Kupujem karabin, Sauer 202 ili Blaser
Kupujem karabin, Sauer 202 ili Blaser
Molim ako netko prodaje ili ima informaciju da netko prodaje gore navedene puške da mi se javi.
Jako mali izbor u oglasima,a i ti koji jesu drže nerealne cijene.
Usporedbe radi, ima iznimaka i one su mi interesantne, gospodin je prodao Blaser-a sa sintetskim kundakom i Swarovski optikom za 18000kn, zakasnio jedan dan...
Usporedbe radi, ima iznimaka i one su mi interesantne, gospodin je prodao Blaser-a sa sintetskim kundakom i Swarovski optikom za 18000kn, zakasnio jedan dan...
Re: Kupujem karabin, Sauer 202 ili Blaser
Da, karabin koji je predan je bio u tom kalibru.
Ja, ako bi mogao birati od 7x64 do 9,3x62.
Ja, ako bi mogao birati od 7x64 do 9,3x62.
imaš u frankoniji nekakvih akcijskih cijena za karabine koji te zanimaju...Žac wrote:Molim ako netko prodaje ili ima informaciju da netko prodaje gore navedene puške da mi se javi.
http://www.frankonia.de/sale-prozent/wa ... ylist.html
Kontaktirao sam gospodina sa njuškala ali nismo se dogovorili.
Oglasnike listam svaki dan više bi mi značila neka privatna informacija.
Oglasnike listam svaki dan više bi mi značila neka privatna informacija.
Danas kupio Mauser 66S.
Znam da sam Vas tražio ili Sauer ili Blaser, ali sam pronašao očuvani, gotovo nekorišten klasik.
Moja iskustva, Sauer mi je prelagan, 30-06 ima stvarno neugodan povratni trzaj.
Dok za Blaser mogu reći, prvo da je stvarno preskup, a drugo da bi stvarno trebali poraditi na odnosima sa potencijalnim kupcima u trgovini koja je ekskluzivni zastupnik. Danas sam bio kod njih i fasciniran sam količinom prepotentnosti pojedinaca.
Ignoriranje dok vi stojite u trgovini, nakon što ste se uljudno predstavili, je nešto meni još ne doživljeno.
Uglavnom, Blaser će najvjerojatnije biti moja slijedeća puška, ali definitivno će biti rabljeni primjerak.
L.P.
Znam da sam Vas tražio ili Sauer ili Blaser, ali sam pronašao očuvani, gotovo nekorišten klasik.
Moja iskustva, Sauer mi je prelagan, 30-06 ima stvarno neugodan povratni trzaj.
Dok za Blaser mogu reći, prvo da je stvarno preskup, a drugo da bi stvarno trebali poraditi na odnosima sa potencijalnim kupcima u trgovini koja je ekskluzivni zastupnik. Danas sam bio kod njih i fasciniran sam količinom prepotentnosti pojedinaca.
Ignoriranje dok vi stojite u trgovini, nakon što ste se uljudno predstavili, je nešto meni još ne doživljeno.
Uglavnom, Blaser će najvjerojatnije biti moja slijedeća puška, ali definitivno će biti rabljeni primjerak.
L.P.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Slike, slike, slike. Ovo za Sauera me iznenadilo i prvi ste od kojeg cujem da ga u 30-06 dosta tuce, naravno, svako to dozivi na svoj nicin
Ali ovo za uslugu u ducanu niste prvi i zanimljivo je na koji nacin gube potencijalne kupce, zalosno!
Kalibar 7x64, optika Zeiss 2,5-10x52.
Slike će biti malo kasnije, nisam sad u mogućnosti...
Kupio sam ju za gušt, u mojem je najdražem kalibru a i zahvalna je za buduće moje dorade.
I sad izgleda odlično ali odlučio sam se već za Suhl-ov kundak i gravure u željezu.
Slike će biti malo kasnije, nisam sad u mogućnosti...
Kupio sam ju za gušt, u mojem je najdražem kalibru a i zahvalna je za buduće moje dorade.
I sad izgleda odlično ali odlučio sam se već za Suhl-ov kundak i gravure u željezu.
e to je zaista lijepa ponuda... kombinacija kalibara za apsolutno sve lovačke potrebe !!
Moj mauser 66s.
Jako zadovoljan puškom...
Mada sam tražio , Blaser ili Sauer 202, nisam mogao odoljeti ovom klasiku.
Iako on i sada odlično izgleda, već sam našao majstora za drvo, želim Ferlachov kundak ali prije trebam majstora za gravure u željezu. Veliki problem, razmišljam o jednom gospodinu u Ljubljani...
Jako zadovoljan puškom...
Mada sam tražio , Blaser ili Sauer 202, nisam mogao odoljeti ovom klasiku.
Iako on i sada odlično izgleda, već sam našao majstora za drvo, želim Ferlachov kundak ali prije trebam majstora za gravure u željezu. Veliki problem, razmišljam o jednom gospodinu u Ljubljani...
A jel ti kupuješ pušku za u šumu i lov,
ili za novogodišnjuu paradu ..........
Puška izgleda odlično, možeš je samo nagrdit kičem,
radije vidi kako nosi, odaberi dobru municiju i u šumu je nosi što češće.....
ili za novogodišnjuu paradu ..........
Puška izgleda odlično, možeš je samo nagrdit kičem,
radije vidi kako nosi, odaberi dobru municiju i u šumu je nosi što češće.....
-
John Moses
- Razvodnik

Potpisujem gogo-u,bit će ti žao takvu je uopće nositi u lov kad je upicaniš...
Slažem se, nikad nisam bio pobornik gravura. Ali ova puška ima velike ravne površine na zatvaraču, kao platno za slikanje.
Malo sam gledao po internetu i našao stvarno prekrasnih primjeraka ( mauser 66 diplomat ), to bi bila puška koju ću ostaviti sinu ( moj sin sad ima 2 godine
). A u međuvremenu bi ona provodila puno vremena u šumi samnom, makar je moja radna puška kombinirka Kettner S2000 luxus, također prekrasan primjerak.
Malo sam gledao po internetu i našao stvarno prekrasnih primjeraka ( mauser 66 diplomat ), to bi bila puška koju ću ostaviti sinu ( moj sin sad ima 2 godine