puske od Diane...
Naime, Domjanković uveze svakih nekoliko godina po par pušaka, a s obzirom da je lani uvezao nekoliko pušaka, onda je za očekivati da bi 2015. g možda mogao ponovo napraviti narudžbu.
A i ako bude tada, tko zna hoće li biti taj model, i taj kalibar na raspolaganju.
Ako zaista misliš kupiti pušku, onda naruči iz Njemačke, definitivno najpovoljnija opcija upravo za sve HW modele:
- bez prigušivača (mada se nalazi na oglednoj slici) - http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/21197
- s prigušivačem (kao na slici) - http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/21204
- i treba ti još FAC opruga jer je ugrađena 7,5J (150 m/s 5,5) po njemačkom ograničenu, pa trebaš FAC (pune snage) oprugu sam sebi ugraditi http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... ts_id/1504 , ili od proizvođača koji je poznat po vrhunskim oprugama za više vrhunskih proizvođača http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/14295
Više ljudi je naručivalo iz ove trgovine, i svi su bili prezadovoljni. Isporuka oko 15 dana od dana uplate, poštarina povoljna.
Kada uredno platiš sve dadžine, cijena ti je 4000-4500kn, ovisno o verziji puške (s ili bez prigušivača), i o vrsti opruge.
Imaš lijepi izbor vani za kupiti, čak su ti hw 97kt jeftinije za pedesetak euro od 470th,ako se odlučiš kupovati vani još si pogledaj dianu D56TH...
Kod Domjankovića imaš HW90 u oba kalibra. Puška ima ugrađen Gas ram, identičan onima u Theoben puškama (regulacija snage).
Samo žalosno je što ne prodaju pumpu kojom određuješ tlak, odnosno snagu cilindra u puški
Samo žalosno je što ne prodaju pumpu kojom određuješ tlak, odnosno snagu cilindra u puški
Crosman 2240 5,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Iz prve ruke (zvao sam) znam da Domjankovic jos ceka narucenu robu pred nekih pola godine... za sljedecu narudzbu neznaju kad ce raditi, a jos manje kad ce stici... ne ovisi to samo o Domjankovicu, morate razumjeti da je tesko imati raznovrsne robe na lageru, pogotovo kad ju trebas platiti odmah, a prodati tko zna kada...damir971 wrote:Naime, Domjanković uveze svakih nekoliko godina po par pušaka, a s obzirom da je lani uvezao nekoliko pušaka, onda je za očekivati da bi 2015. g možda mogao ponovo napraviti narudžbu.
gledao sam malo cijene na onoj njemackoj stranici, i svakako cu iducu kupovinu odraditi kod njih, mozda nece odmah biti puska ali ce sigurno biti neke sitnice vezane za nju... kolega kupuje preko te stranice svako malo i ima samo pozitivna iskustva, tako da se pridruzujem preporukama.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Nisam znao da mozes sam regulirati tlak u Gas-ramu... Mislio sam da je to fiksno, a ne kao PCP ili slicno...Quattro wrote:Kod Domjankovića imaš HW90 u oba kalibra. Puška ima ugrađen Gas ram, identičan onima u Theoben puškama (regulacija snage). Samo žalosno je što ne prodaju pumpu kojom određuješ tlak, odnosno snagu cilindra u puški
Na HW90 se može
Stvar i nije baš tako praktična, ali po meni zadovoljavajuća http://www.youtube.com/watch?v=G6n33FwqRs8 Na 03:30 videa.
Dakle, pumpa se kupuje posebno, puška iz trgovine kod nas je na full snazi, A to je previše...
Stvar i nije baš tako praktična, ali po meni zadovoljavajuća http://www.youtube.com/watch?v=G6n33FwqRs8 Na 03:30 videa.
Dakle, pumpa se kupuje posebno, puška iz trgovine kod nas je na full snazi, A to je previše...
Crosman 2240 5,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Hatsan AT44-W 4,5 mm
Jer ko zna i jer se razumije u optike za zračnu pušku.Čuo sam da moraju biti za zračnu pušku optike neke posebne pa me zanima jer da uzmem optiku ili ne jer imam 2 viška. Jedna je narconia 3-9x40, a druga tasco 3-9x40 koju bi stavil da ne otiđe u ku....
HVALA
HVALA
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jako je bitno na koju/kakvu zracnicu mislis stavljati te optike i jeli rijec o original tasco optici ili kineskoj kopiji
E to neznam još jer nisam kupio pušku jer im dolazi u 3 mj , a mislim da tasco nije orginal imao sam je na malokalibarki i bila je ok.Jer možda znaš di piše ko ju proizvodi nemogu nač nigdje na njoj di piše tak da mislim da nije orginal pozzzz 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

optika na malokalibarki trpi visestruko manji, gotovo neznatan trzaj za razliku od trzaja na nekoj magnum zracnici springerici, na MK puski i na PCP zracnici ce "prezivjeti" i najjeftinija optika, no to isto se ne moze reci i sa jake springer zracnice... dakle, prvo kupi pusku pa ces prema njoj kupovati/nabavljati optiku...
