MAUSER M98k
MAUSER M98k
Kolekcionari,
Zainteresiran sam nabaviti, naravno registriranu, pušku Mauser M98k, originalnu ili prerađenu verziju M48. U obzir dolazi i Mauser M24 koji je koristila Kraljevina Jugoslavija. Puška treba biti u dobrom stanju.
Ako tko ima takvu pušku ili mi može pomoći informacijom bio bih zahvalan
Zainteresiran sam nabaviti, naravno registriranu, pušku Mauser M98k, originalnu ili prerađenu verziju M48. U obzir dolazi i Mauser M24 koji je koristila Kraljevina Jugoslavija. Puška treba biti u dobrom stanju.
Ako tko ima takvu pušku ili mi može pomoći informacijom bio bih zahvalan
Re: MAUSER M98k
Pogledaj malo po Njuškalu. Kad sam u pretraživač upisao M-48, meni je izbacilo 52 rezultata. Eto...
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Neznam kakva je to m 98 prerađena u m 48 Ja posjedujem m 98 koja douše ima grb SFRJ ali je to samo Mauzer 98 Recimo da m 98 ima duži "sanuk" dakako duži je i zatvarač malo je "tanja" većini je kundak od laminata i tako još par sitnica Inače obadvije puške su sličnih karakteristika(jelte) ali detalji su detalji
Ma ima i takav sa tom dužom cijevi ali čovjek je pitao "mod.98 k" ovo k valjda znaći karabinsku inačicu, E a ta inačica je vjerovatno najčešća barem kod nas. Da prinjetio sam da su nekima mod.98 k promjenjene cijevi (vjerovatno zbog istrošenosti)