VRSTA POREZA!!!!!!!
VRSTA POREZA!!!!!!!
Evo sam prije neki dan cuo od jednog oruzara, a njemu je navodno rekao jedan policajac, da je prijedlog zakona o oruzju uvodjenje oruzne knjizice o pregledu oruzja koji ce obavljati ovlasteni puskar jednom godisnje te u tu knjizicu upisivati stanje i ispravnost oruzja sto ce se placati 250 kuna po komadu! Jeste li culi ista o ovom? MIslim da ovo ne bi smjelo, tj. ne moze proci! 
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: VRSTA POREZA!!!!!!!
Rekla kazala bablja naklapanja
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ma kod nas je sve moguce... Ni PDV od 25% nije bio moguc prije x-godina, kao ni cijena benza veca od 10Kn.....Mike_Torello wrote:Rekla kazala bablja naklapanja
Sve sto raji moze izvuci novac iz djepa ce biti moguce, pitanje je samo do kada ?
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Nedaj boze, ali nicemu se u HR nebi cudio. Jucer gledam na tv-u lik vani iima tenk registriran i vozi se s njim, a mi?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
To je prijedlog jedne osobe, ali kako stvari stoje knjižica i pregled će biti ograničeni samo na oružje zaštitarskih tvrtki (ako i to prođe).
Za civile to zasad nije predviđeno iako se neki bore za to kako bi nam uzeli još love.
SRAMOTA.
Za civile to zasad nije predviđeno iako se neki bore za to kako bi nam uzeli još love.
A valjda ce se naci netko pametan tko ce biti na nasoj stranii i uz nasu podrsku pobiti takvu suludu ideju!
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!