Npr, jeftina optika koja je sasvim dobro radila na Slavia 631, ce se 140% raspasti ako ju stavis na Dianu 350 magnum, Hatsan 125 Torpedo, Gamo Hunter 1250, Weihrauch HW90...
Te optike proizvodi "Made in China"
i ako kod tvrtke koja se bavi proizvodnjom optika narucis dovoljnu kolicinu napisat ce ti na toj optici sto god pozelis, moze pisati i "Swarovski" sto se mene tice =)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... IJYiiwz6bf
ako ima ovu koncanicu 99% sam uvjeren da je kopija
tako ti je sa svim ostalim, ako narucis 20 brodskih kontejnera punih televizora, na njima moze pisati da su marke "BUBACIGO"... kuzis?
Npr, jeftina optika koja je sasvim dobro radila na Slavia 631, ce se 140% raspasti ako ju stavis na Dianu 350 magnum, Hatsan 125 Torpedo, Gamo Hunter 1250, Weihrauch HW90...
Te optike proizvodi "Made in China"
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... IJYiiwz6bf
ako ima ovu koncanicu 99% sam uvjeren da je kopija
tako ti je sa svim ostalim, ako narucis 20 brodskih kontejnera punih televizora, na njima moze pisati da su marke "BUBACIGO"... kuzis?
Hvala MIKE upravo takvu končanicu ima, ili budem kupio wh97kt---d 470th jednu budem sigurno od te dvije makar bi rađe wh 97kt oba dvije mi izgledaju opako pa kad budem kupio onda ču i optiku kupiti hvala još jednom na informacijama pozzzz 
Pozdrav svima!
Imam Slaviju 631 koja mi je stvarno odlična, ali želio bi si uzeti i neku jaču zračnicu. Čitam po forumu o D350 i moram priznati da mi je jako privlačna, ali opet ne sviđa mi se što su neki dijelovi izrađeni od plastike (ako sam dobro pročitao okidač). Prije svega želio bi da se ne koristi plastika ili guma nego isključivo drvo. Molio bi lijepo malo iskusnije forumaš da pomognu svojim savjetima i prijedlozima. Želim kvalitetu i cijena je tu malo manje bitna (opet da nije astronomski skupo jer se mora naguziti i neka optikica). Zahvaljujem!!
Imam Slaviju 631 koja mi je stvarno odlična, ali želio bi si uzeti i neku jaču zračnicu. Čitam po forumu o D350 i moram priznati da mi je jako privlačna, ali opet ne sviđa mi se što su neki dijelovi izrađeni od plastike (ako sam dobro pročitao okidač). Prije svega želio bi da se ne koristi plastika ili guma nego isključivo drvo. Molio bi lijepo malo iskusnije forumaš da pomognu svojim savjetima i prijedlozima. Želim kvalitetu i cijena je tu malo manje bitna (opet da nije astronomski skupo jer se mora naguziti i neka optikica). Zahvaljujem!!
... Onima koji su jednom dobili rat, teško je zamisliti da bi ga drugi puta mogli izgubiti! ...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

i jako zahtjevna puska za gađanje, googlaj "hold sensitive" i "artillery hold" pojmove vezane za zracno oruzje pa ce ti biti jasnije, kod te puske je to valjda najizrazenije... ako ti to ne smeta onda je super puska...KeK0 wrote:Čitam po forumu o D350 i moram priznati da mi je jako privlačna,
Sto ce ti drveni okidac?ali opet ne sviđa mi se što su neki dijelovi izrađeni od plastike (ako sam dobro pročitao okidač). Prije svega želio bi da se ne koristi plastika ili guma nego isključivo drvo.
ekipa koja je kupovala diane se brinula zbog plasticnog okidaca, nakon kupnje nitko ga nije ni spomenuo... toliko o tome
Krivo si me shvatio. Pa tko je vidio drveni okidač, mislio sam na drveni kundakSto ce ti drveni okidac?![]()
Spomenuo sam plastični okidač jer je jedan od forumaša rekao da mu je frend slomio okidač, a onda je dao napraviti čelični ili željezni...
Nisam pucao iz D350, ali čitajući o njoj sam upoznat sa ovim ''problemima'' kod nje. Alternativa njoj??
HW80 mi je isto zanimljiva zračnica, pa me zanima nešto više o njoj. Trzaj, preciznost, optika, na koju udaljenosti se ju upucao... Koliko vidim ti Mike imaš HW80 pa bi te molio ako nije problem nešto više da napišeš o njoj. Čitao sam malo tvoje postove, ali ako nije bed da malo objediniš to za mene. Hvala lijepo.
Last edited by KeK0 on 19 Mar 2012, 11:30, edited 1 time in total.
... Onima koji su jednom dobili rat, teško je zamisliti da bi ga drugi puta mogli izgubiti! ...