Naslovi iz novina
Naslovi iz novina
Svako malo u novinama se zaleti ovakav naslov:
http://www.jutarnji.hr/hrvatski-docasni ... u/1012357/
Jest da ima sve manje novca, ali policija i vojska, ljudi koji su svaki dan sa oružjem bi morali uvijek imati na umu koliko je oružje opasno.
Ovo je velika pljuska i nama i našim naporima u Afganistanu...
http://www.jutarnji.hr/hrvatski-docasni ... u/1012357/
Jest da ima sve manje novca, ali policija i vojska, ljudi koji su svaki dan sa oružjem bi morali uvijek imati na umu koliko je oružje opasno.
Ovo je velika pljuska i nama i našim naporima u Afganistanu...
Nije pištolj kriv nego onaj tko rukuje s njim (nestručno, trenutak nepažnje).
A da je bila koja druga marka (čz,glock...) onda bi i o njima tako govorili, tako da nije HS ništa kriv.
Novinari ko novinari, pišu bilo šta, samo da se čita.
A da je bila koja druga marka (čz,glock...) onda bi i o njima tako govorili, tako da nije HS ništa kriv.
Novinari ko novinari, pišu bilo šta, samo da se čita.
Naslovi iz novina
nije u pitanju pistolj 100%
ja bi to kratko sazeo u 3O: obuka, odgovornost, oprez
ja bi to kratko sazeo u 3O: obuka, odgovornost, oprez
Ma zezam se, sve je jasno ko dan, nestručno rukovanje odnosno neznanje je glavni uzrok.
Re: Naslovi iz novina
nisam ni mislio da si ozbiljan.... ma ima puno djece koja citaju ovaj forum
ono sto mi je nevjerojatno jest opcenito - kakav moras biti u glavi i prema nekome okrenuti pun pistolj. a zelis se pohavaliti kako dobru i lijepu spravicu imaš.
valjda je prva reakcija praznjenje spremnika i provjera cijevi. i samo tim redoslijedom.
a opet novi modeli HS-a (ako je HS bio u pitanju) imaju vrlo vidljiv pokazivač metka u cijevi.
tek onda se može pokazivati itd...
a ovo pogotovo jer pojedini ljudi rade godinama s oruzjem i kao da nisu svjesni koju štetu to oružje može napraviti.
ovo je po meni toliki šamar profesionalnosti, da ga i ja osjetim...
Svaka čast ljudima koji savjesno i oprezno rukuju oružjem. Na žalost, postoje i oni kojima ne bih dao niti vojni beštek u ruke. A i novinari vole opalit temu na sva zvona.
Nisam pobornik teorija zavjere, al nisam bogami ni previše retardiran,
pada mi na pamet da je vrlo moguće da su sve te (ili barem dobar dio)
"ozljede nestručnim rukovanjem" zapravo ozljede nastale u borbenom djelovanju, ali su prezentirane javnosti na ovakav lažan način, da ne bi došlo do negativnog publiciteta oko sudjelovanja "naših hrabrih momaka" u Afganistanu (neovisno o državi jel to Hrv. il neka druga koja ima ovakve male "kontingente").
pada mi na pamet da je vrlo moguće da su sve te (ili barem dobar dio)
"ozljede nestručnim rukovanjem" zapravo ozljede nastale u borbenom djelovanju, ali su prezentirane javnosti na ovakav lažan način, da ne bi došlo do negativnog publiciteta oko sudjelovanja "naših hrabrih momaka" u Afganistanu (neovisno o državi jel to Hrv. il neka druga koja ima ovakve male "kontingente").
ma treba ih sve vratit na temeljnu obuku i sve iz početka...ajde da se to događa civilima bez ikakvog predznanja o oružju al,čak i oni pročitaju upute a,ovo su "profesionalci"...